lol_imf.jpgNégy zacskó gumicukrot, szélgépet és behűtött ásányvizet is kérne a Nemzetközi Valutaalap, a Kormány minden kérést elutasít.

Megengedhetetlennek és abszurdnak nevezte Orbán Viktor miniszterelnök a nemrég a Buci Maci magazin legfrissebb számában megjelent, legújabb IMF-követeléslistát. Mint azt a magazin kiderítette, a valutaalap a védőhálóért cserébe többek között több zacskó békás Haribót, egy adag disznótorost, két üveg Dankó Pista bort és három vonaljegyet is szeretett volna kapni.

“Ezek olyan dolgok, amikben nem engedhetünk. Ha mindenkinek adnánk vonaljegyet, hamarosan egész Európa a mi buszainkon utazna. A békás haribót pedig a Tibor (Navracsics – a szerk.) foglalta le, az azeri-ügy után neki most kell egy kis lazítás” – szögezte le a kormányfő, majd emlékeztetett: a Fidesz már 6 éve meg szeretett volna állapodni az IMF-fel, és lassan ez az egész ügy kezd egy kicsit kínos lenni a valutaalap számára.

Információink szerint egyébként a kormány kiemelt figyelmet szentel az IMF követeléseinek, ezért egy Rogán Antal vezette bizottság éjjel-nappal dolgozik olyan “még újabb és még izgalmasabb” feltételeken, mint a 100 százalékos SZJA, az utcanévtáblák franciára cserélése, valamint a 160 éves nyugdíjkorhatár bevezetése.

29 KOMMENT

  1. “az utcanévtáblák franciára cserélése” Az nem lesz jó, mert a francia túl könnyen olvasható. Minimum thai (ภาษาไทย), hindi (हिंदी भाषा) vagy delfin (egyelőre nincs írott változata) nyelven kellenének.

  2. Ma reggel hacker támadás bénította meg a Buci-Maci online-t.
    A TEK azonnal lecsapott.
    A cukisapkás Hajdujudu von Dandár, a félelmetes Seagal imitátor,
    spontán sajtótájékoztatóján bemutatta a 4 éves bandavezért,
    akit szoptatás, böfiztetés után azonnal rács mögé is dugtak.
    Hajdujudu is vele akart menni, de a mikrofon zsinór nem engedte.
    A hír azonban igaz.
    Az IMF végső fenyegetésében hangoztatta:
    Ha a magyarok nem veszik már fel azt a kúrva hitelt, akkor bevetik
    a “ctr+X – ctr+V” akciót, és Magyarországot a kiszáradó
    Kaszpi-tenger helyére teszik át. (Baki-tól keletre)
    Mert aszongya:
    Azer magyar mind jó barát
    Együtt fenik egymás bal(táj)át.

  3. NEM ADUNK HITELT az imf-nek KOSZ-felkiáltással kezdődik a parlamenti nyitónap, továbbá “azerbaDGáni” forrásból tudom, hogy nem “azer-baltánnal” kezd, lentebb nevezett…

    – fél-baltáni, fél-ázsiai és fél-csuti nemzetvezető konduktor, hanem ÍnnEPÉLYES keretek közt körbe nyalinkázza a nemzeti száját – a nyalóka szerű & baltanyelem helyett -, S baltáni-baltázás helyett, ” …nemzeti biXQmélázással… ” megkezdődik a nemzeti ŐSZ(öd)I ülésszak…

  4. rogán tónió a Buci Maci legújabb értesülései szerint vizsgálná azt is, hogy az IMF monopolhelyzetére vonatkozó vádak megállnák -e a helyüket egy GVH vizsgáltaban. Az elképzeléshez csatlakozna drdajcstomi, frissdiplomás munkanélküli is, akinek egyetlen – bár releváns – kérdése “ki a faszom az az IMF?” drdajcstomi aktuális agybeültetése egyébként tb alapon megy (“ki a faszom az a tb”), a kísérletben most egy kanári agyával próbálkoznak, mert a korábban tesztelt csirkeagy túl nagy volt drdajcstomi koponya űrméretéhez képest.

  5. A Buci Maci Extra gazdasági rovatának elemzői konszenzusa szerint m. györgy, parlamenti lakos, a nemzetközi gazdasági élet V-2 rakétája – közismertebben orbán levágandó jobb fakeze – az IMF-re is kiterjesztené a tranzakciós illetéket (ha már az MNB-re nem lehet, ugyebár). Az unorthodox elgondolás szerint kérünk 15 milliárd eurót kölcsön, annak 0.1%-át az IMF azonnal befizeti az államkincstárnak, majd mi ezt a 15 milliárd eurót azonnal visszafizetjük, de ez után is az IMF lenne köteles megfizetni a tranzakciós illetéket. Ez a lépés a hitel futamideje alatt tetszőleges gyakorisággal ismételhető lenne, a későbbi tervekben pedig szerepel annak lehetősége is, hogy az IMF tetszőleges más országnak nyújtott hitele után is a magyar államkincstárba kelljen befizetni a tranzakciós illetéket.
    Az m. györgy fejéről leolvadt jégkockák pótlásáról később intézkednek.

  6. Végül is, ha Tibornak(Navi) már összeragadtak az ellenoldali gyomorfalai az első harminc deka Haribo elfogyasztása után, a maradék két zacskót megkaphatja az IMF.Persze csak ha előbb leszurkolta a népegészségügyi termékadót.(viccesen:gumicuki-adó)

  7. “100 százalékos SZJA, az utcanévtáblák franciára cserélése, valamint a 160 éves nyugdíjkorhatár bevezetése”

    Nem szótlunk már elégszer, hogy csak nem ötleteket adni a fijjúgnak?

  8. Szólni kéne Rogánnak, hogy áldozatos munkája mellett el ne feledkezzen valahogy a minimálbér havi 1,1 millió forintra emeléséről, ami után a közterheket az egyetemi hallgatók, nyugdíjasok és munkanélküliek is legyenek kötelesek befizetni.