Sokan vallási fanatikusként rajongtak már eddig is az Apple termékeiért. Ők 2011. augusztusától már intézményes keretek között gyakorolhatják hitüket.

A világ minden táján, így hazánkban is templomként fognak üzemelni az Apple boltok, ahol egy McIntosh-oltár előtt lehet imádkozni a következő Iphone mielőbbi bevezetéséért, az Ipad újabb vékonyításáért, illetve az egyházfő, I. Melók István pápa örökkévalóságáért.
 
Ha valaki komolyabb bűnt követ el: lemerült iPhone-ja miatt Nokiával hív mentőt, vagy Sony Ericsson headset-tel túrja az orrát a piroslámpánál, akkor a gyónás mellett almás búcsúcédulát kell vásárolnia 3000 dollár értékben. Az almás cédulák mellé rövid oktató képregény is lesz csomagolva, ami benyálazva homloktetoválásként is felvihető.
 
Aki vonalas telefont használ, vagy Windows-hoz nyúl, azt kizárják a gyülekezetből. Az olyan rettenetes alpáriság, mint egy Motorola telefon kézbevétele, azonnali keresztre feszítést von maga után.
 
Házasságot kizárólag azonos szériájú iPhone-osok köthetnek egymással, de 5000 dollárért egy „kettes Iphone-os” is felvásárolhatja magát a harmadik generáció szintjére.
 
A lelkipásztori munkát a boltok eladói látják el. A cölibátus bevezetése nem szükséges, mivel egy igazi Apple eladó eddig sem nyúlt nőhöz, és biztosan ezután sem fog. A telített zsírokban gazdag úszógumi viselése, és a kinyúlt pólón átinterferáló konstans hónaljszag termelése augusztustól már nem kötelező.
 
Keresztelőt is vállalhatnak az új papok. Két darab iPad2 – keresztelővel egybekötött – vásárlása esetén Fehér Anna színművésznő személyesen rajzol ujjával alma kontúrt a kisded homlokára.
 
Jó hír, hogy a püspökök minden délben mp3-ban küldenek csengőharangszót a híveknek, amit az Apple 1976-os győzedelmes indulásnak tiszteletére szólaltatnak meg.

12 KOMMENT

  1. Néhány szociológus szerint elkerülhetetlen, hogy néhány évtized múlva BAZ megye területén vagy közelében cigány autonóm terület létesüljön. Ugyanígy lesz majd autonóm területe a hajléktalanoknak, McIntosh használóknak, és egyéb fizikailag vagy szellemileg hátrányos helyzetűeknek is.

  2. Rohadt almás köcsög buzi gyerekek, szopjatok le! Na várom már a trollos beszólást, csicska trendkövető szopósmalacok.

    Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy.

    Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?