Tagadhatatlan.

K. Áron gimnazistára történelem felelt közben csaptak le a kommandósok. Áron a II. világháborúból felelt, amikor arra kérdésre, hogy volt-e Holokauszt, hosszan hallgatott, majd bizonytalan nemmel válaszolt.

Az órát vezető pedagógus titokban értesítette a rendőrséget, majd a kommandósok az ablakon és az osztályterem ajtaján behatolva fogták el a gyanúsítottat. K. Áron védője a kihallgatás során arra hivatkozott, hogy védence buta, másrészt súgták neki a választ. A rendőrség már őrizetbe vette azt is, aki a választ súgta. N. Péterre egy könyvesboltban csaptak le, ahol éppen törzsvásárlói kártyáját készült elővenni.

N. tettét azzal indokolta, hogy „meg akarta szívatni” osztálytársát, aki sosem készült N. kedvenc tantárgyából. N. vallomásában elmondta, hogy ő Holokauszt igenlő, csupán egy rosszul elsült tréfáról volt szó, és elnézést kér mindenkitől, akit megbántott, többek között oldalunk olvasóitól.

6 KOMMENT

  1. Saját történetem. Nevezzük “N”-nek az illetőt. Sétált az utcán Pécs belvárosában “N” és meglátta régi ismerősét Zsidó Árpádot. Hirtelen megörült a régi cimborának aki előtte kb 15 méterrel haladt a belvárosi tömegben. “N” odakiáltott ismerősének, hogy “HÉ ZSIDÓ”. Ezt hallva a tömegben rendőr rögtön lecsapott a gonosz holokauszt tagadó zsidó gyűlölő emberre és mivel a barátnak nem hallotta meg a kiáltását ezért bíróság elé került. Na jó ez azért durva történet lenne, de lassan itt tartunk.
    Röhejes, hogy idejön rinyálni 1 bibsi és rögtön rendeletet hozunk létre. Mint ha valami alsóbb rendű lenne a Magyar.

  2. Eles Dénes ment az utcán, de én nem ismertem őt, ezért nem köszöntem rá így: “Helló, Eles D.!” Rögtön lecsapott rám egy rohamosztagnyi rendőr. Hát nem teljesen így történt, de lassan már ott tartunk, hogy kötelező lesz az LSD!

    (Ha tudnál magyarul, édes fiam, akkor azt is tudnád, hogy a “magyar” szót kis kezdőbetűvel írjuk.)

  3. Kis pontosságot kérnék: ha tulajdonnévben használjuk, akkor ugyanúgy naggyal írjuk, mint bármi mást. [lsd: (LSD 🙂 ) Magyar Bálint, Magyar Gárda, Magyar Tudományos Akadémia, stb.] Minden más esetben persze, kicsi, mint az összes többi népre való utalás a magyar nyelvben, lsd pl. amerikai film, svájci bicska, orosz rulett. Ezek a nagymagyarok általában nem nagyon tudnak magyarul, ezt már megfigyeltem. Gondolom azért magyarkodnak, mert új betérők… azok szokták túljátszani magukat (lásd: neofita: új betérő egy vallásba).