A többszereplős jeleneteknél is készülni kell koreográfiával.

A magyar sportrajongók és talán az egész ország is örülhet egy kicsit, ugyanis a magyar labdarúgó válogatott egy különleges felkérést kapott a FIFA-tól.

A dél-afrikai világbajnokságra készülő válogatottak a mi nemzeti tizenegyünkön fogják gyakorolni a szabálytalanságokat. “A jól rejtett, aljas szabálytalanságok és megjátszott esések fontos részét képezik a mai focinak, és bizony ezt is kell gyakorolni. Csak kellett egy csapat, aki ehhez remekül tud asszisztálni.” – mesélte a felkérés történetet Sep Blatter FIFA-elnök. Nyilatkozatában kitért a magyar játékosok azon remek tulajdonságára, hogy a pályán ötlettelenül, gyakorlatilag teljesen védtelenül, lendület nélkül futkároznak, mozgásuk szinte irányítás nélküli, és a nekik okozott sérülések egyáltalán nem járnak lelkiismeret-furdalással.

Az edzéstervben szerepel a könyöklés, a hasba, vagy alsóbb testrészekbe történő kétlábas beleszállás, az egész testtel történő lökések valamint az úgy nevezett Zidane-fejcsel gyakorlása. A két hetes edzőtáborban az olasz, a hondurasi, az ausztrál, a szerb valamint a svájci válogatott válogatott vesz részt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) egyöntetűen elfogadta az ajánlatot, mellyel jelentős pénzjutalom és költségmentes sportklinikai kezelés jár Ghánában.

2 KOMMENT

  1. Információk szerint a szlovák és a román válogatott különösen lelkesen készül a felkészülési időszakra. Sőt, valamiért a zimbabweiek is igencsak izgatottak lettek, bár ők valószínűleg összekeverték a hazai válogatottat valamelyik szomszédos afrikai országgal.