Az állam által adott támogatások eztán ismeretlen összegűek és esetiek lesznek.

201311-templ.jpg

Az állam által támogatott egyházaknak érdemes lesz nagyobb, ATM-terminállal ellátott perselyeket beszerezniük, mert december elsejétől a támogatást nem egy összegben, központilag utalva kapják, hanem több kisebb, előre be nem jelentett adagban.

Az intézkedés célja, hogy az egyházak elkerüljék a versengést és az egymásra mutogatást, hiszen a pénz csak evilági hívság, szükséges rossz, amely éket ver az emberek közé, és elvonja a figyelmet a valódi értékről.

Az „Ahol a kincsed, ott a szíved”-program során a szertartások alatt civilbe öltözött kormányzati alkalmazottak fogják bedobni a pénzt a perselyekbe, akiket ministránsank öltözött ellenőrök ellenőriznek, akiket ellenőrnek öltözött ellenőrök ellenőriznek, így a rendszert várhatóan sikerül úgy megdrágítani, hogy a kisebb egyházaknak alig maradjon a támogatásból.

10 KOMMENT

  1. Már készül a törvénymódosítás, 2014. február 01-től az egyházi perselyből történő havi kétszeri készpénzfelvétel (150 millió forintig) ingyenes lesz. Az ehhez szükséges igénylő nyomtatványt Semlyén Zsolt már le is adta a Vatikáni Bankban.

  2. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Köszönjük, hogy támogatja az egyházakat, megérdemlik a támogatást, mert a miséken mindig csupa jó dolgokat mondanak a Miniszterelnök Úrról! Az elmúlt nyolc év alatt sajnos nem támogatták az egyházakat, ezért nagyon kevés lett a pénzük, nagy szükségük van a támogatásra! Imáimban én is mindig megemlékezem a Miniszterelnök Úrról, és kérem az Urat, hogy adjon a Miniszterelnök Úrnak erőt, egészséget, és áprilisban segítse fényes győzelemre!

  3. Kedves Híveink! A hitünk ára (nem azért a 30 ezüst pénzért) felbecsülhetetlen! Mi hisszük, hogy Orbán Viktor akarom írni Dr. Orbán Viktor mini szterelnökúr ezt pontosan tudja. S ennek ismeretében a keresztény egyházakat amelyek teljes mellszélességgel állnak ki az adományok mellett ,mert a zOrbán Viktor mini szterelnökúr egy Istenadománya …. ha nem maga a megtestesült Isten. joggal számítanak arra az isteni kegyre, ajándékra amelyet milliárdok formájában a pénztárainkba érkezik.
    Mi akik teljes szívvel és erős akarattal utasítjuk vissza az összes sátáni megkisértést a gondviselés kezét látjuk az orbáni kézbe ami milliárdokat ad szegény egyházunknak.
    Aki velünk az velünk! Mi Orbánnal …. akkor ki ellenünk?

  4. Aztán meglássátok, egyszer eljön majd egy fiatal, kicsit hippis, kicsit zsidós,
    de a mi hajléktalanunk, és mindet kizavarja a templomból, ami az apja háza volt
    valamikor, de a kufárok, a neckermann ügynökök, kipaterolták belőle,
    ami a képen jól látható.
    – Az én házam az imádság háza, ti pedig rablók barlangjává tettétek – kiáltja majd.
    A fater küldte, mert már megint nagyon tele van a Tőke ezzel a szemét bandával.
    Aztán elviszi az éleslövésű őrség, a ház tekintélyének életvitelszerű megsértése miatt.
    Rábizonyítani csak egy mű fügefa teleptikus kiszárítását bírnak.
    A kihallgatás közben, véletlenül, valahogy felszögeli magát az ajtófélfára,
    és meghal.
    – Le van szarva, egy mocsok komcsival kevesebb – adja ki nyilatkozatát a házelnök.
    – Elplagizálta a szemét, a “béke” logót tőlünk, és ha tehetné, ránk is lövetne – dörmögi
    hozzá álmát a partvisa alatt, ami akár önkényuralmi jelkép viselésének is felfogható.