Összegyűjtöttük azokat az adóváltozásokat, amikről Ön valószínűleg nem tud. A lovasszínház-jegytől a spermaszám alapú CSOK-ig.

szepkartya_elfogadohely

  1. A lovasszínház-jegyek nemcsak adómentesen nyújthatók a munkavállalóknak, de a műsor megtekintése esetén másnap jár egy nap fizetett pótszabadság is az élmény feldolgozására.
  2. A kiemelt fontosságú alapszervezetek (KIFASZ-ok), tehát Mészáros Lőrinc cégei bármikor választhatják a KATÁ-t a törvényben meghatározott kedvezményes adómértékkel.
  3. A NAV mindenkinek elkészíti az szja-bevallását, ehhez elegendő lesz az Ügyfélkapun megadni a Facebook jelszavunkat és a netbank azonosítónkat a kóddal.
  4. Érdemesebb a lakhelyünket mint melegkonyhás étterem a kedvenc házhozszállítós pizzáriánk telephelyeként bejegyeztetni, mert így akár 9%-ot is spórolhatunk az áfán.
  5. Az egészségügyi étkeztetés esetében lehetőség nyílik arra idéntől, hogy csak az áfát szolgálják fel a betegeknek.
  6. A SZÉP-kártyán elérhető a korrupciós zseb, ami anonimitást és kis címleteket tesz lehetővé.
  7. Továbbra sem kell bekötni az online pénztárgép értékesítők pénztárgépeit a NAV-hoz.
  8. Az éves középhőmérséklethez kötik a társasági adó kulcsát, így amely településeken ez a 20 fokot meghaladja, 5%-os adójú offshore paradicsomok jöhetnek létre. A lakótelepekkel bőven ellátott városok előnyben!
  9. Ezután csak a kifejezetten magyar eredetű megújuló energiaforrások után jár bármilyen adókedvezmény. Adószakértők szerint a Nap, a szél, és a külföldi eredetű vízfolyások kiesnek.
  10. Az e-mobilitás elősegítése érdekében továbbra sem kell adót fizetnie az E-s rendszámú gépjárművek üzembentartóinak. A döntés főleg a taxisoknak kedvez.
  11. Black jacken dől el a casinók fizetendő adója, amit a NAV revizora játszik az osztó ellen. Amennyiben nyer, az adót be kell fizetni,amennyiben veszít, nem.
  12. Spermaszám után jár majd a CSOK. Aki írásban vállalja gyermek nemzését, az az egy ejakulátumban található spermák darabja után egy forintot kap.
  13. Ezután vagyonnyilatkozatot köteles tenni mindenki, aki családi pótlékot vagy bármilyen állami támogatást, segélyt kap. A Kormány célja a visszaélések visszaszorítása egy jól behatárolható körre.