Az egyre kellemetlenebbé váló geopolitikai helyzete és csökkenő narancstermése miatt Izrael úgy döntött: költözik!

shalom_koala.jpg

Nincs ideálisabb hely a zsidó állam számára, mint Ausztrália nyugati része. Alig van ivóvíz, viszont kősivatag, más vallású őslakosok, és folyamatos meleg ott is van, a többit pedig megoldjuk okosan” – mondta Lipót Slézendzser, ingatlanügynök.

A tankerekbe szivattyúzott Holt-tenger lassan megérkezik az ötödik kontinensre, ahol parajdi sóval fogják tovább sűríteni, hogy a töltés után ne csökkenjen a felhajtó ereje. A hétköznapi életben nélkülözhetetlen történelmi egységeket hollywoodi díszletraktárakból szállítják át, hogy a lakosság változatlan Izrael-érzetét biztosítsák. Lesz Patyomkin Boldogság hegye, és Via Dolorosa, de felépítik a Beitar Jeruzsálem Stadionját is, amit Sallói István fog felavatni.

Aggasztó hír, hogy a zsidó állam jelenlétéhez szokott Irán és Szíria egyaránt benyújtotta az ENSZ-hez költözési kérelmét. A célállomás: Tasmania.

6 KOMMENT

  1. Csak úgy mondom: Koala Lump úr nem Ausztráliában van!
    A jó hír az, hogy Isten, a zsidók helyett minket jelölt ki, mint tartalék kiválasztott népet, a szent föld elfoglalására, és védelmére.
    Vége az Unióbéli száműzetésünknek, vége a német, orosz, Hasburg, svéd, norvég rabszolgaságnak!
    Barátok között leszünk.

  2. @kittrabi: A Tóra 2.-t Új Zéland déli csücskén forgatják, és minden szereplő vihogva járkál a vízen július közepén, mert be van fagyva. Noé ezúttal kihagyja a szúnyogokat, de nem feledkezik meg Noénéről. Gyilkolászás, népirtás quantum satis! Szemet szeméremért! Fogat a Fogértből! Hamarosan a zsinagógákban!