Berki Krisztián újabb „intim húzással” terelte magára rajongói és a finom érzékű közvélemény figyelmét. Magyarországon elsőként vett egy 3D-s szervnyomtatót.

breki.jpg

Tudom, hogy sokan várnak vesére, májra, szívre, de mi vagyok én, egy karitatív hentes?! Dehogy! Egész nap faszokat nyomtatok magamnak. A pöcsöm helyén van egy dokkoló, azt úgy cserélgetem, mint más a sztómazacskót” – mondta a híres tévészereplő.
 
Sokak értetlenül nézik az esetet, így Ágoston Levente irodalomtörténész is: „Berki urat intim-diszkréciójában Mikszáthhoz vagy Arany Jánoshoz tudnám hasonlítani a klasszikus férfi erényeket nem is kidomborítva, amiben kicsit Delonos és Belmondós is egyben. De egyszerűen nem értem miért kell egy ilyen magas értékű eszköz magánjellegű beszerzését a közvélemény tudomására hozni.
 
Berki egyik közeli nőismerőse mesélt az új eszköz első használatáról: „Ott voltam, amikor elsőre egy maracuja ízű, szatén herezacskót printelt, amit meg kellett nyalnom, hogy nem avas-e, de mivel az csak egy lakótelep, így nyomott még egy kontrolpét”.