Hangsúlyozta Orbán Viktor.

Egyszerűen már tényleg nem mehetnek így tovább a dolgok – jelentette be Orbán Viktor egy újabb sajtótájékoztatón. A Fidesz miniszterelnök-jelöltje szerint az MSZP, Bajnai Gordon, ugyanakkor Gyurcsány Ferenc, valamint az emberek.

„Nagyon fel vagyunk háborodva, amit a kormány tesz, az egyszerűen nevetséges.” – magyarázta a sajtónak Orbán. A politikus szerint lassan már el sem lehet hinni, hogy Demszky Gábor, és hogy az SZDSZ, Mesterházy Attila pedig csak az utolsó csepp volt a pohárban. Orbán azt is kifejtette, hogy amikor a Fidesz kormányra kerül, az emberek hangja hallatszódni fog, amint azt mondják: elég volt mindenből, amit, és különbenis MSZP.

Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje közleményben reagált Orbán állításaira. A politikus szerint Orbán tőle megszokottan kétharmados többség, az MSZP sorain belül ezzel szemben törődés, csapatjáték, és az eddigi eredmények is azt bizonyítják. „Semmiképpen sem új rendszerváltás, a megvonások eredményei látszanak” – tette hozzá Mesterházy.

3 KOMMENT