A 35 éves Besjan belei egy pljskavica elfogyasztása után hozták létre az egyelőre név nélküli okosórát.

shitwatch.jpg

Kicsit fájt amikor dobozostul kijött, de már nem bánom mert nagyon hasznos. Igaz, hogy nem aranyból van, de mindig jelez ha e-mailem jön vagy valaki lájkol a Facebookon” – mesélte a brozdoveci férfi, aki jelenleg az óra tömeggyártásáról tárgyal egy helyi tejüzemmel.

Iparági szakértők szerint a kifosott okosóra komoly vetélytársa lehet az almás cég termékének, ugyanis az akkumulátora az Apple Watch-csal ellentétben kibír egy teljes napot, valamint az eszköz víz- és szarálló, és minden okostelefonnal kompatibilis. Továbbá, ha akarnák sem tudnák 10 ezer dollárért értékesíteni darabját, legfeljebb 100 euróért, ugyanis nem lesz belőle arany változat.

4 KOMMENT

  1. Elég baj, hogy már Albániában is ilyen ördögtől való kütyük vannak! Ide vezetett az elmúlt nyolc év ultafelelőtlen liberálkapitalista ámokfutása!

    #technofóbia #elmúltnyolcév

  2. Lenyelte. Van ilyen. Miért kell minden szarból hírt csinálni?
    Még jó, hogy átment rajta, nem kellett műteni.
    Itt mondjuk simán beledöglött volna, de az albán egészségügy, az jobban teljesít.
    Homeopátia apám, homeopátia!
    Aszonták neki, ezt vegye be krónikus bélelzáródás ellen, rendbe rakja az belek időzavarát.

  3. Ez a mindent felfaló, rohamra kész rendszer már nem az ő természetéből fakadóan működik, hanem a szerkezete olyan, hogy mindenáron zsákmányt kell szerezni. A zsákmányszerző rendszer nem hibákat követ el, hanem maga a rendszer a hiba!