A Felház veszi át a Vidám vasárnapot.

Orbán Viktor fia, Gáspár, és felekezete, a Felház foglalja majd el az ATV vasárnap reggelét, a csatorna ugyanis lecserélte Németh Sándor Hit Gyülekezetét, és engedve a modern idők szavának teret adott a miniszterelnök fiának. Ezt maga az érintett sem tagadta.

Felház az ATV-n

Folytatom az elkezdett munkát, igen, az Úr Jézus szeretetéből, magamból adok falatot az éhezőknek.

– mondta Gáspár.

A váltással kapcsolatban megszólalt a csatorna igazgatója, Németh S. Szilárd is.

Egyszerűbb lesz így, mint állandóan lerohangálni, hogy ezt meg azt mondják, meg szóljanak pár jó szót az apukája érdekében. Én úgy láttam, hogy Sándor kicsit elfáradt, nincs már benne az a lendület, mint amikor felmosta a padlót a budaörsi imacsoporttal. Egy trendi, és sokat mozgó hitszónokra van szükség, aki nem csak a Sas-kabaré közönségét tudja megszólítani.

Az adásokat természetesen élőben közvetíti az ATV, de a műsor hallható lesz a Golgota chart online ITunes podcastjében, az elhangzó számokat pedig rendszeresen sugározzák majd az Új Exodus „Tanúságtétel after” technobuliján a Normafánál.

A frissítés jegyében Mózest idézve iPadre írják ki a parancsolatokat, majd az alkalmak végén mindig széttörik őket, de a tagdíjért cserébe úgy is garanciában kicseréltethetik az Apple-lel. Orbán Gáspár igyekszik tájszólásban és öltözködésben is felülmúlni Németh Sándort, a prédikációkat 2Rule reverendákban tartja majd, egyes részeket feltesz majd a Snapchatre, fontosabb gondolatait pedig kitweeteli.

A hírről elmondta véleményét a korábban a Hit Gyülekezete tájékán sertepertélő Csintalan Sándor is.

Ne ez az atombomba édesöcsém, nem a gecigránát! Amúgy meg faszom kivan már az ilyen baromságokkal, jó lenne, ha Németh S. Szilárd a saját faszával prédikálna, vagy minimum Havaséval

– mondta a műsorvezető, akiből valószínűleg a sértettség is beszélt, mivel Hír TV újrafideszesedése után bejelentkezett VV Anett helyére a Többet ésszel! című vetélkedőbe, de Németh S. Szilárd elhajtotta.

Németh Sándor szűkszavú közleményben jelezte, sok sikert kivan Gáspáréknak és a Felháznak, de jelezte, náluk legalább mindig telt ház volt.

2 KOMMENT

  1. Orbán Gáspár 33 éves koráig még végigjárhatja a stációkat.
    Közben megpihenhet, számolhatja a perselypénzt, meg a megvezetett ezreket.
    Ha kézrátétellel bort csinál meg feltámaszt, akkor tényleg lapos a Föld és 2 dimenziós rajta minden élőlény. (agya biztos nincs senkinek, bár akkor a farok is fölösleges, de hogy oldják meg a szaporodást?)
    Majd jön a Halálcsillag, ami gömbölyű, és minden ellenállás hasztalan