Medvéket, lila köröket és a Lost teljes 3. évadát látták a magyar-román határon, szakértők az időjárást okolják. Rövidhírek egy csokorban.

Újraindul a Szerencsekerék
Az M1-en felélesztett showműsor új díszlettel és régi műsorvezetővel vág neki az első évadnak. A megújult koncepció szerint Klausmann Viktor élőben sorsolja majd a frankárfolyamot, miközben Matolcsy György kedvesen mosolyog majd a reklámszünetekben.

Kinevezték Fábry új stábjának tagjait
Egy zacskó szotyi, egy felmosóvödör és egy alig használt partvis lesz a showman gagcsapata a jövőben. A műsor megszűnéséről szóló pletykákat az RTL Klubnál cáfolták, Kiss Ádám pedig nem vette fel a telefont, de információink szerint nem szívesen dolgozna felmosóvödörrel.

Fluor Tomi: Depardieu tanuljon meg rendesen baglyozni!
Az énekes szerint a francia színésznek letolt nadrággal kellett volna huhogva ürítenie a repülőgépen ahhoz, hogy hivatalos baglyozásnak hívhassuk az eseményt. SP live streamet helyezett kilátásba az üggyel kapcsolatban.

Matematikai esélyünk még van a vb-döntőre
A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor szerint a meccsek helyett inkább számolgatnunk kéne, abban úgyis sokkal jobbak vagyunk, nem véletlenül adtunk annyi Nobel-díjast a világnak.

Bevezetik a szélessávot az M0-son is
Bár wifit csak jövő évben kap az elkerülő, addig is nagyobb sebességgel lehet majd mindent csinálni a körgyűrűn. A környező lakosok szerint már így is sok volt arrafelé a pornó, most a macskáktól és a medencés videóktól tartanak leginkább.  

Agronómusok lepték el véletlenül a Bálint közösségi házat
A mezőgazdász szakemberek az alacsony dinnyeárakkal kapcsolatosan szerettek volna tanácsot kapni, ám végül ki kellett fizetniük az éppen a helyszínen tartott Bächer Iván-zongoraest belépőjét.

 

1 KOMMENT

  1. Hegyoldalon kacagó sakálokat láttak a Mátrában. Az állatok a vadőr televízióján Fábry műsorát nézték, amikor kacagásban törtek ki. A vadőr jelentette az esetet az állatvédőknek. Az állatvédők a maguk részéről proponálják a műsor közvetítését istállókban szomorkodó kancáknak is, mert remélik, hogy felvidulnak, amikor a showman időnként célzást tesz a csődörök nemiszervére. A műsort sugárzó csatorna támogatja az elképzelést, amelytől nézettsége javulását várja.