Se önmagával, se önmaga nélkül

Lehet, hogy megszűnik a Rádió Q-n a „Kelj fel, Jancsi”, miután Fiala János már önmagával is összeveszett. Az öntörvényű rádiós elfogadhatatlannak tartotta keddi műsorát, és nyílt levelet fogalmazott magának, amiben kikérte magának önmagát.

„Minősíthetetlennek tartom, ahogy ez a ’rádiós’, vagyis én, fogalmazott a műsoromban rólam, aki én vagyok. Egy tízes skálán -3-asra értékelem, a tévedés kockázatának fenntartásával.” – fogalmazott Fiala „Fialáról”.

Ebben a skizofrén gyűlölet-helyzetben Fiala János képtelen vezetni a saját műsorát, amíg önmaga is a stúdióban tartózkodik. A hallgatói, akik szeretnének továbbra is Fialára kelni, most gyűjtést szerveznek, hogy találjanak valakit, akivel önmaga helyett veszhetne össze, és szeretnék, ha egyben kibékülne önmagával.

A Rádió Q a helyzet tisztázásáig színuszjelekkel szórakoztatja az ébredni vágyókat.

2 KOMMENT

  1. Elmebeteg bipólusos mániákus depressziós állat.
    Ha nem elötte lenne a kikapcsoló gomb egy nagy nulla lenne.Könnyű fikázni az után, hogy kinyomja a betelefonálót. Nem véletlen, hogy képernyőn eddig mindig megbukott, egyenlő feltételek mellett egy nagy zéró a srác. Remélehetőleg a választások után eltünik mint ahogy el kellett volna már tünnie évek óta….Állami pénzen a fasznak bunkózik.