Autoreverz jelenti.

truck_01.jpgAz önkormányzat helytörténeti és szociális csoportja közötti kommunikációs zavart keddre virradó éjjel elhárították. Ezzel egyidőben az avar nagycsaládosok lakhatási programjának munkacíme “Szabad Égbolt”-ra változik.

4 KOMMENT

  1. Az Avar Hirlap tegnapi – 896 Junius 2.-ai – szamaban olvastam hogy 7 magyar ( magat “vezer”nek allito ) utas kozelitette meg a Karpatok eszak keleti hagojat, valahol Verecke kornyeken. Az Avar Hatarorizeti szervek a teteles vam vizsgalat utan lefoglaltak tobb engedely nelkuli nyilat, szittyakurtot, az APEH tobb kulacs zarjegy nelkuli kumiszt es az ANTSZ szekerdereknyi nyereg alatt szaritott lohusra bukkant tovabba a csomagok kozott kb50.000 papir nelkuli vandor magyart talaltak, akik elmondasuk szerint Nyugatra, valahova a Frank Birodalom teruletere szeretnenek tovabb jutni.

    Az illegalis hataratlepoket a “Karpat Medence” atmeneti gyujtotaborba szallitottak.

  2. @Bakacsin: Ez nem egy arab nyelvi emlék, az már biztos.
    A hieroglifa megfejtése:
    Ez egy Nosztradamusz jóslat, miszerint 30 millió év múlva így fog kinézni a Göncölszekér, amit egy reménytelenűl bandzsa, amatőr csillagász fog már csak felismerni, de akkor már késő lesz.

    A jóslat magyar vonatkozása:
    ByAlexot elüti a hármas metró.
    Zorán saját halottjának nyilvánítja a szerencsétlenül járt izét.

    Angol kultúrtörténészek szerint, Harry Potter puszta nézésével felemeli a Wiener Walzer expresszt.