Fotóriporterünk egy teljesen átlagos munkanapjára kísérhette el a főpolgármestert, aki egy új arcát mutatja most meg. István, a várospolitikus, a zenész, az ember, képekben.

Meglepő módon a napot egy budapesti próbateremben kezdtük, ahol István minden reggel több órát gyakorol progresszív skacore zenekarával. "Már több mint 10 éve perkázom, kikapcsol, ellazít, és segít megőrizni a kondimat. Van, hogy annyira belemelegszünk, hogy fejjel ütöm a cineket. Régi álmom, hogy egyszer felléphessünk a Sziget Nagyszínpadán. Jövőre kicsit még magasabbra emeljünk a terület bérleti díját, talán megenyhül a Karesz."

Egy gyors zuhany után már útban is voltunk az Állatkert felé, ahol Tarlós a titkárnőjével találkozott. "Erika már több mint 5 éve a legközelebbi munkatársam. A születésnapján mindig elhozom az Állatkertbe, a zebrák ketrecénél még kockacukrot is kap." – osztotta meg velünk a jó munkakapcsolat alapját Tarlós István, aki rendkívül gondoskodó főnök hírében áll.

"Mindenkinek kell valami hobbi, de nálam ez már szenvedély!" -utalt arra a főpolgármester, hogy ha már ott járt, gyorsan átnevezte a nemrég éppen őáltala elnevezett kis tigriseket. Úton a hivatala felé aztán még átnevezett négy teret, egy fél villamos remízt és két nyugdíjasotthont.

A délután nem volt túl sűrű, mindössze egy protokoll esemény akadt. Tarlós díszpolgári címet adományozott kedvenc színészének, Danny Trejónak. "You are a crazy ass motherfucker!" – okolta meg a kitüntetést Tarlós.

Szabadidejében a Városháza külön számára kialakított kaszinó termében hódol legnagyobb szenvedélyének, a rulettnek. "Az alstomos srácoktól nemrég kaptunk egy kis készpénzt, azt minden nap felteszem a pirosra és örülök." – búcsúzott riporterünktől Tarlós István, Budapest főpolgármestere.

15 KOMMENT

  1. Tahó főtrágyamester,egy bábú.Igazi seggnyalója Őfelségének.Budapest átalakítása folyamatban van. Kaszinó,és mulatok,mindenek felett.Legyen hol elmulatni a szegényektől elrabolt pénzt.Köszönjük fülkebarmok!!!!