Ha a fizetőeszköz virtuálisan beválik, ön is fogadhat avatarokat a házába.

world of matolcsy.jpg

Sajnos az euróval és a dollárral szemben már nincs esélye a forintnak erősödésre, de több tárgyalás eredményeként hétfőtől bevezetik a devizánkat a World of Warcraft nevű online szerepjátékban” – jelentette be Matolcsy György.

Ez egyúttal azt is jelenthetni, hogy akik forintban tartják a megtakarításukat, azok most kedvezően fektethetik be fegyverekbe és avatar-fejlesztésbe.

Szintén a forintnak kedvez, hogy a Hasbro jövőre már a mi papírpénzeinkkel hozná forgalomba a Monopolyt, mert olcsóbb forintot venniük, mint saját játékpénzt nyomtatniuk. Fémpénzeinkre pedig a Walt Disney vetett szemet, ugyanis film készül Dagobert bácsi életéből, ahol a 100 és 200 forintosok remek közeget biztosítanának a címszereplőnek az úszáshoz.

7 KOMMENT

  1. @Szomjas Gödény: felelőtlen kormány?

    a francot…

    a sikreke azé nem jönnek mert nem működik együt velük a nép…
    pedig csak hinni kéne a sikerben egy kishit (“fides”) kelene mindenkinek…

    te meg szájj ki itt a kánaán felé 1/2úton… az útszélén hagyunk… kanyar után kánaán…
    te tudod, hogy továbbra is keresztbe teszel a keresztyény kormánynak…
    mi akik elől megyünk, már látyuk a szebjövőt !

  2. Fideszes hírforrásom szerint a kormány megtagadni készül a Monopoly forinthasználati terveit, mert félő, hogy a középkorú választók körében ez felidézné a “Gazdálkodj okosan!” játékot, amely játéknév feszültséget okozhatna az unortodoxiával összevetve, és ez a regisztrálatlansággal terhes parlamenti választás komonistásodásával fenyeget.