"Sokkal tudományosabb módszerekhez kell folyamodnunk ahhoz, hogy a pozícióra méltó elnököt találjunk".

A szuperköztársasági elnököt Sólyom László, Majtényi László és Dopeman köldökzsinórvéréből hozzák létre, amihez négy egységnyi biorépalevet adnaj hozzá, hogy ne legyen túl sűrű. Ezután az egészet beleültetik egy civil önkéntesbe, aki elköltözik Afrikába és egy vályogviskóban megszüli a gyermeket.

Ezután alkotmányjogászok, sommelier-k és Kulka János készítik fel a porontyot a való életre, majd az utolsó egy hétben megtanítják annyira írni, mint Schmitt Pál tudott.
 

20 KOMMENT

  1. Valamelyik nap kaptam a pofámra egy fidesz-bolseviktól, hogy minek rugózunk még mindig Schmitt Pálon, mikor már lemondott?!
    Tökéletesen igaza volt, az amúgy nem kifejezetten intelligens illetőnek!
    Felhívnám a HCs. kiváló szerzőinek a figyelmét, hogy ideje lenne már a köztársasági elnök jelöltekre fókuszálni. 🙂
    (A magam szerény eszközeivel ezt az előző kommenttel kívántam elkezdeni.)

  2. @Dr. Adofizeto:
    ÁderBáder – 1:05 – nél olyan mintha azt kérdezné , hogy “You wanna cock?”
    asztiskérdi, hápersze hogyaszt, a f@szt! asztakarja má’ nagyon, ez is jólessz főméltóságú felszópó-aláírónak, naná hogyjó!

  3. vagy simáncsak keresztezzék Kövért Áderrel meg a svéd klónnőikerpárral, jaésmég egy komplett lipicai ménes génállománya is mehet bele, csak hogy pontjó sűrű legyen, úgyis pszeudolovasnemzet vagyunk, csak nem úgy, hogy megüljük a lovat, hanem a lóf@szt a seggünkbe. hánem? háde!

  4. @Dr. Adofizeto:

    Hát ezt most nem értem. A jelöltek – ahogy arra e megbízható sajtóorgánum tényszerű cikke is kitér – Sólyom László, Majtényi László és Dopeman.

    Áder, Kövér, Martonyi? Ezeket a neveket nem valami viccoldalon olvastad? Nem szabad minden írást komolyan venni, vannak oldalak, amik szántszándékkal hamis híreket jelentetnek meg.
    Én igazából a Hírcsárdán kívül nem is olvasok már mást, mert nem tudom, melyikben bízhatok meg.

  5. @nál: “vannak oldalak, amik szántszándékkal hamis híreket jelentetnek meg.” Hadd pontosítsak: csak ilyen oldalak vannak.

    Én az utóbbi 6 évben várom, hogy valaki előugrik, közli, hogy csak vicc volt és utólag jót nevetünk az egészen.

  6. Az új országos elnök keresztezése napirenden van. A jelöltek legjobb tulajdonságait kell egybe kovácsolni. Az ország legkiválóbb csontkovácsa a mai funkciójában, a miniszterelnök.A konziliumon részt vettek az ellenzékiek is, akik javaslatát meggondolandónak és azonnal elvetendőnek tartja a kormánypárt. Így tehát a leendő elnök rendelkezni fog faarcal, aki több nyelvet sem tud, de nyelvét ölteni képes.Másik tulajdonsága lesz a szellemes bemondás, mint Pl: akasztóköteles lesz a liberálbolsevik ellenzék, vagy: a Gyurcsány féle„vad, úri tatárok” kifosztották az országot, vagy: „Strasbourg-ban néhány idióta,…..”stb. ezeket a kiszólás-mondásokat leginkább diplomáciai fogadásokon, ill. a parlament plénumán és új év köszöntésén kell hangoztatnia a keresztelt elnöknek.Fontos lesz még: hejesírási készsége, amely a nyelvtan megreformálását készíti elő.Új szabályok lépnek érvénybe. Ezek közül egy-kető: álamfő, 1 l-el, mert harcolni kel a hátrányos megkülönböztetés elen. (1 lábú embertársaink védelme.) Tehát,a felesleges ketőzések kiküszöbölése. Továbi reformjavaslathoz a korábi elnök és közvetlen munkatársai ötleteit, elképzeléseit is várjuk,valamint azem berek véleményére is teszünk.
    A régi jelmondat:” álamfői látogatásom első álomásán…”kihelyezése valamennyi kocsma falára, díszkeretben díszkivilágítással.