Infrastruktúra-fejlesztés, média és a földhasználat területén köt stratégiai megállapodást a kormány és az egyik legjelentősebb hazai vállalkozó, akinek kevesen látták az arcát.

201307z_simicsk.jpg

Végre nemcsak üres lózungok, fotózkodás és bullshit tűzijáték lesz, hanem tényleges gazdasági együttműködés” – erősítette meg egy kormány közeli forrásunk. Az együttműködés lényege, hogy a vállalkozó elképzelhetetlenül gazdag lesz, a Kormány pedig megnyeri a 2014-es választásokat.

Természetesen a gazdagság csak egy dolog, nagyon fontos az ehhez tartozó informális hatalom és az olyan speciális előjogok, mint a testre szabott, előre megrendelhető törvényalkotás és a törvény előtti egyenlőtlenség” – fejtette ki egy ellenzék közeli szakértő, aki kérte, hogy semmisítsük meg még az e-mailjét is. Az együttműködési szerződést a képviselői irodaház parkolójában, egy aktatáskán kötik meg, az ünnepélyes külsőségek mellőzésével.

51 KOMMENT

  1. Friss hír a 9 News National portálról – csak a hírfej és az is magyarul, a gyengébbek kedvéért, az eredetiben érdekes részletek.

    11 gyermekes pedofil rabbit ítéltek börtönre Melbourne-ben

    Egy melbourne-i zsidó iskola elnézést kért, amiért titokban tartotta, hogy egyik tanáruk szexuálisan zaklatta a diákokat. Az 53 éves David Kramert 3 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság négy iskolás fiú molesztálásáért.

    Lehet komentelni, vicces libsik.:) Ja, és várom a hír feltűnését az Indexen.

  2. @Neel Armstrong:
    Friss hír a Marsról:
    Egy háromfejű zöld lényről kiderült, hogy csak egyfejű, és a két rózsabimbónak maszkírozott műfejével csak megfélemlíteni akarja azokat, akik el akarják ijeszteni kedvenc állatait, a lepkéket.
    Lehet kommentelni űrszkeptikus Süsü utálók! 🙂 Ja, és várom a hír feltűnését az égbolton.

    (hogy ennek mi köze van S. Lajoshoz?!)

  3. …és a továbbiakban is együtt fognak pávatáncolni a nagy szabadságharcukban, mner ezt a táncot már egymásnak hátúúlróóól csatlakozva is keményen bírják járni….a szabaccságharban elvérzett IMF pedig megszégyenülten kullog vissza ál omláshelyére…mivel igencsak belefáradt évekig abba, hogy magyarországi irodájából közvetlenül megfigyelhette Viktorunk mekkszorításait és az azokra adott lakossági reakciókat, miközben finomakkal és drágákkal etették- itatták is őket HOZOMRAHHH !!!:o)
    …PERSZE MINDIG ÍGY VAN EZ, HA SZABACCSÁGHARCOLUNK ÉS PÁVATÁNCOLUNK IS OLYANNAK, AKI MINDEN MEKKSZORÍTÁSUNKAT FIGYELEMMEL KÍSÉRI, JÓVÁHAGYJA ÉS MÉG BÖLCSC..STA TANÁCSOKKAL IS MEGFŰSZ….EREZI ASZTATA…..
    ÉJJEN ÉS VIRÁG OZZON HARCZOS VEZÉRÜNK ŐŐRÖKKÖN-ŐŐRÖKKÉ…, AKI TELJES ÍTMÉNYÉVEL CSÚÚCSRA JUTTATTA KIIFÉNYESEDETT ORSZÁGUNKAT A 2/3 LÉTMINIMUM ALATT ÉLŐVEL WELL !!!

    HAJRÁÁÁ VIKTOR ! ORRABUKÁSIG !

  4. …MÁÁÁÁR–…——…A BIBÓ-KOLLÉGIUMBAN IS SIMICSKA VOLT A LEGOKOSABB KÖZTÜNK…… mondta Orbán Viktor…..ÉS JOGARÁT MEGMARKOLVA……FÁRADTAN VISSZATELEPEDETT ETETŐSZÉKÉBE…….

  5. Többeknek:

    A nickhamisító elmebeteg metélt megint előbukkant, úgy látszik hosszú eltávot kapott a vigyorgóból.:)

    Ha valakit érdekel, a valódi Neel Armstorngot úgy lehet megkülönböztetni a pszichopata libsitől, hogy egy klikk a nickre és kiderül, hogy a két személy nem azonos, nem ugyanakkor regisztrált.

    Őt valóban molesztálhatta a rabbija, engem aligha, mert az országúti ferenceseknél voltam első áldozó és ott is ministráltam.

    Amúgy mindegy is, egy kajmántól becsületet ne várjon az ember.

  6. Még valami, az eléggé elgondolkoztató, hogy az Index felületén lehet nicket lopni, és azzal visszaélni.

    A Neel Armstrongot bitorló metélt elmebeteg ma regisztrált a nevemmel, vajon hogy sikerült neki, hacsak nem a Hírcsárda valamelyik szerkesztőjéről van szó, aki ennyire gyáva, sunyi gazember.

    Persze, nem is várhatunk mást, ezért kell apránként visszavenni tőletek a hazánkat, tolvaj senkiháziak. Még nagyon az elején vagyunk, a fentiekből is látszik.

  7. A fasz kivan ezekkel az álhírekkel. Még jó, hogy nem a debreceni úszócsoda 9. helyezéséről írtok valami ökörséget. Hogy a tippmixen ezt ötszörös pénzért lehetett játszani, véletlenül egyes kötésben. Hogy ezt debreceni úszócsoda közeli fogadók könnyen kihasználhatták, csak debreceni úszócsodával kellett egyeztetni. Az megcselekedte, amit megkövetelt a haza, ezt nem is győzte hangoztatni. Szerencsére erről senki se ír, el is küldeném azt a vérbe.

  8. @Nеel Armstrong: Azért a helyedben óvatos volnék azzal az önismerettel. Még mindig jobban jársz így tudathasadtan, mintha egy identitásban próbálsz megbírkózni minden ostobaságoddal és szerencsétlenségeddel.
    Lám, míly bölcs a Teremtő, hogy veled is ilyen kegyes!

  9. Mocskos biboldók, ennyi tudtok, lopni, csalni, hazudni.

    Az esetemben nicket lopni, nevet hamisítani, tolvajnak falazni.

    Jövőre megint mentek a levesbe, sőt egy kivándorlás is befigyel, á la Dániel, a kipás szoborrongáló.

  10. Orbán Viktor elsőbbségi leveléhez mindenki kap egy vödör homokot.
    A vödör multifunkciós eszköz, ezzel is bizonyítja kormányunk az Unió felé, hogy nem homofób, itt senki nem utálja a homokosokat, de végszükség esetén mindenkinek joga és kötelessége a fejét homokba dugni!
    Ha netán mégis beégnénk, tűzoltásra is alkalmas!
    Utóirat:Megemelték a pénztárgépek feketedoboz memóriájának jogdíját, miután a kiolvasás során Bergendy István Én táncolnék veled számát játszotta le a Nemzeti Trafikok ellenőrzése során.

    Augusztus 20.-án Simicska Lajos fogja körbe vinni a Szent Jobbot a bal kezében. A jobb kezében véres kard lesz. A szájában csutora.
    Azután háturul szorosan a nemmondjukkianevétmertbepereL Aser!
    Ő a fegyverhordó trafikszónok, akit sánta kutya előz jobbról!

  11. Most hallottam, hogy Orbán Viktor levelet írt a kórházaknak is.
    Két kategóriába sorolták a műtétteket, az egyiket csak verőfényes délben, a másikat csak teli holdnál éjfélkor szabad elvégezni.
    Simicska Lajos a kórházak minősített nemzeti fekete kakas beszállítója üdvözölte a lépést.

  12. Most hallottam, hogy bezárják az eddigi járási hivatalokat és kormány ablakokat és kapukat, és az újonnan kialakítandó Nemzeti Kocsmának elnevez ett hivatalok veszik át a funkciójukat. Természetesen a kocsmárosok új tipusú A B C D kategóriájú nemzetbiztonsági átvilágítás után vállalhatnak közszolgálati munkát. Ellenzéki kocsmárosok is lesznek közölte a kormány érdekét képviselő S.L., de őket nem A B C D átvilágítás éri majd, hanem gamma, röntgen és lézer. Ezzel a nemzet gyarapodását szolgáló titkos Steril Program egyik fontos eleme is megvalósul.
    A kocsmárosok óránként jelentenek a NAV-nak, amit újra átneveznek Adó’s Vám Hivatalnak A megszüntetendő hívószám rendszer helyett névre szabott kereszt neves felesek lesznek, amit a Coca Cola szponzorál majd. Vagy a Nemzeti Pallos és Hóhér Szövetség, ellenzéki kocsmákban….

  13. Most hallottam, hogy jön az újabb rezsicsökkentés, jön a feleannyiba kerülő temetés, Ennél a konstrukciónál előre ki kell ásni a saját sírunka, de elég csak fele olyan mély gödröt kell ásni, a többit idomított állami vakondokok ássák ki. A vakondokokat nemzeti színekbe öltöztetik, erről lehet majd megismerni a vad vakondokoktól. A temetéseken sorfalat is állnak majd, és népi siratóénekeket énekelnek. A beidomításukról a népszerű Palcsó Tamás gondoskodik. Hamis hang esetén a temetést félóra múlva megismétlik.

  14. Most hallottam, hogy kijárási tilalmat rendeltek el a Nemzeti trafikokban és Nemzeti Kocsmákban.
    Aki egyszer oda betette a lábát, soha többé nem jöhet onnan ki.
    A bejáratoknál ezentúl zománcozott tábla figyelmeztet majd: Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel és búcsúzz el értékeidtől!
    A Nemzeti boltok áru választéka könyvekkel bővül majd, például kapható lesz Matolcsy György szakácskönyve: Variációk dohányra és jégkrémre, avagy túlélés a mutyiknál, Rogán Antal szociológiai tárgyú könyve: Búcsú szeretteimtől, avagy hogyan felejtsük egy gyermekeinket és Louis Vutton táskánkat. Az avagy szó használatáért ezentúl kötelező adó lesz.