Újabb Facebook-bejegyzésében a Népszabadság volt újságírója most Bill Cosby-t vette védelmébe. 

201605-aczelcosby

„Nem csak Kissék voltak jó testű, jó kiállású, vonzó férfiak: ugyanez elmondható Bill Cosby-ról is, aki még 70 év felett is szexi csokoládé” – írta a Facebookra visszatért Aczél Endre. A fél napnyi csend után újra posztoló újságíró szerint egy-egy huncut ital simán belefér, amikor „a csábítás haladó praktikáiról van szó”, és azt is hozzátette, hogy a Cosby-t vádoló nők jobban tették volna, ha inkább a konyhában maradnak, mert ha az ember jóképű férfiak társaságában van, ne csodálkozzon, ha szex lesz a vége.

„Meg kell nézni Cosby állítólagos áldozatait – mind nő, hosszú hajjal, valószínűleg szoknyát is viseltek. Ennél nyilvánvalóbban már csak akkor akarnák a szexet, ha egy nagy Dugj meg!-táblával közlekedtek volna. Bár ezt sem zárom ki, igazából” – elmélkedett a posztban Aczél.

Egy kommentre, melyben azt kérdezték tőle, mit fog kezdeni, miután a Népszabadság nem tart igényt cikkeire, Aczél azt válaszolta: már célegyenesben van az általa szervezett pick up artist tanfolyam, sőt, hamarosan jön A puhaságtól a PUA-ságig című, nyilván férfiaknak szóló könyve is.

8 KOMMENT

  1. Aki kurvának öltözik, ne csodálkozzon, ha megerőszakolják! Sajnos ezek a mai fiatalok már nem is tudják, hogy kell egy tisztességes nőnek felöltöznie! Afganisztánban törvény van rá, hogy minden nőnek be kell fednie az egész testét! Ha egy szemérmetlen lotyó mégis mutogatni meri magát és hagyja magát megerőszakolni, akkor nem a férfit büntetik érte, hanem a kis kurvát kövezik halálra! Rend is van arrafelé! Nálunk is ideje lenne rendet tenni!

    #ezekamaifiatalok #talibán #burka #magamutogatás #tegyenekrendet #teokráciát