Nem lesz ciki a partykép

Pedolikusok Nemzetközi Szeretet Egyháza néven új egyház alakult, ami a katolikus templomokból elhajtott gyermekszerető-szeretgető papokat várja a soraiba. A ministránsfiú casting már elkezdődött, a beavatási szertartáson pedig egymás ölében kell lovagolnia a kispapoknak.

„Örömmel vegyes boldogsággal, és ágaskodó szeretettel várjuk sorainkba minden paptársunkat, akiket meghurcoltak csak azért, mert túlságosan odaadóan szerette felebarátait, illetve azok gyerekeit” – mondta el az új egyház vezetője I. „Szentfarkú” Pedofíliusz.

Az új egyház – tekintve a tagságát – némiképpen épít a katolikus hagyományokra, ám azokat a saját képére formálva, ostorozva, vazelinezve. Tömjénező helyett, például, egy hintát haszálnak, amibe beleültetnek egy kisgyereket, szájába nyomnak egy marihuánás cigit, majd a hintával együtt lengetik szét vele együtt a füstöt. A Pedolikus Egyház tagjai minden találkozáskor seggrepacsival köszöntik egymást, majd pedofil pornó áldozatot mutatnak be. A szertartásokon – ahol az egyház filozófiájából adódoan a szertartások nem misék, hanem mesék lesznek – kötelező elem lesz az áldoztatás is, amit megkönnyít, hogy a pedolikus papok egyenruhája egy szál ballonkabátból fog állni. A pedolikus tempolom bejáratához szentelt viagrát tartalmazó kelyheket is elhelyeznek, de az idősebb papokról is gondoskodnak, akikre felszopó apácák vigyáznak az összejöveteleken.

XVI. Benedek üdvözölte az új egyház létrejöttét, mert ez szerinte elősegíti a Katolikus Egyház megtisztítását, ugyanakkor aggodalmát fejezte ki, hogy a Pedolikus Egyház megalakulásának bejelentése óta a Vatikán létszáma megfeleződött.

7 KOMMENT

  1. a fehér felsős csaj egy ilyen miniatűr kép alapján eszméletlen jó. nincs meg a telefonszáma a szerkesztőségben? mondjátok neki, hogy Lumpendzsentri atya meggyóntatja, mert vétkezett :P.