Fásy Ádám a kampány megnyitóján

Lapunknak sikerült először belenéznie a Vállalkozók Szövetségének és miniszterelnök-jelöltjének, Fásy Ádámnak a programjába. A párt a közpénzek hasznos, de legalábbis szórakoztató elköltését helyezte a programja fókuszába.

Fásy Ádám a rá szavazónak azt ígéri, hogy megválasztása esetén minden nap szilveszter lesz, mókával, zenével és kacagással, a 90 év felettiek pedig a nyugdíjemelés helyett biztosított szépségkirálynőket ingyen dughatják. Az eddigi Mesterhármas mellé negyedik és ötödik mestert is ígér, valamint azt, hogy miniszterelnökként évértékelő szuperbuli keretében énekelné meg az ország állapotát, már ha éneknek lehet nevezni a száján távozó slejm-modulált hangokat.

A program a leendő kabinetre is kitér. Postás Józsi a hírközlési bársonyszék és az ehhez járó szolgálati kemping kerékpár várományosa, az Igazságügyi- és Rendvédelmi tárcát a Jó Laci Betyár fogja vezetni, míg Zsülike társadalompolitikai miniszterként szolgálná apukája kormányát.

A Fásy-kormány programjának legmeglepőbb eleme, hogy betiltanák Magyarországon a QWERTY billentyűzetet, mert ezeken a miniszterelnök-jelölt gyakran elgépeli a nevét és a monitoron „Fász” jelenik meg.

2 KOMMENT