Nem szívesen látják Deutsch Tamást Brüsszelben

4
8,241

Közös nyilatkozatban könyörögnek a belga botox és kokainkereskedők: nem bírják már erővel.

dajcstomi brusszeli irodaja.jpg
Mi nagyon tiszteljük a magyarokat, de tényleg. Az összes 2009 előtti rekordot megdöntötte a Tomi, szóval tényleg respekt, de a vevőink már kezdenek leszokni, szinte már csak a Tamásnak szállítunk. Mi lesz ha hazamegy Budapestre? Mindent elölről kell kezdenünk” – kezdik elkeseredett nyílt levelüket brüsszeli alvilági csoportok.

Hozzáteszik, hogy a legnagyobb baj mégsem ez, hanem hogy rendszeresen balhézik a szállítókkal, Szanyi Tibornak szólítja őket és folyamatosan az MSZP nevére akarja kiállítatni a számlát, pedig ők olyat nem is adnak.

Kidoboltatik

Próbáltuk elérni a politikust is az ügyben Brüsszelben, de kiderült, hogy véletlenül egy Kolumbiába tartó repülőjáratra szállt.

4 KOMMENT

  1. Inkább a Dr. Kurvai Krisztina nem metélt izéjét kedvelik, akinek az arabok úgy elzsibbasztották már a pofáját, hogy észre sem vette, hogy azoknak is metélt a pici kis farkincájuk, ugyanúgy mint volt férjének.

  2. Mi sem szívesen látjuk a külföldieket Magyarországon! Magyarország a magyaroké, ne jöjjenek ide dekadens nyugati túristák meg üzletemberek!

    #xenofóbia