A kirúgott Galkó Balázs és az önként távozó társulattagok helyét tudósokkal és pándimenzionális lényekkel töltheti fel Dörner György.

"Itt mostantól csupa olyan ember lesz a társulat tagja, aki tudja, hogy léteznek másfajta dimenziók, amiket nem tudunk tapasztalni, olyanok is…" – indokolta Galkó kirúgását a színházigazgató, majd bejelentette: egy új együttműködés keretében a KFKI Részecske- és Magfizikai Kutatóintézet munkatársaival kezdi meg az olvasópróbákat.

Lévai Péter, a kutatók egyike elmondta: szolidan hisznek a gyűrűkbe rendeződő ötödik dimenzió létezésében, ám Dörner legelső kérését, miszerint mégis inkább Csurka István legyen a színház indendánsa, nem igazán tudják teljesíteni.

A megújult színház első, márciusi bemutatójára a Goj Motorosok mellett Ghorlax, a 14. dimenzióban élő szunnyadó istenség is jelezte eljövetelét, míg Márta István az üggyel kapcsolatban annyit mondott: nem biztos, hogy idén meg tudják rendezni a Művészetek Völgyét. 

121 KOMMENT

  1. Ha Tarlósnak lenne egy minimális humorérzéke (mint ahogy nincs) küldhetne egy e-mailt Dörnernek, hogy ő személy szerint hisz azokban a bizonyos dimenziókban, úgyhogy jövő hónaptól Latinovits Zoltán a színház új vezetője.

  2. Nagy a nemzetközi érdeklődés.
    A színházat a külfödnek Finger Theater néven reklámozzák.
    A fizikusok a magfúziót mutatják be népszerű tudományos formában,
    magömlésként.
    A dimenziótraszformátor időgép egységének meghibásodása végett,
    a bemutatót a múltból ittragadt kurucok özönlötték el, akik nem tudtak visszamenni ahonnan jöttek.

  3. @kittrabi: “a bemutatót a múltból ittragadt kurucok özönlötték el, akik nem tudtak visszamenni ahonnan jöttek.” Hahaha.
    Ez csak egy színház. De mi van azzal a rengeteg “szikével keresztelt labanccal”, akik nem tudnak visszaözönleni oda ahonnan jöttek?

  4. Nézzük a jó oldalát!
    Ennyi transzcendentális érzékkel (és szemforgató lojalizmussal) lehetne akár nagyformátumú unortodox pénzügyminiszter is ez az őrült. Akkor tudna csak sokat ártani az országnak! Adjunk hálát az Istennek, hogy CSAK színházigazgató lett.

  5. @Anti Anyag:

    Eddig minden színházat a liberális zsidó lobbi irányított, tehát nem voltak jobbos színészek. Jaj, mégis voltak. Jaj, ki érti ezt, nem lehet, hogy csak egy mélyidiótáknak szóló hazugságról lenne szó, jaj, ki érti ezt?!

  6. @Dr. Adofizeto:

    Inkább örüljünk együtt, hogy nem a paksi atomerőmű igazgatói posztját kívánta meg, most menne a magyarázás, hogy nincs semmi gond azzal, hogy annyit írt a pályázatban, hogy “pina”, meg hogy végre visszavettek egy pozíciót a rohadt liberálisoktól, meg hogy amúgy is várjuk meg, mi lesz a dologból, ki tudja, lehet, hogy sikerül összehozni a kasszasikert. 🙂

  7. @Anti Anyag: Tök igazad van, egy apró különbséget vélek felfedezni: egyik liberális színházigazdató sem jön elő egy ilyen ótvaros baromsággal (pláne nem egy buddhistának!!!), ha ki akarja rúgni. Szóval a liberális színházigazgatók mintha sokkal jobban titkolnák, hogy elmebetegek.

  8. “Egy új együttműködés keretében a KFKI Részecske- és Magfizikai Kutatóintézet munkatársaival kezdi meg az olvasópróbákat.”
    VILÁGPREMIER: a nyitóelőadás címszerepében Higgs Bozon! (A nézőtér első 3 sorában hegesztőszemüveg kötelező.)

    (Oké-oké, tudom, hogy megőrültem, ezt az országot nem lehet ép elmével megúszni.)

  9. @Anti Anyag: tudom, hogy a magad fajtának rohadt nehéz tényekkel érvelni. De azért megpróbálom. Van a Nemzeti Színház. Annak ven egy igazgatója, bizonyos Alföldi Róbert, aki annyira mélyliberális, hogy nála jobban nem lehet mélyliberálisabbnak lenni. Na, ebben a Nemezti Színházban van egy Blaskó Péter nevű színész, na, ő annyira jobbos, hogy egy állami kitüntetést nem volt hajlandó átvenni, mert akkor kezet kellett volna fognia gyurcsánnyal, és akkor ő azzal a kézzel nem tudná megsimogatni a gyermekeit meg az unokáit. Na, ez volt olyan 5 éve, és azóta ez a mélyliberális igazgató alatt ott van ez az ultrajobbos színész, mert ez a mélyliberális igazgató úgy gondolja, hogy ez az ultrajobbos színész egy kiváló színész, és egy színházban csak ez számít.

    És hogy mondjak másik példát: az orbánmögöttülő Cseke Péter kiválóan igazgat színházat Kecskeméten, mert nem ezzel foglalkozik, ellenben orbánmögöttülő Balázs Péterrel, akiről csak annyit lehet tudni, hogy orbánmögöttülő.

    Tehát nagyon nagyon soka hál’istennek túllátnak a te szemellenződön. És az csak zárójel, hogy Galkó Balázs eddigi munkássága alapján – tanyaszínház, művészetek völgye – hááát, hogy éppen liberális lenne…

  10. @Sárga Király: :))) Viktornál ezt elég jól kikezelték…

    (Mármint hogy 1989-ben a rendszerváltáskor politikusi pályáját a liberális Fidesz-ben kezdte, majd a Fidesz vezetőjeként egyesek szerint politikai racionalitásból, mások szerint egy érési folyamat eredményeképpen jobboldali, konzervatív politikussá lett. Ezt muszáj volt hozzátennem! 😉

  11. @Frizuravarjú: Emlékszem. Én akkoriban már mélyen és szilárd meggyőződésből, szívből utáltam az SZDSZ-eseket (is), de ezen a “Tokaj hímvesszején” percekig hangosan nevettem, akkora poén. Félretettem minden előítéletemet Székhelyivel szemben és elismerően biccentettem: ami jó, az jó.
    Most biztosan csalódást okoztam…
    :)))

  12. @Füredi 3.0: Már nem sokáig játszhatja az eszét az Alföldi, mert amint lejár a szerződése, már mehet a Galkó Balázs után a nagy büdös liberalizmusával együtt. És lassan majd minden és mindenki a helyére kerül. Hajrá Döri!

  13. @Frizuravarjú: A mások serpenyőbe, ha esetlen nem tűnt volna fel, a bolsevik Fidesz lassan 2 éve hordja BULLDÓZERREL a szart!!!
    Tényleg a kedvedért, most elveszítem a HCs-s kommentelők vélt szimpátiájának nagy részét, de leírom, hogy azt én is barokkos túlzásnak tartom, hogy Brüsszelben tátott szájjal hallgatja többszáz EP parlamenter Arató András (Klubrádió) expozéját.
    De van egy határ, amit a bolsevik Fidesz átlépett, ezért kellett választanom, kit utáljak jobban. Remélem, megérted.

  14. @Dr. Adofizeto: Természetesen, hiszen minden csak nézőpont kérdése.
    Személy szerint azt látom, hogy a Fidesz mokkáskanállal meregeti ki a szart a serpenyő másik feléből. Ahelyett, hogy egyszer és mindenkorra kiborítaná.
    Persze óhatatlanul borulna ő maga is. Ezért támogatok én egy harmadik brigádot a két szaros helyett! :))

  15. ha csak olyan emberek dolgozhatnak ott, akik hisznek istenben, (sőt Istenben), és a transzdimenzionális lényekben, akkor ugye zsidók is mehetnek csőstül?
    az ő Jehovájuk (Tetragrammatonjuk, Adonaiuk) tökugyanaz a csóka, mint Semjén Zsolt főnöke. mármint nem Orbán Viktor, hanem kettővel feljebb. (bár a kettő között nagyon vékonyka a határ.)

  16. – Hiszek másfajta dimenziók létezésében! Olyanokban is, amiket nem lehet megtapasztalni! – mondta a sündisznó, és visszamászott a gyökékefére…

  17. A bóvli kormányról beszélj te kiflilopó, most épp szóvivő, semmihez nemértő, az LMP korrigálta és minden rendben!

    Az LMP a számvevőszéki ellenőrzés által 2009-re és 2010-re feltárt hibákat kijavította, a módosított beszámolókat közzétette, a korrigált beszámolók valós képet adnak a párt 2009. és 2010. évi bevételeiről és kiadásairól – rögzítette a számvevőszék.

  18. K. sokat fogyasztanak a színpadi reflektorok, úgyhogy Egely György lehetne a színház műszaki igazgatója. Ő állítaná elő az ingyenenergiát (egyelőre villanyóra hekkeléssel, amíg a tiltott találmánya el nem készül).

  19. @Anti Anyag: És miért kellett egy jól működő színházból bármilyen politikai erőnek, már ha az ufóhívős jézusmagyarvolt faszság az politikai erő, odaadni hülye gyerekek homokozójának???

    Egyébként a színház előtti ellen és mellett tüntetés képeit érdemes megnézni, ugyan is a színházat védők minden mondatából süt, hogy lövésük sincs még nem volt semmilyen “igazi magyar” előadás, se arról hogyan került oda Dörner. Vagy simán hülyének tetteik magukat. De mind két megoldás szánalmas. Igaz a színvonalon az “antifasiszták” sem sokat javítanak, mert végül is ha Dörner tuti jó színházat csinálna, előbb lesz lottó ötösöm, akkor kit érdekelnének a politikai hovatartozása?

  20. Szánalmas erőlködés a poszt, és ugyanaz a másféltucat frusztrált kommenthiéna óbégat ebben a libsi gettóban, egymás ánuszának ismerős és megnyugtató szagfelhőjében.

    Valóban, micsoda merénylet, hogy egyetlen budapesti színházat magyar fog igazgatni, és abban magyar darabokat tervez előadni, magyarul, a magyar fővárosban. Ez tényleg felháborító!

    Ha legalább Efrajim Kishonnal nyitnák az évadot, de nem. Ezek az elvetemültek Kodolányi Jánost és Wass Albertet tűznek műsorra Magyarországon. Ilyet a világ még nem látott.

    És ami példátlan méltánytalanság, csak egyes garabokban játszhat majd az új vezetőség ellen szünet nélkül demonstráló színész, aki az előző igazgató csókosa, – annak bulijában (Művészetek völgye) a vállalkozás művészeti vezetője -, a kormányellenes tüntetések bajnoka.

  21. @mehet/mégse: “ugyanaz a másféltucat frusztrált kommenthiéna óbégat ebben a libsi gettóban” Ne kerteljünk: az itt kommentelők kilincsorrú büdös kaftánok, akik az óbégatás helyett jobban tennék, ha menóraleolvasással vagy hasonló hasznos munkával töltenék az idejüket!

  22. @mehet/mégse: Fúúj, micsoda trágárság eza zánusz, meg megnyugtató szagfelhő… Nemis tudom, hogy írhattam le, megyek is kezet mosni…

    Sz’al, asztat úgy kell szépen írni, hogy segg, meg fingszag. Eza zánusz (bocsánat!) a kommentedben, e zolyan, mint egy kökörcsin a zárnyéxéken… (Natessék, már énis!) Izé, a szarkupacon: Így még émelyítőbb a zegész…

  23. @mehet/mégse:
    Ne erőlködj, Dezső! Ha megváltoztattad is a nick nevedet, a stilusodról felismerhető maradtál ( ánusz, szagfelhő, libsi gettó, stb.)….Felesleges
    “rejtegetned” magad új név mögé, hiszen ez most a ti világotok!
    @tobias2:
    Látom, te is felismerted egykori “vitapartneredet”, akit (anno dazu) nagy élvezettel hergeltél.

  24. @mehet/mégse
    Bármiről van szó, te mindig úgy tekered “mondandód” fonalát, hogy zsidózhass. Ebből következtethető axióma: zsidó vagy, csak szégyelled.
    Szar ügy! De, keresztény gyermekek vérét nem sütöd bele a kenyeredbe, ugye?!?

  25. @Dr. Nyuggervadász dr.:

    Még nem jött el az idő, hogy kivándorolj ebből az országból, ahol folyamatosan rettegnetek kell?

    Pedig a sivatagban nyilván jobb lenne, ott tárt karokkal várnak benneteket a palesztinok és egyéb arabok.

    El ne felejts értesíteni, kimennék integetni, ha indul veled a vonat.

    Nekünk sajnos nincs hova mennünk, ez az egy hazánk van (volt).

  26. @mehet/mégse:
    Figyelj, haver! Én már a másik nick nevedre írt válaszomban -amikor szintén kivándorlásra akartál ösztönözni engem, a “félelemtől rettegőt” (és másokat, akik szintén röhögő görcsöt kaptak a baromságaidtól), hogy családfa-kutatások alapján igazolni tudom, 1562 óta minden ősöm keresztény katolikus volt. Ergo: ez az ország az én országom. Tehát, maradok. Kis hazánknak viszont jót tenne, ha az ilyen barmok, mint te, eltakarodnának a búsba! Rögtön kisütne a nap és tisztább lenne a levegő is….

  27. @Dr. Nyuggervadász dr.:

    Úgy vagy te magyar, ahogy Rákosi Mátyás vagy Kun Béla.

    Ne erőlködj zsiráf, mert beszarsz.

    Aki magyar, azt nem zavarja, hogy lett egy magyar igazgatású, magyar szellemiségű színház Magyarország fővárosában.

    De ez valószínűleg magas neked, mint tetűnek az óriáscsúszda.

  28. @mehet/mégse:
    az a szomorú a hozzád hasonló agyfelépítésű emberek gondolkodásában, hogy nem kétkedtek soha, semmiben. ilyen volt például bencsik, amikor 1986-ban cikkeiben a SZU-t éltette, és ilyen most is, amikor egy pillantásra sem bír kibújni orbán seggéből. ejnye-bejnye miniszterelnök úr, ez a mondat soha, semmi pénzért(?) nem hagyná el a száját.

    imádjátok dörit, orbán, a fideszt vagy miépet, szívetek joga. de hogy soha ne találjatok kivetnivalót a viselkedésükben! miért nem lehet átlátni: ez a poszt egyszerűen arról szól, hogy dörner faszságokat beszél. nem pedig arról, hogy ki ő, és mit vezet.

  29. @Avenarius:

    Nyilván úgy képzeled, hogy egy libsi gettóportál lapraszerelten keresztény- és magyargyűlölő, mindenen infantilisan röhögő kommenthiénái vannak hivatva meghatározni erkölcsöt, humort,
    közbeszédet, ízlést stb., és ezt szótlanul tűrnie kell a hatalmas többségnek.

    Tévedésben vagy, ez itt még Magyarország.

    Azt meg gyorsan idézd nekem, hol “imádom” én “dörit, orbánt, a fideszt”.

    Nincs ilyen? Akkor a pofádat súlyba rakod, köcsög.

    Remélem, eléggé ad hominem voltam.

  30. Mondanám, – de inkább mége. Minek?
    Nem vagyok elmeszakértő.
    Beszéljünk inkább egy hüvelygombával.
    A zsidó nőknek nincs annyi,
    mert nem ragad meg a fityma alatt.
    A fitymások, mások. Illetve a fitymátlanok a mások.
    Krisztus is fitymátlan volt?
    Egyáltalán keresztény volt, vagy zsidó?
    Esetleg buzi, mert nem volt nője?
    Ma simán kinyírnák megint.

  31. @kittrabi: “A zsidó nőknek nincs annyi,
    mert nem ragad meg a fityma alatt.”
    Te hülye vagy! Kutyáktól és a mosdatlanságtól annak van csak igazán. 🙂
    Krisztust kinyírnák simán, abban igazad van. Aztán tartanák a markukat kártérítésért. Ezek az anyjukat kinyírják, ha kis bevétel várható.
    :O

  32. @kittrabi: “És ezért kell sokat tisztálkodni is, vagy metéltetni.” Kedves pöttyös szobor! A hangsúly a VAGY szón van.
    Köszi, én inkább gyakran mosakszom és meghagyom, amit az Úr adott. 🙂
    Az feltűnt, hogy bizonyos ünnepek idején nem lehet 100 méterre megközelíteni a “zsidó nő”-t, legfeljebb gázmaszkban? Főleg, ha ne adj Isten elfelejtett alsóneműt felvenni.
    😀

  33. @mehet/mégse:
    Idefigyelj, Tündi-Bündi! Már megint elgurultak a gyógyszereid?!? Vagy kioldódott a kényszerzubbonyod zsinórja, és te ész nélkül rohantál az első, szabad számítógéphez? Vigyázz, mert ha a fehérköppenyesek észreveszik, megint tripla adagú nyugtatót nyomnak a seggedbe, mint a múltkor, amikor is több hétre kivontak a forgalomból (mindenki örömére). Tudod, akkor, amikor (más néven ugyan, de) szó szerint ezeket a baromságokat nyomtad.
    Ha ismételten lekötöznek, a nyugalom napjait használd fel szókincsed bővítésére. Ezzel elkerülheted azt, hogy (ki-ki vérmérséklete szerint) vagy kiröhögjön, vagy lesajnáljon, hogy mindig azt a húsz szóból álló panelt ismételgeted. Szar ügy, ha örökké azt hallja az ember, hogy “nem is vagy olyan hülye, Pistike!”

  34. @negondolkozz!majdénmegmondom!:
    Isten adta, elvette, adta, elvette, adta, elvette — és lőn jó neked.
    Az a mondat ottanott, bezony sajnos jó’ van.
    Azért látom érdekelnek a zsidó nők. (Liz)
    Azt mondják a zsidóké, és a cigányoké egy kanállal édesebb.
    Tükörrel a lábadon nézted, van-e rajta-e, mi?
    Kis huncut. Láttál már pinát élőben? Milyen? :-)))

  35. @Frizuravarjú:
    Az jó ha még áll :-)))
    Cak ülni nehéz vele.

    @negondolkozz!majdénmegmondom!:
    Kurvahosszónevűidegen. Most már egészen szépnek tűnsz.
    Van egy hugod? (l.lentebb (1))
    Én meg nem pöttyös vagyok, hanem csillagos.
    Maga a kaszás, és ingyen lemetéllek, vagy féláron,
    esetleg hármat fizetsz, kettőt kapsz akcióban.

    together:
    A négerekről mi a tapasztalatotok?(1)
    Kis maláj már vólt. Kigyógyultam, tünetmentesen,
    a vérhasból, Vietnamban, mert mosatlanul pucoltan a narancsot.

  36. @Dr. Nyuggervadász dr.:

    Büdös, koszos tetűhintás, tőlem folytathatjuk, ha még nem kaptál eleget.

    Úgy látom, azóta föllocsoltak a jesivában a bóherek, mert délelőtt úgy le lettél oltva, hogy gágogni is elfelejtettél, libás kaftán.:)

    Tudod, nem mindenkinek volt sakter az apja a Klauzál téren és kétpengős kurva a nagyanyja a Dob utcában.

    Ez a 9 millió nem zsiráf és nem réti néger magyar szeretne békében boldogulni a saját hazájában, ha hagynátok, ti génhibás korcsok.

    És ne hidd azt, hogy egyszer nem lesz elegünk az aljasságotokból. Én szóltam.

  37. Napóleon, mikor hazafelé tartott, Bécsből írt az asszonynak,
    már ne mosakodjon. Gerjedt a szagra.
    Gusztus kérdése. Van akinél az optikát veri a szaglás.
    Ja persze francia volt. Mindig elfelejetem ezeket
    szemét népeket.

  38. @kittrabi: Azért fura gusztusa lehet magának, kedves csillagos halál asszonyság*. Szagos cigány meg zsidópina? Fitymátlan dákó?
    Há’ aszondom: jó étvagyet, fene a gusztusát! 🙂

    * Helló Kitty Trabantos rabbi

  39. @Frizuravarjú:
    Nemá’ asszony, té!
    Hát nem optikázod a rossz szemddől azt a lógót ottan?
    Fiú az az asszon te! Na majd megtapasztalnád!
    Egy hétig nem szarnál tűle.
    Vadász a kvannyát. Égi.
    Orionnak szólítják, kaszásnak híjják, az annyába kűdik,
    már aki Méri a felesége.
    A varnyú vájja ki aszemedet te!
    Este találkozhatol vele, csak fel kell nézned rá déli irányultságilag,
    persze tiszta fejjel.(vagy metélttel)

  40. @Frizuravarjú:
    Volna még egy szakmai kérdésem az elvtársakhoz.
    Azok a néger nők afrikában, akik tányért raknak az
    foguk, és az alsó ajkuk közé, horizontálisan,
    azok hogy szop…ják az újjukat?
    Azok is büdösek?
    Odale mit applikálnak be?

  41. @mehet/mégse:
    Tünci-Bünci, ne hergeld magad! Árt a szépségednek, meg az egészségednek. Tudod, a fehérköppenyesek….A dührohamokra tripla dózis jár! Kérlek, vigyázz magadra.
    Egyébként, nincs tudathasadásod? Az egyik éned zsidógyűlölő, a másik pedig zsidó…Ugyanis olyan speciális zsidó szavakat soroltál fel, amikről én még soha nem hallottam (pl. jesiva, bóher, ). Ilyen szavakat szerintem, az echte zsidók használnak.
    A kétpengős, Dob utcai kurváról már hallottam, illetve egyet ismertem is:
    a nagyanyádat, aki elmesélte életét. Szegény, fogatlan öreglány akkor kurvult el, amikor megtudta, hogy a szeretett unokája -te- megtagadta véreit, és zsidó létére antiszemita lett!

  42. @kittrabi:
    Az ilyen bunkókat nem kilőni – majd kitömni és falra szögezni- kell, hanem
    egy erősen védett rezervátumba kell zárni, és mutogatni, mint veszélyes korcsosult előembert (rendszertani besorolása : Homo Hungaricus Baromus ), aki a törzsfejlődés során már eljutott a makogásig, valamint kiválóan használja a kőbaltát.

  43. @kittrabi: Hőő, teee! Sálod ha lobog nem látsz tőle?
    Az nem tányér, hanem amikor a gyarmatosítók földművelésre akarták bírni a későbbi gyapotszedő robotot (más zsidók szép gyémántokat bányásztattak velük a földjükből – ezek nem a gyapotszedő szériák lettek), az úgynevezett tárcsa talajlazító mezőgazdasági eszközt kapta szét Nwanko, nem értve, hogy mire való (meg különben is dógozzon a fasz), és azt vágta az asszony képibe.
    Na azt látod te tányérnak.
    Odale ugyanígy a lapát elnevezésű készülékkel fondorlatoskodnak valamit.
    De pontosan nem tudni mit is, csak annyi szivárgott ki, hogy egyes népek rendkívül ügyetlenül használják a szerszámot és ez gyakran a csikló (nem a zebra) elvesztésével jár.

    Tessen csak kérdezni, tessen csak! 🙂

  44. @Frizuravarjú:
    Na mosmá’ megnyuggodtam,
    olat nem akarok a gyűteménybe.
    Más kérdés nem van, de állok rendelkezésre
    szívestörömest, taláninkábbne.

    Egyébként még annyit, ” Varietas delectat “
    (a változatosság gyönyörködtet)
    ne tipord el, ne gyilkold le, inkább csodálkozzál rá, ismerd meg.
    Mint ahogy az a gyerekekben eredendően benne is van.
    Kiírtani ugysem tudod a természetet,
    csak magadban teszel kárt, te leszel kevesebb.
    Ámen.

  45. @Dr. Nyuggervadász dr.:

    Ez egyre gyöngébb, metélt köcsög. Egy értelmező szótár sem ártana a mocskos gettóodútokban, ha már arcoskodni próbálsz.

    Lehet, hogy a Lauder Jahvnében ez a színvonal, de nálam nem mennél át az érettségin, kilincsorrú zsiráf.

    Nagymamám igen rátarti úrinő volt, soha nem állt volna szóba egy hozzád hasonló koszos biboldóval. A Teleki térre meg életében nem tette a lábát, ahol a boglyas fejű szefárd anyád árulta a libatollat és szoptatott két numera közt.

    Érthető ugyan a frusztráltságod, mivel az új alkotmány sem tette lehetővé, hogy szakállas bácsik tizenéves fiúkat vegyenek feleségül,
    de ettől még nem esik bántódásod, házasságon kívül is leszophatod a metélt pöcsöket a zsinagógában, ez egy szabad ország.

    Ahhoz pedig hozzá kell szoknotok, hazaáruló libsik, hogy ez itt lassan, végre és újra Magyarország lesz, nem Kaftánisztán.

    Ha nem tetszik, akkor minden értéketekkel, szabadon, bántatlanul kivándorolhattok a saját létező hazátokba, hogy ott mérgezzétek a levegőt.

    Ja, és vigyetek magatokkal néhány réti négert is, hogy ne szenvedjetek hiányt tőlük és az “eltérő kultúrájuktól”.

  46. @kittrabi: Pontosan. Magam is elítélem azokat az elemeket, akik anyagi haszon- és piacszerzés érdekében leigáznak és szipolyoznak más embereket, élőlényeket. Az ilyen emberszabású lények a profit és a “gazdasági növekedés” érdekében semmiféle kegyetlenségtől nem riadnak vissza. Háborúkat szítanak, nemzeteket csonkítanak meg, adósságspirálba hajtanak tömegeket, sőt, minderre feltéve a koronát még pénzt is kunyerálnak és követelnek halottaikért.

    Szánalmas az ilyen és mélyen megvetendő.
    Ámen.

  47. @mehet/mégse:
    Háááát, lehet, hogy öreganyád rátarti “úrinő” volt, de valaki mégis elkurvult a családotokban, ha már ilyen genetikai torzulás került ki “becses” familiátokból.
    Azt már közöltem veled, hogy nem vagyok zsidó, de tudod mit, inkább lennék zsidó, mint egy ilyen agyalágyult kretén “magyar”, mint te.
    Az, hogy ki kit szop le a zsinagógában, már megint azt kell kérdeznem, hogy csak nem személyes tapasztalatokról beszélsz?
    “Érthető ugyan a frusztráltságod, mivel az új alkotmány sem tette lehetővé, hogy szakállas bácsik tizenéves fiúkat vegyenek feleségül”. Hát, ez a mondatocska, hogyan került ide? Csak nem vágyálmaid netovábbja a buziskodás?! Te szegény, szerencsétlen.
    Ez volt az utolsó reagálásom hagymázas gondolataidra. Beteg elmékkel
    többet nem foglalkozom. ( a kényszeres gyógykezelések miatt úgyis el fogsz tűnni a “képernyőről”)

  48. @Dr. Nyuggervadász dr.:

    Így kellene az országból is kifutnod végre a metélt pereputtyoddal és az összes libsi fajtatársaddal egyetemben.

    Valahogy csak meglennénk nélkületek és a kedvenc etnikumotok nélkül.:)

    A késői coming outod, mármint, hogy szívesen lennél zsidó, teljesen felesleges, eddig is tisztában voltam vele, hogy hová tartozol, magyargyűlölő hazátlan köcsög.

    És ha ennyi nem volt elég, kaphatsz még. Fehér ember nem felejt.:)

  49. @kittrabi:

    Igen, hazátlan zsiráf, ha nem jár sikerrel a feljelentésetek Tel-Avivban, Washingtonban és Brüsszelben, talán meg fogjuk kapni Kodolányi Jánost, Wass Albertet, Sütő Andrást, Kocsis Istvánt, Székely Jánost, Páskándi Gézát, Szabó Magdát, Shakespeare-t, Schillert, Pirandellót és a többieket. Ha megengeditek.

    Egy színházunk hadd legyen már a saját hazánk fővárosában, Magyarországon. Nektek továbbra is megmarad a “nemzeti”, a Víg, a Madách, a Radnóti, az operett és megannyi libsik vezette színház, ahol annyi buzik és biboldók írta, rendezte darabot nézhettek rakásra, amennyi jól esik.

    Hol vagyunk már a színháztól? – kérded. Tényleg. Mióta szól ez a blogbejegyzés és az összes demonstráció az Új Színház körül magáról a kulturális intézményről? Hiszen még egyetlen darabot sem mutatott be az új igazgató, aki tiszta és nyílt pályázaton nyerte el a tisztséget.

    Ez a hatalomról és a lelkek fölötti totális uralomról szól, ami egy kicsit talán lazulni fog, ha magyar fiatalok, magyar írók, magyar rendezők által megrendezett darabjait nézhetik meg majd, egy magyar kötődésű színházban, tiszta, szép, magyar kiejtéssel beszélő színészek előadásában.

    Ámen

  50. @mehet/mégse:
    Köszönöm, hogy csak hazátlan zsiráfnak szólítottál.
    Most teljesíteném három kívánságodat, de inkább nem.

    Én hazátlan árva. Pláne zsiráf. A 168 centimmel.
    Sajókám, maga hízeleg. Honvágyam lesz itthon?
    Ki se kell mennem, és benne vagyok? Nyakig.
    Viszont ingyenéert van. Hogy fogom én ezt reszetelni?
    Felveszem a román-szlovák-svájci hármas államporgarsasságot.
    Majd onnan szavazok ide, jól bekavarok.

    Tel-Aviv a Tel Vilmos szülővárosa Svájcban?
    Ismerem. Rajta van a makkfölsőn. Vagy az a Döbrögi?
    Washington az most a város (DC), vagy az állam, mert leesett az állam.

    A szerzőket a büdös hontalan zsiráfok nevében megkaphatják.
    A többségéről már hallottam némi-nemüt, játszák a
    libsi-komcsi-zsidó színházak, meg nem néznék egyet sem.
    Azt a Sexpírt meg különösen ki nem állhatom.
    Képtelen vagyok felfoggni mit mondanak.
    Amíg a mondat végére érnek, elfelejtem az elejit.
    Pláne hogy a felét nem is értem.
    A West Side Storyt az végig aludtam.

    Marad az RTL du. 7-től este 11.-ig. Az még maradhat egy kicsit ugye?
    Had legyen kis szellemi táplálékom, ha műanyag is.

    Rekontra

  51. @kittrabi:

    államporgarsasságot = állampolgárságot

    Tel Vilmos = Tell Vilmos

    némi-nemü = néminemű

    játszák = játsszák

    felfoggni = felfogni

    11.-ig = 11-ig

    had = hadd

    Javítottam a legsúlyosabbakat. Shakespeare nevét így kell írni.

    Ez még a középiskola első osztályában is egyes helyesírásból és bukás az év végén. A napi 4 óra retek klub érezteti a hatását.

    Tudod, kaftán, van, aki a kertévés szeméttel nem éri be, és azok néha Sütőt is néznének. Vagy Madáchot és nem egy homár értelmezésében.

    Nem mondom, van bátorságod hozzászólni, ennyi műveltséggel. Csak égsz, mind a kínai nejlon zokni a jancsikályhában.

  52. @mehet/mégse:
    Na vazzeg, kifogtam egy ilyen kúrtúrárt izét, kafftánt.
    Tollbamondok ám, nem énirom.
    És csak úgy felówassnak nekemnek a Kárpátokból.
    A budin ülök es fosok tőled.
    Küldök neked, bugyborékolni.

    Ami biztos,, egy fapofa lehetelesszte.
    Ollan savanya jóska. Humor nuku Miki.
    Fekete ember, fekete gondolatokkal.
    Mi a horszpéniszt keresel te itten? (sexpírósan)
    Ez nem érettseggi vizsgálat análisan.

    A sütöt én is szokottam nézni elemlámpuva’,
    mikkor tökköt sütűnk, meg rátotthúst. Na ebben eggyetértsünk.
    Minek ehhez színház?
    A Madácstéren is vótam már, vilamosal,
    tudod ami sínen megy magától, nem magától, hanem úgy magától.
    Na javiccsad! De precízen ám! Reggelig nyugtom lesz tüled.
    Égeted te magad itt.

  53. @mehet/mégse: “Szerencsére nem látom a szefárd fejedet, az álladat verő kampóval, mert finomat vacsoráztam.” Mailtóságos uram, ha ocsmányat vacsoráz, akkor szefárd fejet lát álverő kampóval? Ez egyszerre zsenilis és cool! Szerintem felléphetne ezzel a színházban!

  54. @mehet/mégse: Bet He. Én csak egy lapraszerelt büdös kaftán vagyok, nehéz a természetem és a felfogásom is. Nem látok a kilincs orromon túl, és jiddisül jutnak eszembe a magyar szavak. Köszönöm, hogy szórakoztatni méltóztatod semmi csekélységemet, ó soknevű fen(e)ség! Dödölle.

  55. Aj, ezt a csúf beszédet.
    Az Echo tv adott egy kis előzetest, hogy milyen nagyszerű darabokat adnak elő, s olyan színészek is játszhatnak, akik nem kaptak lehetőséget eddig.
    Telt házas előadások lesznek, hála a nagy érdeklődésnek. A Kodolányi darabban játszó színészek nyilatkoztak, a szegénységről, gyerekvállalásról, anyaságról, hitről, szeretetről, hazaszeretetről.
    Öröm volt hallani, ezek a fogalmak mintha elfelejtődtek volna az utóbbi években. Itt az ideje, hogy végre az élet szebbik, nemesebb felét is megismerjék, akik ezt nem tapasztalták meg.
    Szurkolok a színészeknek és a rendezőknek is, különösen Bordán Irénnek:)

  56. @Pinka-Panka: Egyetértek. Ezek a nyomorultak meg vannak átkozva: minél hangosabban ordítanak valami ellen, annál inkább érdekli az adott dolog az embereket.
    Hamar kiismerni a kapzsi fajtájukat és hiteltelenné válnak. Üresfejű ordító majommá, mint kónbandita. 🙂

  57. @Pinka-Panka: “Telt házas előadások lesznek, hála a nagy érdeklődésnek.”
    Remélhetőleg kegyedben egy jósnő bontakozik ki, ellenkező esetben ronda nagy ordas bukta lehet a színház rövidtávú sorsa, avagy hogyan tegyük tönkre fél év alatt egy évtized sikeres munkáját.

    “A Kodolányi darabban játszó színészek nyilatkoztak, a szegénységről, gyerekvállalásról, anyaságról, hitről, szeretetről, hazaszeretetről.”
    Örülök az itt képviselt értékeknek, csak így sorba állítva ismételten gagyi kormánypropagandának látszik, hogy de csórón is alap a gyerekvállalás és úgy is lehetsz boldog, de hülye csóró létminimumos panelproli … Annyira hiteles, mit Matolcsy dolgozata arról nem boldogít a pénz csak a család meg a színes zöldségek. utóbbinak elég nagy szakértője ugye.

  58. @Kompli: Okoskodhatsz itt önző érdekeid mentén /persze, tudom, mi igényességnek hívjuk/, csak sajnos közben a kevéssé értelmesek és igényesek teleszülik hazánkat. Választhatunk mi a jobb: egy szép nagy családdal felvenni a harcot, vagy elfutni előlük és kihalni?