Mága nőnek, míg Fásy Ádám négernek öltözött a nagyobb show kedvéért

Mága Zoltán volt az NFL nagydöntőjének sztárvendége, ráadásul ő játszhatott a félidő nagyszünetében is.

And now Ladies and Gentlemen, please welcome the world’s most popular techno gipsyyyyyyyyyyyy, Mááágááááá Szuullltééééééén” – vezette fel a magyar sztárt Michael Buffer konferanszié.

Az Egyesült Államok himnuszát éneklő Fásy Ádámot még a sztár fia, Mága Zolika kísérte, de a nagyszünetben már a hegedűs mutatta be a 2011-es újévi koncert teljes színpadi show-ját. A nézők Janet Jackson jobb melle után újra elhűlve nézték a színpadot, ahol Európa legnagyobb újévi hangversenyének hihetetlen pirotechnikai elemeit és fényorgiáit csodálhatták.

Oh my god, utoljára az AC/DC ’81-es oklahomai koncertjén láttam ilyet” – mesélte Ted Kulcsár, magyar származású autórádió-szerelő.

A népszerű hegedűvirtuóz valószínűleg nem tér haza, hanem Las Vegas-ban folytatja karrierjét. A prodjuszerek elképzelései a szerint Vegas-i Palace-ban Mága a színpad közepén fogja a Dongót szólózni, miközben fehér tigrisek és a Cirque du Soleil táncosai pogóznak két indiai elefánttal és egy köbméter venezuelai vadméhvel.

2 KOMMENT

  1. A Jenkik most megtudták mi az a Hungarian-Rumungró virtus! (Gondolom, mozgott a lábuk ezerrel.)
    Azon se csodálkoznék, ha hazánk nagy fiai bekerülnének az Oprah Winfrey Show-ba, vagy netán felkeltették volna az elnök érdeklődését.