Életnagyságú plüssbábuval lepte meg Schmitt Pál köztársasági elnököt Tarlós István budapesti főpolgármester.

 

 

„Bár az igazi jelenleg az Állatkertben él, úgy gondoltuk a Főpolgármesteri Hivatalban, hogy a köztársaság elnökénél legalább egy plüss beiktatási mókusmajomnak lennie kéne” – mondta az ajándékról Tarlós, majd hozzátette: reméli, Schmitt Pál ugyanúgy örül majd a bábunak, mint ahogy Lázár János örült a Törvénymódosításokat Kezdeményező Vombat plüss másának.

8 KOMMENT

  1. @Lendvai Ildi néni: Azt mondta a plüss majom hasonmása az osztályfőnöki órán, hogy:” Holnap már állva kell játszanom.” Csak az a javaslatom, hogy semmiképpen ne a feleségére gondoljon, hanem azokra a fiatal pipikre, akiket vén kujonként a fogadásokon zaklatott egy pár évvel ezelőtt. Akkor nemcsak “felállni” sikerül , hanem esetleg állva is marad. Ha viszont nem jutnak eszébe az üldözött pipijei, akkor gondoljon a NENYI-re, attól minden hülye ” állva marad”

  2. Vajon mi lehet Tarlós ajándékozási gesztusa mögött?
    1. Segítőszándék: a fülkeforradalmárok annyi új “törvényt” gyártanak, hogy Pali bátyánk nem győzi (egyedül) aláirkálni őket. A majmok utánozási
    (majmolási) képessége közismert, és csak egyféle műveletre kell a majmot beidomítani: igen, igen, igen…..így tökéletes (komparatív) segítség lenne a
    mókusmajom.
    2. Düh, harag: a regnáló hatalom valamivel megint felhúzta Tarlóst, aki ezért azt írta Dörnernek, hogy ne alkalmazza Csurkát, s ezért vihette “ajándékba” a makimajmot smittnek .

  3. Szerintem Tarló főtrágyamesternek,Egyetlen esélye a fennmaradásra ,létrehoznia Majmok bolygóját.,A célzást talán megérti a kispadra küldött volt köztársasági elnök.