A Jobbik-közeli tévé riportere már a héten utazik Telkibe a labdarúgó válogatott összetartására.

201509-focc.jpg

Nagy szükség volt Elek Ákos tehermentesítésére a középpályán, nagyon örülünk neki, hogy László Petra már ráér és tud csatlakozni hozzánk Telkiben” – lelkendezett Bernd Storck szövetségi kapitány. Hozzátette: nagyon ügyes a volt operatőr, ugyanis ha a kamerák nem rögzítik a felrúgásokat, akkor senki nem veszi észre. A német mester szerint ilyen igazi magyaros leleményre lesz szükségük Feröer ellen is.

Az ügyben először Storcz Botondot kérdeztük, de elküldött minket a francba. Az ultrák azonban ígéretet tettek: ezután kevesebb rendőrautót gyújtanak majd fel.

3 KOMMENT

  1. Egy új sport született magyarországon: a nemzetközi kukoricafutás (angolul corn-field-run, rövidítve CFR, ami nem a román vasúttársasággal tévesztendő össze). Három résztvevő csapat játsza: a bevándorlók, rendőrök és riporterek. A verseny egy kukoricaföldön folyik, “áttörünk” jelszóra indul a mezőny, az a csapat győz, amelyiknek tagjai legnagyobb számban, leggyorsabban érnek át a kukoricáson. Akik elérik az autópályát is, plusz pontokat kapnak. Ha nincs kukoricaföld a közelben, akkor napraforgó is megteszi. Egy ilyen versenyt az alábbi oldalon lehet megtekinteni:
    edition.cnn.com/videos/world/2015/09/08/refugees-hungarian-police-field-migrant-damon-sot-newday.cnn/video/playlists/migrant-exodus-italy/
    Nevezni jelenleg a magyar-szerb határon, a röszkei vasút melletti kukoricást határoló dűlőúton lehet. A verseny népszerűsége miatt elképzelhető, hogy más helyszíneken is rendeznek bajnokságokat, sőt komoly tárgyalások folynak aról, hogy az olimpiai sportágak közé is felvegyék. Sikeres lobbitevékenység esetén a Magyarországon megrendezésre kerülő olimpiai játékokon indulhatnak először nemzektözi csapatok a kukoricafutás sportágban. Komoly érdeklődést mutat több ország válogatottja: Szíria, Afganisztán, Etiópia máris magyarországi edzőtáborozásra küldte válogatottját, akik jelenleg a Röszke melletti nemzetközi pályán edzenek.

  2. “A válogatottban folytatja László Petra”
    Aki néhány perc alatt, néhány rúgással világhírű lesz és még labdához se ért, hát …. wow! ……