A milliárdos háttérember több helyen van, mint hinnénk – a HírCsárda végre tiszta vizet önt a pohárba.

 soros_640.jpg

A világ 29. leggazdagabb embere, magyar zsidó származású amerikai befektető, pénzügyi spekuláns, közgazdász. Társadalmi szervezeteket támogató nemzetközi alapítványáról is ismert. De nem csak arról.

soros_persely.JPG

1. Kedves emlék gyerekkorunkból. És ha azt mondjuk, hogy Soros György ebben tartja a mérgezett köpőnyilait (=dollár, sékel, euro), amelyekkel a magyar lelket mérgezi? Na ugye, már nem is olyan kedves emlék.

soros_locsolo.jpg

2. Legvadabb rémálmainkban sem gondoltuk volna, hogy ezzel nemcsak virágokat lehet locsolni: ezzel döntötte be Soros György az angol fontot 1992-ben. Ha van olyan ismerőse, akinek hasonlóval rendelkezik, értesítse a legközelebbi CÖF-irodát!

 soros_vasalo.jpg

3. Első blikkre ez egy vasaló, de tudta-e Ön, hogy Soros György magyar rokonainak is hasonló lehetett a ’80-as években? Az egybeesés nem véletlen, és már megint egyértelmű, kik járnak jól. Persze, megpróbálhatják eltitkolni, de ezen a vasalón világosan látszik.

lampa.jpg

4. Azt hinnénk, ez egy állólámpa. De ha közelebbről megnézzük, világossá válik, hogy VÉLETLENÜL pont olyan állólámpa, amit egy budapesti zsinagógára néző lakásban láthatunk.   

zsidos_kenyer.jpg

5. Zsíroskenyér-> síros -> Soros. Nem kell profi nyelvésznek lennünk, hogy megértsük a rejtett összefüggéseket. Gyuri, öregszel, hogy nem sikerül teljesen a „háttérben maradnod”? 

alapitvany.jpg

6. Számos olvasónk kapott most a szívéhez. „De ez egy Alapítvány-könyv Isaac Asimovtól, nem?” De, nyilván. És ha azt mondjuk, Izsák+Alapítvány=? Na, ugye.

tuntetes_soros.jpg

7. És végül: Tüntetés -> oktatás -> Hoffmann Rózsa -> Millió rózsa -> milliomos -> Soros György. Ez ijesztő…

58 KOMMENT

  1. Vicces lenne, ha nem tudnám, hogy tényleg milliók vannak ebben az országban, akik tényleg, de tényleg bármilyen baromságot beszopnak, ha eléggé sokat mondják nekik. Az egyik oktatási reform-javaslatom lenne, hogy tanítsák meg az iskolában a gyerekeknek a kritikai gondolkodás képességét. Ha már szülőknek nem megy.
    Amúgy a czikk telitalálat. Kár, hogy nyilvánvalóan ezt is a Soros-Poros-Parás-Patás-ÖRDÖG rendelte, meg, hogy lejárassa az őt leleplezőket.

  2. Kicsit hiányolom, hogy kimaradt Soros vegyi támadása a gyerekek ellen.
    Mire gondolok?
    Aki most 30-40 éves, az jól tudja mit tettek velünk általános iskolában. Soros pénzelte ezeket a kakaó és kifli kommandósokat. Nem csak a mi általános iskolánkban, hanem az egész országban. Borzalmas trauma volt, minden reggel lenyomták a torkunkon a kakaós tejet (néha karamellásat is), meg persze a kiflit. A sok kalciumtól csontkinövéseim lettek, sőt lehet, hogy a később kialakult laktózérzékenységemért is Ő a felelős.
    És a friss forró kifli minden áldott reggel? Emlékszem, olyan meleg volt megfeküdte a gyomromat nem tudtam rendesen figyelni az órákon. Ha, belegondolok, hogy majdnem focista-ügyvéd lett belőlem (mint o.v.), de szerencsére abbahagyta a kakó-kifli kommandót, csupán 6-8 évig mérgezett minket.
    Eljött a jóvilág, amiről előtte csupán nyál-csorgatva álmodoztam! Valóssággá vált a 3-4 napos savanyú kenyér, margarin nélkül (elvégre ez nem a Riviéra). A jó barna szélű párizsi! Nem kellett minden nap csomagolni, kicsit ettem belőle másnap is ott volt a táskámban. A hét végére rajzórán a párizsit használhattam zsírkréta ként is. Találékony a magyar ember, ha nincs rajta a nemzetközi nyomás!
    De nem nyugodott a kis kapzsi, az ingyen fogrém! Emlékeztek? Azt akarta, hogy mindenhova nőjön fogam, hogy gyakrabban kelljen fogorvoshoz járni.

  3. Egyszer benéztem a Four Seasons szállóba, hát mit láttam? Maga Soros állt az előcsarnokban! Remélem, mindenki érti. Hiszen már a hetvenes években is közismert tény volt, hogy a szocializmus öt fő ellensége a kapitalizmus és a négy évszak. És micsoda véletlen: nem csak a kapitalizmust, de a négy évszakot is Soros irányítja a háttérből! Persze a jóságos János bá és Leonyid Iljics szép országát már taccsra tette azóta, most más ellen kell ármánykodnia!

  4. Pofátlanság, hogy a HCs ezt is elkomolytalankodja!
    Azt bezzeg nem írják meg, hogy miért a tömeg elejét és miért nem a végét fotózták. Pedig van aki látta, hiába próbálják ezt is elkonspirálni. Ott állt a tömeg mögött Soros György.
    Na most biztosan ki fognak moderálni.

  5. 🙂 Köszönöm, baromi jól szórakoztam! Fájdalom, egyetértek deruyterrel, és ennél nagyobb maszlagokat is beszopnak kanyar nélkül… Mint tudjuk, ha elég sokat mondják, csak van benne valami, meg nem zörög a haraszt…. Nem csoda, hogy nekik érdemes TV 1-et jó sok lóvéért üzemeltetni. 🙁

  6. index.hu/gazdasag/magyar/2009/03/27/soros_szeret_spekulalni/
    Nem először spekulál papírok gyengülésére Soros György, vagy hozzá kapcsolódó cég. A PSZÁF tegnap büntette meg az üzletember cégét majdnem félmilliárd forintra, mert ők álltak az OTP októberi megtámadása mögött. Angliában a font, Ázsiában több ország valutája ellen spekulált a múltban….

    ——-
    index.hu/kulfold/hirek/54836/
    Bíróság elé áll Soros György, amiért törvénytelenül titkos információkhoz jutott, és ennek köszönhetően tett szert nyereségre az egyik legnagyobb francia bank, a Société Generale részvényeivel kereskedve. 1990 májusában indult nyomozás, a francia tőzsdefelügyelet kérésére, a bírósági eljárásra jövőre kerül sor. A vád szerint Soros a Société Generale részvényeivel kereskedve több tízmillió frankot nyert a tőzsdén a francia hatóságoktól szerzett titkos információk felhasználásával.

    ————-
    valasz.hu/itthon/soros-felmilliardot-adott-orban-ellenfeleinek-67174/
    Soros félmilliárdot adott Orbán ellenfeleinek
    Noha a Soros György nevével fémjelzett alapítvány 2007-ben bezárt Magyarországon, a budapesti születésű amerikai spekuláns tavaly már újra közel félmilliárd forintot költött a hazai „civil” ellenzék megerősítésére. Szintén a Soros-hálózathoz került az úgynevezett Norvég Alap óriástámogatásainak kiközvetítése – derül ki a holnap utcára kerülő Heti Válaszból.

  7. Én évekkel ezelőtt rájöttem a szörnyű igazságra, amitől teljesen kikészültem, azóta nem tudok rendesen aludni. Most itt és most nyilvánosságra hozom:
    Soros -> Sörös -> SÖR

  8. Gyanús volt nekem a mi porszívónk!
    A múltkor felborult, és az alján egy rejtélyes, hosszú, azonosító számot fedeztem fel: serial number. (sorszám)
    Eddig nem aggódtam, de most, hogy megvilágosodtam itt a Hírcsárdán, már tudom, hogy Soros György lehet a háttérben.
    Nyilvántartott Soros ügynök a porszívónk. Jelentéseket, személyes adatokat küldhetett a sötét háttérhatalomnak rólunk.
    Biztonság kedvéért megnéztem a hűtőgépet, és azon is ott volt az ügynöki azonosító szám, leplezetlenül kiírva.
    El is adom mind a kettőt, sorszám nélküli, oroszt, vagy mongolt veszek helyettük.
    Vigyázzatok drága nemzettársaim Árpád vérében, legyetek óvatosak, ha nem akarjátok magatokat kitenni a nemzetközi, uzsorás, népnyomorító, profithajhász karvalytőkének!
    Éjjen a mi drága Matolcsy Györgyünk, és az ő Nemzeti Bankja, aki egyáltalán nem így csinálja.

  9. @nagybalfasz: Köztudott, hogy a Magyar nyelv Magyarok által használva alkalmatlan hazugság megformálására (ez indirekte bizonyítja, hogy Gyurcsány pl. nem Magyar).
    Íme az újabb példa: a “sors” szó lehetett volna “soros” is, de direkt nem lett, mert az hazugság lett volna, hogy Soros lehessen a Magyarság sorosa, azaz sorsa.

  10. FÜLES
    Ma­tek­fel­ad­vány lett Ki­szel bu­gyija
    Bi­zarr pél­dá­val ta­lál­koz­hat­tak azok az érett­ségi előtt álló di­á­kok, akik ma­te­ma­ti­ká­ból akar­tak oko­sodni. Függ­vény és lo­ga­rit­mus he­lyett ugyanis Ki­szel Tünci bu­gyi­jai okoz­ták a fej­tö­rést nekik és per­sze a nap­tár dí­vá­nak…

    címkék:

    Kiszel Tünde, bugyi, kiszel tünde, érettségi, matematika, feladat, perel

    Hirdetés

    2015. Május 2. 20:35 Szerző: Szilágyi Georgina

    1 komment

    Ahogy mondani szokták, meglepő és mulatságos matekpélda várta az egyik feladatgyűjteményben azokat a diákokat, akik az idei érettségire akartak felkészülni. A logaritmus görbéje ugyanis a szokásosnál mélyebbre csúszott. Egészen Kiszel Tünci bugyijáig…
    A feladat adott
    Kiszel matek példa.jpg
    Így néz ki az emelt szintű példa
    Tünci nem értette a tréfát

    A feladatot a naptárdíva is megérette, olyannyira, hogy kihívást is jelentett neki. Ő ugyanis egy perben látja a megoldást. – A barátaim szóltak arról, hogy született egy ilyen feladat. Beszélek az ügyvédemmel, hiszen engedély nélkül használták fel a nevemet és hitelrontást követtek el.

    “Ízléstelen, hogy az én fehérneműmmel foglalkoznak”

    – A feladat kitalálója igen primitív ember lehet, aki magát minősíti. Ezzel az erővel a piás színészekkel is példálózhatnának, hogy ki mennyi decit ivott meg – panaszkodott Kiszel Tünde.
    Kiszel Tünde
    Kiszel Tündének híresek a fehérneműi

    EZT IS CSAK EGY ZSIDÓ KRAPEK TEHETTE BE MINT A CIGÁNY V ICCET !!!

    EZ PRIMITÍVSÉG !!!!!

  11. A magyar kormány Soros Györgyöt is túltútta :-)!

    Az pedig a magyar oktatás csődje is, hogy ennyi idióta, újprimitív, polgár van Magyarországon, aki ráadásul nagy világösszeesküvő leleplezőjének tartja magát. Már ha bemondja neki a királyi rádió minden percben…

  12. @BircaHang Média: Beee. Nem vágod, hogy nem Soros mosdatása folyik itt. Egyszerűen amikor mindenért előveszik, mint háttérben megbúvó alakot, az már szánalmas.

    Tanárként én is mindjárt megnézem a folyószámlámat, hogy utalt-e már Amerikából…

  13. @BircaHang Média: Már azon kívül, hogy aljas és önző módon megpróbálják lejáratni a tanárokat vele ? Annyi, hogy aki sorosozik, az bármilyen értelmes ember szemében azonnal elmebeteggé válik (pont mint a buzizó Kerényi).
    Egyébként csak szólok, hogy ha a példaképed teljesen lejáratja a tanárokat, tönkreteszi a hírnevüket és úgy általában az életüket is (mivel a tüntetések befejeztével jön majd az aljas bosszú, ehhez kétség se fér), akkor senki se fog tanárnak menni. Ha pedig nem lesznek tanárok (vagy csak az ostobák maradnak), akkor a képzés is elsorvad, és nem lesz, aki mucsapuszta fényét emelné. És ha a (környező országokhoz képest még mindig relatíve minőségi) képzés jelentette előny eltűnik, bizony a multik is fogják magukat, és odébbálnak. Ezeknek a hiányát pedig az új, haveri földesurak nem pótolják, mivel (az erős kontraszelekció miatt) ők maguk is túlságosan ostobák ahhoz, hogy összehozzanak bármilyen, magas hozzáadott értékkel dolgozó céget (arról nem is beszélve, hogy közben a megfelelő szakemberek is eltűnnének). Innen pedig már egyenes út vezet a harmadik világ (jobban mondva a balkán) felé, amikor is az országot ostoba, sötét, hőbörgő és bégető majomemberek fogják benépesíteni. Be jó is lesz ez, ugye?

  14. @CoolKoon: “Már azon kívül, hogy aljas és önző módon megpróbálják lejáratni a tanárokat vele ?”

    Kár tovább rontani a hangulatot azzal, hogy leállsz erkölcsi vetületről komolyan vitatkozni valakivel, aki 10 éve még gondolkodni próbált, de valamitől úgy megkattant, hogy már csak ritka pillanatokra képes a tudálékos hazudozás és hazug tudálékoskodás fölé emelkedni.

  15. @CoolKoon: Ha sikerül baloghos földgyaluval eltüntetni azt a keveset, amit az elődei az oktatásból meghagytak, többé nem dörzsölheti a kezét a halódó nyugat a készen kapott szakemberekért, és akkor itt lesz már a kánaán.
    Azt a kis időt kell csak kibírni, amíg az az utolsó diák is elballag az az utolsó tanár is nyugdíjba/sírba/a nádasba megy, aki látott még jó hangulatú iskolát. (De nem mondanám ezt, ha nem volnék Soros.)

  16. @BircaHang Média: A jobbos országrontók meg a ballib országrontók jelenlétébe belekapaszkodni, csak hogy ne a TÉMÁRÓL legyen szó.

    Meg persze az agykori gondolkodni próbálásod ellenére neked se az utóbbi szúrt szemet.

    De itten meg is állnék, a Hírcsárda szent, szívesebben olvasom a lassan wmikiéivel vetekedő meglátásaidat egyebütt.

  17. @BircaHang Média: Igazából teljesen mindegy, hogy a tüntetés kapcsán ki mindenki sütögeti a politikai pecsenyéjét (az MTV pl. még Hiller Istvánt is előásta valami süllyesztőből), mert ettől az oktatásügy gondjai nem oldódnak meg. És ha ezt kihasználva vityacsászárék megpróbálják az egész tüntetést figyelmen kívül hagyni, az csak az egész színvonal további romlásához fog vezetni. Gondolom, őket ezt nem zavarja, mert a gyerekeik úgyis reménytelenül ostobák, így nekik tökmindegy, hogy van-e esélyük jó iskolába járni vagy sem.

    Olvastam a cikket. Sajnos, kicsit “érdekes” a felfogásod a Nyugatról. Igazából nem azt várják el, hogy a félperiféria(?) országai pitizzenek nekik (mint ahogy azt pl. a magyar baloldal hiszi), hanem hogy valamilyen versenyelőnnyel legalább egy kicsit megközelítsék őket. A VIP klubba egyébként a félperifériáról lényegében egész Közép-Európát beemelték a NATO- és EU-tagsággal, nemcsak a spanyolokat, portugálokat meg a görögöket. Szlovákia (és Szlovénia) ezt a lendületet kihasználva még az eurót is bevezette, amivel pénzügyileg ténylegesen is a Nyugat részévé vált (Mo-n meg Csehországban ezt nem tartották fontosnak). Természetesen a fejlett államok klubjából bármikor ki lehet kerülni, ha a vezetőik annyira ostobák, hogy elherdálják az ország pénzét. Japán meg Dél-Korea maradt, mivel ők elég szívósak (és értelmesek) voltak ahhoz, hogy elkerüljék a lecsúszást. Spanyolország, Portugália és főleg Görögország viszont nem volt ilyen ügyes. Ez utóbbi azt hitte, hogy Németország pénzéért zabálhat a végtelenségig. Hát nem. Mindez viszont nem összeesküvés, hanem csak jéghideg, számító logika. Hogy miért kell ilyesmibe belekeverni pl. Soros Györgyöt, továbbra se értem.

  18. @CoolKoon: Hogyan is lehetne Sorost meg nem említeni, mikor állami bevételek et lop el!? Ne feledjük, hogy még az állampolgárosítás haszna is offShoros, mert liberálisok odacsinálják neki a pénzt!

  19. A millió rózsáról jut eszembe:

    MENZADAL

    Suliban a kaja felé
    Kígyóznak a sorok,
    Táp kerül a tömeg elé
    S telik a sok torok.

    Menza körül ebéd táján
    Elhalkul a móka,
    Jó pár gyerek tátott száján
    Kikukkant a róka.

    refr.:
    Millió, millió, millió róka száll,
    Répaszín takaró tavaszi út porán…
    Millió, millió, millió róka száll,
    Heverő gyerekek sulinak udvarán…

    Délután a menza körül
    Dőlnek vállak vállnak,
    Gyomorrontva nincs, ki örül,
    S róka komák szállnak…

    refr.:
    Millió, millió, millió róka száll,
    Répaszín takaró tavaszi út porán…
    Millió, millió, millió róka száll,
    Heverő gyerekek sulinak udvarán…

    „Tisztelt Igazgató úr! Gyermekem, Haspók Huba 4.c. osztályos tanuló, két nappal a sajnálatos események után még mindig halványzöld! Elmondása szerint az aznapi ebédje a benne úszkáló zöld bogyómászó poloskák nélkül is ehetetlen lett volna, mert szürkés lila volt és szippantós kocsi illatú. Állítólag a konyhások gázálarcban és gumikesztyűben osztották az adagokat! Kérem a felelősök haladéktalan és elrettentő szigorú megbüntetését!” /Dr. Haspók Henrikné Ajtonyi Anorexia, OKJ képzett dietetikus/

    „Tisztelt Anyuka! Megértem a felháborodását és jogos bosszúvágyát, de meg van kötve a kezünk. Nemzeti főhatóságunk, a Klebersberg Intézményfenntartó Központ által étkeztetésre megszabott pénzkeretünk nem teszi lehetővé a szintén felülről kijelölt ebédbeszállítónk, a Dögkút Patkányirtási és Közétkeztetési kft lecserélését. Természetesen panasszal fogunk fordulni a KLIK süket fülei felé, de ezen kívül csak egyet tehetünk, könyöröghetünk a Mindenhatóhoz néhány jó helyen elhelyezett mennykőcsapásért! Maradok kiváló tisztelettel!” /Dr. Csodaváró Csaba, iskolaigazgató/

    „Alávaló rágalom, hogy a mi ételeink ehetetlenek! Amikor a maradékot – ami érdekes módon gyakran több mint a kiszállított mennyiség – elszállítjuk a polgármester úr sertéshizlaldájába, az állatok kétharmadának sosincs tőle semmi baja. Aki ezt kétségbe vonja, az nemzetáruló és arról lepereljük tiltott önkényuralmi jelkép mintájú alsógatyáját is!” /Mutyi Milán, a Dögkút Patkányirtási és Közétkeztetési kft főtanácsadója/

    „Végre! Ezzel a brutális rókamámorral Frady Endre véletlenül nem egy banális témát tapos agyon, hanem kivételesen egy hasznos közéleti problémához nyúl! Persze üröm az örömben, hogy mindezt olyan ordenáré tehetségtelenséggel és gyomorforgató naturalizmussal teszi, hogy ha anyám nem rántja a tátott szám elé a celebmintás hányózacskómat, akkor most födémmel együtt vihetném a nappali feltéphetetlen padlószőnyegét a patyolatba répaszínteleníteni! Kettő pont! Na jó, csak másfél!” /Puzsér Róbert, kritikus/

    „Gyerekkoromban egyszer nekünk is adtak romlott kaját a suliban, de amikor látták, hogy inkább a puszta kezemmel félbeszakított szakácsot ettem meg, onnantól nekem csak 5 Michelin-csillagos étteremből hozattak ebédet.” /Chuck Norris/

    „Ez az izzadt zokniízű dalszöveg engem az azóta oszlásnak indult Okádó Mikádó együttes Hasbavágó Nemzethaláltánc c. számára emlékeztet, az volt ilyen egysíkúan kőbunkó! Éljen a rókaszagú gatyarock! Jeeee!!!” Nagy Feró, a nemzet csótánya/

    illusztrálva:
    fradyendre.blogspot.hu/2015/05/menzadal.html

  20. Soros György gyermekkorában meteorológus szeretett volna lenni. Most, hogy ennek már nincs pénzbeli akadálya, saját TV csatornát vásárol, amelyben ő lesz az egyetlen szereplő: meztelenül fog egész nap időjárásjelentést mondani. Ő lesz a terminális stand-up meteorológus, aki a kamerák előtt, ruhátlanul kívánja befejezni földi pályafutását. “Meztelenül jöttem a világra, meztelenül kívánok eltávozni belőle” — nyilatkozta. “Ha már érzem a vég közeledtét, hideg időket fogok jósolni” — fűzte hozzá.