“A néhai jelölt programja időtlen és értékálló, ezért alkalmas arra, hogy idén is induljon a fővárosban” – áll a Jobbik sajtóközleményében.

jobbik 1936.jpg

A párt szerint társadalmi nyomásnak engedtek ezzel – eredetileg csak emlékjelölt lett volna -, hogy jelöltként indítják az 1936-ban elhunyt volt miniszterelnököt. Hozzátették, hogy a jelöltnek ma reggelig sikerült elegendő posztumusz támogató aláírást szereznie.

A párt holdudvarához való közelséget nem tagadó politológusok szerint a jelenlegi ukrán helyzet miatt is jó az időzítése ennek a váratlan, de átgondolt húzásnak.

9 KOMMENT

  1. Aki nem Orbán Viktor Miniszterelnök Úrral van, az Orbán Viktor Miniszterelnök Úr ellen van! Aki Orbán Viktor Miniszterelnök Úr ellen van, az nem igazi magyar! Aki nem igazi magyar, azt Magyarországon nem illeti meg szavazójog!

    #nemigazimagyar

  2. Elnézést kérek a XXII. kerület tiszteletreméltó, egyáltalán nem fasisztoid jellegű választópolgáraitól,
    akik megajándékoztak minket, előbb Lendvay Ildikóval, most meg Németh Zsolttal*.
    A XII., és II. kerületre gondoltam, de már most behúztam nekik az X-et.
    * Németh Zsolt, Németh Szilárd, Némethné Hernyótalpi Rozália, mind a Németh megszállás jóindulatú maradványai.Ezért kellene kurvául az a szoboremlékmű a szent magyar anyaföldbe vájt mélygarázsba beszakadva.
    Miért nem hagytátok nekik megcsinálni? Miért kell mindig ugatni?

  3. eh, mar a jobboldal sem a regi,,, Gombos ha ma elne lehet az LMPbe se ferne be… Zagyva ur amikor elkezdi a nevevel femjelzett mondandojat a gazdasagrol akkor a hanghullamok hatasara mar elkezd gyengulni a forint.