Havasi Bertalan szóvivő IIHF-kompatibilisre nyalta a miniszterelnök hátsóját.

201407-orbhavasi.jpg

Az eredetileg nyertes ukrán helyszín helyett a magyar miniszterelnök hátsója adhat helyet a 2015-ös divízió I/A jégkorong világbajnokságnak – adta hírül a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF).

A szervezet közleménye szerint a pályával nem lehet gond, miután Havasi Bertalan, a politikus személyes szóvivője annyira fényesre és simára nyalta, hogy megfelel a szigorú nemzetközi követelményeknek. „A másik lehetőség a krakkói stadion lett volna, ám a lengyel szervezők közölték: nem tudnak olyan tiszta és csillogó felületet biztosítani, mint amit Orbán Viktoron tapasztalhattunk” – indokolta a döntést az IIHF elnöke.

„Munka alapú társadalmat építünk, én pedig keményen dolgozom” – örült a hírnek nyilatkozatában Havasi, majd hozzátette: már fel is vette az IIHF hivatalosan akkreditált újságíróit levelezőlistájára, amin minden nap válogatott sértésekkel örvendezteti meg a sajtó munkatársait.

22 KOMMENT

  1. A haza és a magyarság nevében kikérem magamnak a Miniszterelnök Úr sértegetését! Ezek a neveletlen suhancok nem elég hogy a fotball helyett ilyen vadimperialista dekadens nyugati sportágat űznek, hanem még a nemzet vezérével is szemtelenkednek! Jól el kéne fenekelni őket, amíg meg nem tanulják a tiszteltet! Sajnos az elmúlt nyolc évben ez nem történt meg, az elmúlt nyolc év felelőtlen hazaáruló ultaliberális oktatáspolitikája végett! Ezért tart most itt az ország!

    #fotball #dekadens #elmúltnyolcév #hazaáruló #ezérttartittazország

  2. És ezen mi az újság? Évek óta rendezhetnék ott. És még csak nem is Berci az egyetlen karbantartó. Nincs annyi segg az országban, amire ne jutna elég nyelv.
    Mondjuk OV segge valóban nőtt, a nagyobb nyalási kínálat kielégítése céljából… Vajon Putyin f@sza is? Mert igény az volna rá.

  3. Töredelmesen bevallom, én évekig nem tudtam, ki ez a pöcs OV mellett állandóan. Szentül meg voltam győződve arról, hogy a kezelőorvosa testőrnek álcázva, akinél mindig ott van készenlétben a szuri, ha a paciensre rátörne a roham.

  4. @wantaan: Nyisd csak ki a szemed!
    Majd meglátod mi az, amit túrórudinak hiszel, naponta.
    De nyugodjál meg, a Putyinét is nemsokára megkapjuk.
    Orosz krémrudinak fogják hinni az ámberek és még boldogok is lesznek tőle.