Ha lemaradt a választások második fordulójának eseményeiről, most bepótolhatja!

22:29

Második választási közvetítésünk ezennel véget ért, köszönjük szeretett olvasóinknak a megtisztelő figyelmet. Köszönjük az embereknek a bizalmat, ígérjük, a következő négy évben élni is fogunk vele.

Sok dolog van, amin változtatni kell, és mi fogunk is. Kérjük önöket, legyenek türelemmel, és élvezzük együtt ezt az új, történelmi pillanatot. A viszontlátásra!

22:17

Óriási meglepetést ígér a Jobbik. Kiszivárgott információk szerint az első ülésnapon mindannyian nadrág nélkül vesznek majd részt a parlamenti munkában.

22:04

Az MSZP új elnöksége rögtön a választási vereséget követően munkához látott.

22:02

Az Orbán Viktor és a HírCsárda közötti első telefonbeszélgetés hiteles forgatókönyve a választási eredmények után:

Orbán Viktor: Nagyon szépen köszönöm, már szóltam a Gabiéknak, a listán a komcsik közül kihúztunk titeket.
HírCsárda: Köszönjük szépen, de azért a Lajos orrát nézessétek meg.
OV: Baszki, ez azért durva volt, srácok.
HCS: Na léptünk, csőváz.

21:56

Bolgár György szerint Kósa Lajos mondhat bármit, akkor is csak egy faszorrú. Szerkesztőségünk elhatárolódik.

21:31

Pom Pom Lendvai Ildikó fején kísérte végig a választás második fordulóját.

21:27

Fidesz-közeli vállalkozók számlatömbbel érkeztek a Vörösmarty térre, de Szijjártó Péternél nem volt bélyegző. Jelenleg az SZJ-számok egyeztetése zajlik.

21:24

Sólyom László beszédében elmondta, hogy amennyiben nem választanák meg ismét köztársasági elnöknek, hobbijának fog élni és arcizmával elhúz egy pótos Ifát. Nick Árpi egyelőre nem kommentálta az eseményt, keresi, ki lehet Sólyom László.

21:21

Szigeti Pétert kiengedték a paraván mögül és bejelentette, hogy valószínűleg szakszervezeti mikulásként folytatja tovább karrierjét.

21:20

Gumilövedékkel oszlatják a Vörösmarty téren ünneplő tömeget a Készenléti Rendőrség lovas csapatai.

21:18

Botox futárokat kaptak el a Jókai utcában, akik Lendvai Ildikónak szállították az utánpótlást a nehéz pillanatokban.

21:14

A dél-afrikai futball VB-re tekintettel Orbán Viktor egy afrikai mondással köszönt el a Vörösmarty téren, így korábbi információnkkal ellentétben mégsem volapük nyelven beszélt. A tömeg vuvuzelával válaszolt a felhívásra.

21:11

„Orbán Viktor csúcstámadása sikeres volt, de csak oxigénmaszkkal, így új szavazás kiírást követeljük!”követeli Szekeres Imre.

21:10

Molnár Oszkár szerint eddigi úgy volt, hogy ez „Több mint rendszerváltás, kevesebb mint holokauszt!” lesz, de most úgy néz ki, hogy mégsem lesz kevesebb.

21:08

Miután Pintér Sándor belügyminiszter sms-ben biztosította Orbán Viktort, hogy a következő 30 évben senkit sem fognak a sajátjaik közül felelősségre vonni a megszólalásai miatt, Orbán azt üzente az MSZP-nek: megbaszhatják a jó édes anyjukat azok a büdös komcsik. „Dúró Dórát szúrnám, Lendvainak pedig kurva szarul áll a vörös kosztüm” – tette hozzá Szijjártó Péter szóvivő

21:06

Orbán Viktor volapük nyelven is megköszönte a Fideszre leadott szavazatokat, amit az értetlenkedő közönség miatt a Himnusz eléneklésével próbált meg palástolni.

21:04

Balogh Zoltán szemeit lézer-pointer-rel kiégette egy MSZP-s aktivista!

21:03

Kisebb országgyűlést ígér a Fidesz-MPP, már holnaptól bontják az Országházat.

21:01

Mivel Fideszé lesz a legnagyobb frakció a parlamentben, ezért logisztikai okokból, ha Gyurcsány Ferenc a jövőben felszólal, megkérik az összes többi frakciót és Gyurcsányt, hogy ők vonuljanak majd ki a teremből.

21:01

Tévedésből „Takarodj!” és „Elkúrtad!” kiáltásokkal fogadták Orbán Viktort. A felelős a párt szóvivője szerint a bemelegítő ember, aki gyurcsányozással készítette fel a tömeget a történelmi pillanatra.

20:54

A Jobbik Batthyány-kormány paródiával készült az eredményhirdetésre. Céljuk, hogy a következő választásokon már fekvő sor is legyen. Vona Gábor szerint az ország 2/3-a még mindig jobbikos, csak buták hozzá.

20:53

Orbán Viktor szerint Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim.

20:51

Lendvai Ildikó a FIDESZ-t ünneplő tömeg előtt jelentette be az elnökség lemondást. Mesterházy Attila külön megköszönte a mögötte álló Matthias Sammer megjelenését.

20:48

Nem akar a szélen ülni az LMP, mert nincs kiről puskázni és később ér oda az ásványvíz.” – jelentette be a sajtótájékoztatón Schiffer András, a párt listavezetője. Az LMP javasolja, hogy az új országgyűlés alakuló ülésén indítsanak el egy Anima Sound System számot és amikor véget ér, akkor mindenki üljön le ott, ahol éppen van.

20:44

Az MSZP közleményben tudatta, hogy ők is lemondtak Lendvai Ildikóról, a mai napra kapott ruháját pedig kérik vissza.

20:44

Doppingolt a Fidesz-MPP, jelentette be Mesterházy Attila, aki egy fülkében szerzett vizeletmintát Orbán Viktortól. Kósa Lajos a Vörösmarty téren vett „b” teszttel cáfolta a vádakat.

20:40

Lendvai Ildikó elismerte, hogy az MSZP tartozik az országnak. A kamatokat a Fidesz fogja behajtani.

20:39

Az MSZP szeretné megtartani a mentelmi jogának 1/3-át, cserében enyhébb büntetést kérnek Hagyó Miklósnak, aki már útban van egy nokiás dobozzal a Vörösmarty térre.

20:36

Az első lépések egyikeként Nemzeti Kánaán Ellátó Vállalatot hoz létre az Orbán-kormány – jelentette az MTI Kósa Lajos érthető szavaira alapozva.

20:34

Kósa Lajost többen próbálják lerángatni a színpadról, ugyanis leheletétől az első sorban több nyugdíjas elájult.

20:34

Kósa Lajos a vörösmarty téri összejövetelen nagy sikerű Pálffy István paródiát adott elő, ezért várják az X-Factor következő válogatójára.

20:28

Török Gábor szemöldöke egyre nagyobb ívben hajlik. Az MTV-ben már keresik a magyarázatot a jelenségre.

20:27

Nem lehet más az MSZP.” – konstatálta Molnár Gyula egy háttérbeszélgetésen, arra reagálva, hogy jó ötlet volt-e egy másik párt szlogenjével kampányolni.

20:25

Sólyom László bejelentette, hogy egyszer nyolc óra előtt is beszélni fog. A lépésre elmondása szerint azért szánta el magát, mert a mai beszéde lesz kereken a századik, amire senki sem figyel oda.

20:23

Rogán Antal a Vörösmarty téren jelentette be, hogy ő is másként volt ministráns fiú, mint szeretett volna. Egyes elemzők szerint ezzel megkezdődött a KDNP leszalámizása.

20:18

Az MSZP sajtótájékoztatóján, Szekeres Imre Antarktisz fehér fogsoráról visszaverődő fénycsóva három kőbányai kisnyugdíjas retináját égette ki, visszafordíthatatlanul. Győrfy Pál sokkos állapotba került, így nem tud nyilatkozni.

20:18

Rogán Antal az elmúlt két hétben stage dive leckéket vett. A beszéde végén egy tripla háton átfordulós ugrást mutat majd be, és talppal érkezik az első sorokban álló Fidesz zászlós ünneplőkbe.

20:18

Szekeres Imre élvezi a szabadság valószínűleg utolsó pillanatait. „Tíz év múlva találkozunk.„- köszönt el az egykor népszerű honvédelmi miniszter.

20:16

Dr. Tóth József néven indul az MSZP a következő választásokon, mert ez az egyetlen név, amire szívesen voksolnak a választók. További lehetőségként az is felmerült az MSZP elnökségében, hogy az egész országot a XII. kerülethez csatolnák, így biztosítva a kormányra kerülést 2014-ben.

20:15

Az MTV szerint Kisgergely András (Jobbik) nagyon jól tartja magát. A képviselőjelölt ezt megerősítette, ugyanis a barátnője jól főz rá.

20:13

Szekeres Imre a választási kudarc miatt elfelejtett magyarul, ezért az M1 riportere fordítja az leendő-ex-honvédelmi miniszter említésre méltó szavait magyarra. A riporter hosszú hallgatással kezdte a tudósítást.

20:12

A Lehel térről buszokkal viszik a kommunista szavazókat a Béke térre, ez így nem ér! – nyilatkozta Szíjjártó Péter, majd megigazította frissen főnözött bóbitáját.

20:10

Zala megyéhez csatolják Angyalföldet és Újlipótvárost, ha meglesz a 2/3. – szivárgott ki a Fidesz főhadiszállásáról. Az sem kizárt, hogy egyszerűen megszűnik a kerület, és enklávéként élhet tovább a Magyar Köztársaságban, sajátos autonómiával.

20:08

Szanyi Tibor annak ellenére vezet a kerületében, hogy az anagrammája „Nos, biz’ ratyi„.

20:08

A Fidesz-MPP tervet dolgozott ki a XIII. kerület elfoglalására. Ezek szerint Újpest és a Terézváros felől nyomulnának be a renegát kerületbe. Más elemzők szerint, mivel a szomszédos kerületekből négy már a Fideszé, így megvan az amőba, ezért az MSZP vesztett.

20:04

A tévék azonnali OVB ülést sürgetnek, különben fél óra múlva minden adat meglesz, és vegetér a közvetítés. Giró-Szász András szerint ő hozott magával csippendél jelmezt, ha minden kötél szakad.

20:02

„Dávid Ibolya továbbra is bízik a parlamentbe kerülésben” – nyilatkozta Herényi Károly az ATV-nek. .

20:02

Meggyes Tamás Esztergom polgármesterének tudata annyira kitágult, hogy néhány szomszédos választókerületben is nyert.

20:00

A Domus és a Westend még a kommunisták kezén, a fasiszták a Duna Plázában vannak. – fogalmazott az Elfogult Hírügynökség.

19:59

BREAKING! Szabó Patrícia nem fogadta el a nagy párt nagy pénzes ajánlatát, így egészen biztos, hogy nem lesz az újonnan alakuló kormány kabalaállata. Orbán Viktor állítólag helikopterre szállt, hogy személyesen győzze meg a médiaszemélyiséget.

19:57

Bokros Lajos ma bejutott a Parlamentbe. Mivel magyar állampolgár, ezért nem kellett fizetnie az 50 perces vezetett túráért.

19:53

42%-os feldolgozottság mellett a Facebook-csoport 99%-a többféle pozícióban és helyszínen is szúrná Dúró Dórát.

19:53

Az MSZP, Budapest XXV. kerületében az adatok 100%-os feldolgozottsága mellet győzött! Budai Bernadett örül.

19:51

Paudits Béla-hasonmás vette át a Fidesz kommunikációs feladatait. A meglepő hírt a párt vezetősége egyelőre nem kommentálta, stábunk megkezdte a vizsgálódást.

19:48

A mai napon a FaceBook-on megalakult a Molnár Oszkárt lájkoló csoport: „Átfitymáznék veled Oszi” néven.

19:48

Cser-Palkvovics Antal (Fidesz) azt nyilatkozta az MTV-nek, hogy ő most éppen dolgozik. A bejelentéstől több politikustársa elhatárolódott.

19:48

Szúrnám Dúró Dórát csoport alakult Facebookon. Elképzelhető, hogy Molnár Oszkár áll a háttérben.

19:48

Az LMP-ben egyelőre annyira nincs senki, hogy a hamarosan kezdődő sajtótéjékoztatót a szmájli fogja tartani.

19:45

Egyelőre meg nem erősített információk alapján a következő választásokat a népszerű közösségi oldalon, a Facebookon tevezi lebonyolítani az OVB, mégpedig annak legfrissebb eszköze, a „Like„-gomb a felhasználásával. Így elkerülhető lesz a sorban állás és kiküszöbölhetőek az átszavazásokból adódó bonyodalmakat. A hírt már 4567-en lájkolták.

19:44

Az LMP zárt ajtók mögött ünnepel. A szóvivő tájékoztatása szerint, a sajtó képviselőit 11 órától – A Hustler indulásával egy időben – engedik be a ünnep helyszínére. Addig szellőztetnek és hazaküldik a kiskorú párttagokat.

19:42

Az OVB pontosított: 20%-os feldolgozottságnál Molnár Oszkár Edelényben egy Suzuki Swiftet vezet.

19:41

Botka László az M1-nek azt állította, hogy amióta polgármester, még soha nem találkozott két egyforma szegedivel. A SZIDSZ (Szegedi Ikrek Demokratikus Szövetsége) határozottan felszólította a baloldali politikust: Szégyelld Magad!

19:37

Szavazófülkében parkolt Hajdú Péter!

A celeb legújabb húzását egy olvasónk rögzítette mobiltelefonjával. Értesüléseink szerint a Facebook-on már meg is alakult a „Már megint, de inkább nem mondunk semmit, mert beperelsz minket Hajdú Péter” csoport.

19:33

Szerkesztőségünk feszült figyelemmel kíséri a főváros hatodik kerületének eredményeit. Az első fordulót 48%-kal első helyen záró fideszes Dr. Illés Zoltán kétség kívül belopta magát a szívünkbe, hiszen fokföldi ibolyát osztott, és egyáltalán nem szavazat vásárlási céllal adott élelmiszercsomagokat a kerület lakosainak. A csomag egy kiló lisztet, egy kiló cukrot és egy liter olajat tartalmazott, amiért a terézvárosiaknak csak 200 forintot kellett fizetniük. Nemes gesztus, de ahogy a kampány során már megszokhattuk, az MSZP most is ellenfelei eszköztárából kölcsönözte ötleteit. Az LMP nevének lenyúlása után most Illés szakpolitikus úr ötletét lopták el, legalábbis erre enged következtetni az övéhez nagyon hasonlító MSZP-s szórólap. A szocialisták szintén alapvető árucikkeket osztottak a választóknak, az ő csomagjukban egy HD televízió készülék, egy Blue-ray lejátszó, és egy, a Szomszédok összes epizódját tartalmazó DVD-gyűjtemény volt, amiért szintén 200 forintot kértek el.

19:32

Az LMP eredményét jelző csík eltűnt, valószínűleg valaki felszívta.

19:30

A választási rendszert kidolgozó IDOM alvállalkozója, egy fantomizálódott marokkói cég közleményben gratulált a Választási Irodának a gyors feldolgozáshoz, és megígérte, hogy elárulják majd, mennyi lett a valós eredmény.

19:30

„Hogy lajhárok csimpaszkodnának az retkes valagára minden kommunistának” – fejtette ki kampányhangoskodás-nyitó beszédében Lakatus Endre István, szellemi szabadivó, a Sport kocsma állandó vendége.

19:26

Orbán Viktor szerint 12 évig már biztosan nem lesz szükség politológusokra. „Olyan ez, mint a Szaharában minden nap bemondani, hogy napsütés várható.” – summázta tréfásan a pártelnök.

19:26

Edelényben traktorral rántottak ki egy szavazófülkét a szavazókörből, mert azt hitték, hogy bankautomata.

19:20

Az izlandi szavazatok 2010 nyarára érkezhetnek be – jelentette az OVB. Az urnákat motorcsónakkal hozzák az Atlanti-óceánon át, Hamburg érintésével az Elba-Rajna-Majna-Duna útvonalon, amennyiben ezek között van átjárás.

19:16

Budai Bernadett hang nélkül tartott sajtótájékoztatót, hogy elkerülje a félreértéseket. Elképzelhető, hogy a jövőben valamennyi MSZP sajtótájékoztató hasonló lesz. Politológusok a pártot egy olyan kamikáze repülőhöz hasonlították, amit egy öngyilkos terrorista vezet és már a cél előtt felrobban.

19:13

Állandó szakértőnk, Pista bá’ 19:00 óráig tartott kampánycsendet a Sport büfé sörcsapja alatt fekve. Ígéretünk van rá, hogy 19:30 körül elküldi a picsába az összes kommunistát.

19:12

Szijjártó Péter vezetheti az új Mónika show-t. A háttérben az RTL és a Fidesz-MPP alkuja áll. A műsor címe Péter lehet.

19:11

Az exit poll szerint sokkal kevesebben mentek el szavazni, mint 1952-ben, pedig akkor nem is volt ennyi jelölt, akire szavazni lehetett volna – adta hírül a Századvég.

19:09

Nyilatkozat embargót rendeltek el Szigeti Péternek, az OVB elnökének. A szakembert benyugtatózták és egy paraván mögött tartják, nehogy véletlenül meghosszabbítsa a kampánycsendet.

19:07

Érvényes a szavazás. -jelentették be BKV ellenőrök a Nyugati téren. Virág Rudolf szerint nem illetékesek a BKV illetékesei, ám az ellenőrök szerint Virág Rudolf sem mutatott fel semmit.

19:06

A nézők 0.2%-ának feldolgozottsága alapján Török Gábornak jobb a frizurája, mint Süveges Gergőnek, választók 87% ugyanakkor nem tudta őket megkölönböztetni egymástól. A legfrisebb exit poll eredmények szerint a választók 68.2% gondolta úgy Giró-Szász András-ról nevezték el a bankközi elszámoló giro rendszert. Stúdió!

19:05

Csokorral kedveskedtek Bocskai úti szavazók Virág Rudolfnak, az OVI elnökének. Virágot a Virágnak fogalmazott a küldöttséget vezető szavazó, H. Péter.

19:04

A Duna tv-ben a határon túli közvélemény-kutatók már megkapták a magyar állampolgárságot, sőt, némileg magyarul is megtanultak – kaptuk a hírt a tévéből.

19:01

Fosztogatás kezdődött az MSZP székházban. A választási eredmények hatására a párt tagjai kezdték elhordani, amit találnak. Valaki Lendvai Ildikót viszi.

18:59

Előrehozott exit pollt követel a Fidesz-MPP. Az önkormányzati választásokra akár már a választások előtti napon nyilvánosságra hozhatják annak előzetes eredményét. Az MSZP egyelőre még nem tudja, létezik-e.

18:56

Hét órától lezárták a zurnákat – a Magyarországon élő török kisebbség értesüléseink szerint tiltakozott az akció ellen, mondván, így nem tudnak idegesítő hangon tülkölni.

18:48

Elmaradhat a következő Parlament – adta hírül az MTI. A hírügynökség értesülései szerint ugyanis a hátsó helyek a borsos ár miatt nem találtak gazdára. „Vannak szektorok, amelyek jól állnak, de a leghátsó sorokból egyáltalán nem látni a kivetítőt” – nyilatkozott a minimális érdeklődés lehetséges okairól Szigeti Péter. Ábránkon jól látható, hogy a 89 ezer forintos jegyekből még viszonylag sok van szabadon. Értesüléseink szerint amennyiben nem lesz teltház, a szervezők lefújhatják a 2010-es Parlamentet.

18:40

Nem lesz több Critical Mass! Tegnapi, újabb tömeges akciójával súlyosan megsértette a kampánycsendet az LMP! „Büntetésként, a mai napon az LMP-re leadott összes szavazatot átírjuk az MSZP-nek” – tájékoztatta a sajtót, az OVB központba biciklivel érkező Szigeti
Péter.

18:23

Ismét elindult az élő közvetítésünk, bár egyelőre még nem döntöttük el a szerkesztőségben, hogy az RTL Klub által lejátszott Nem férek a bőrödbe című, vagy a TV2-es A tökéletes pasi című filmet közvetítsük. Felmérések szerint ugyanakkor a választások második fordulója az emberek alig 2%-át érdekli, valószínűleg azért, mert a még talpon maradt jelöltek és a szavazatszámláló-bizottságok pont ennyi embert tesznek ki.

4 KOMMENT

  1. Nincs benne humor, csak mélységes tájékozatlanság, buta hőbörödött rosszindulattal átitatva.
    Parodizálni akarsz ? Akkor adjál magadra és tedd ugy, hogy mások is szórakozzanak ne csupán te és a hozzád hasonlók.
    Talán nem ismered a szót: irónia ?
    Szánalmas okoskodás csupán az egész.
    Voltak, vannak és lesznek hibák a politikai életben amiket szóvá kell tenni, de ha valakinek az orra nem tetszik, vagy botox fóbiád van, az csak szánalmat kelthet az olvasóban.
    A te orrod milyen? A szellemi képességed nem kérdezem……

  2. Jaj, kedves Cecilia!

    Én az egész cikket végig röhögtem, és még sokan mások is. Bár mi nem tudjuk megfogalmazni mi a humor, de már csak ez maradt amíg lehet kapni… 🙂