Ismét tévedés történt. A Kárpátia együttest el is felejtették meghívni.

balog faszfej.jpg

Balog Zoltán adminisztrációs hiba folytán mélygazdagságban élőknek adott vacsorát a Hiltonban. Eredetileg mélyszegénységben élő gyerekeket szeretett volna megalázni a sajtó előtt ezzel a gesztussal, de megint homokbányák kerültek a fogaskerekek közé. Bár keveset tudunk róluk, a mélygazdagok itt élnek közöttünk. Ők azok, akik a piros lámpáknál áldogálnak naphosszat és a megálló autósoknak pénzt osztanak, de találkozhatunk velük az aluljárókban is, ahol nem Fedél nélkült, hanem Szép Házakat árulnak, a buszokon pedig mindenki elkerüli őket a messziről érezhető Gucci Eau de Toilettejük miatt.

A baki ellenére az olajvállalat vezetők, bankárok, pornóoldal-tulajdonosok és Közgép-dolgozók jól szórakoztak az este folyamán, és jó ízűen fogyasztották el a gyerkeknek szánt csirkemellfilét Calvadossal, amiből a mélygazdagok többsége csak a Calvadost kérte, és mellé kurvákat.

36 KOMMENT

  1. Így se rossz! 🙂

    Hasonlóan jártak a debreceni mélyszegénységben élők is, akik helyett -szintén egy adminisztrációs hiba folytán- Kósa Lajos polgármester haverjai mentek el a floridai luxusútra.

    (Balog Zoltánnak üzenem: te kretén állat, egy mekis, 500 Ft-os sajtburger menüvel kb. 10x akkora örömet szereztél volna a szerencsétlen gyerekeknek, mint ezzel a calvados-os szarral a Hiltonban. Egy rántotthússal pedig egy életre Fidesz-szavazókká tehetted volna őket és családjukat.)

  2. A Baloghokkal tényleg csak baj van… Az egyik komondorozik, a másik ráktaxizik, a harmadik mélyhiltonozik… Tényleg elő kellene írni a kötelező névváltoztatásukat Jobboghra, hátha a nómen est ómen reggel.

  3. “Szegregalo es kirekeszto volt az egesz est – nyilatkozta X.Y gigabefekteto gyermeke ( hozzatette, hogy aki kideriti hogy mi a neve azt bepereli es megvereti ) – eleve mar a bejaratnal kulon asztalhoz kiseretek azokat a gyermekeket akiknek 25meternel nagyobb hajojuk van Monte Carloban! ”

    Kulon ultettek a helikopterrel erkezo pajtasokat is, tovabba az est folyaman nem volt eleg megfeleloen mely a raksalata evo kanal sem, ami miatt tobb gyerek jelezte, jovore nem fogadja el a meghivast.

    -” En szarvasgomba allergias vagyok, jeleztem a rendezoknel de nekem is ennem kellett belole, ha egy kozgepes pajtasom nem ad az osztrigajabol nem is tudom mi tortent volna” – folyik tovabb a panaszaradat egy kislany szajabol…

    Volt akinek a kisero szobalanyait nem engedtek be, de a gyermekeket szallito soforoknek felszolgalt alkoholmentes BRUT pezsgo is melegebb volt az eloirtnal, ami miatt valoszinu perek ele nez a tarca – ” hat mi vagyunk mi allatok?” – fakadt ki egy limuzin sofor – a Simicska hazban ilyen nem fordulthatna elo!!

  4. Hogy Ti milyen rosszindulatúak vagytok! Van az országnak végre 1 olyan kormánya, amelyik éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy jó legyen mindenkinek, és ez a hála. Nem elég, hogy mindenkitől megvédenek, meg rezsit csökkentenek? Mit akartok még? Soha nem hazudnak, NEM LOPNAK LIBÁT, és még ez sem elég? Hálátlan dögök vagytok, pedig még trafikot is kaphatok…

  5. A Fideszé az egyetlen olyan gazdagpárti kormány, amelyet a szegények fognak visszaszavazni. Ennek a politikatörténeti unikumnak a titka: marketing! Ma reggel a fodrásznál belenéztem egy Untersovszky által készített Németh Laci néni interjúba (Duna Worldön ment). Míg a torkomat nyaldosta a nyálmeleg hányadék, arra gondoltam, hogy igen, két-hárommillió idióta bizony beveszi ezt a maszlagot. És ez sajnos nem vicc, én már röhögni sem tudok rajta.

  6. @Super aGyuri: engem a fajtádtól kerülget a hányinger bazdmeg..
    Gyermekéhezéssel kampányol a maszop???? Milyen gyermekéhezéssel?
    egész nyáron minden általános iskolában a rászoruló gyerekek ebédet uzsonnát kaptak. Jövő év elejétől a teljes bruttó bérük megmarad a legkisebb keresetűeknek akik gyerekeket nevelnek. A rezsicsökkentés valóban pénzt hagy az emberek zsebében. Érdekesnek találtam Mesterházi Attila kampánybeszédét az infórádióban..te hallottad esetleg??? A csávó blazírt módon hazudik mint a vízfolyás és egyfolytában a gazdagokról beszél. Neked gazdag az akinek a nettó bére 200 és 300 közt van ma? basszuk meg őket 35 % adóval??? Neked mennyi a béred??? Szeretnél a mostani 16% helyett a 230 ezres “gazdag” fizetésedből mondjuk 35 %-ot fizetni??? Mert ha mondjuk Bajnai vagy maszop kormány lenne akkor ez fog történni. Nem lesz rezsicsökkentés, majd azt mondják hogy csak és kizárólag szigeteléssel kell a rezsit csökkenteni. Mondja ezt egy olyan Bajnai Gordon akit külföldről pénzzel támogatnak a belpolitikai irány megváltoztatásának érdekében. Ez annyit jelent hogy Bajnai Gordon árulja a hazáját. Idegen érdekeket szolgálna ki a magyar tömegek érdekével szemben. Hányni kell tőletek.

  7. @Zakk: a gáz és az elektromos áram ára is csökkent a nemzetközi piacon! az marad a zsebedben. a pénzek miatt meg nehuzd fel magad, nemsokára szerencsére rubel vagy jen lesz.”beeee beeeee beeeeeeebee. szépestét
    1 tál……..2 tál………………….hánytál???

  8. @Zakk: Az a helyzet, hogy Janesz Sas-nak igaza van: ha nem hatósági áras lett volna az áram és a gáz az utóbbi években, akkor olcsóbb lett volna. Csak ezt Viktor tyutyu “elfelejti” megemlíteni. A szigetelés pedig igen jó ötlet, még ha nem is kommunikálható olyan jól, mint a szánalmasan hangzó rezsicsökkentés: amikor leszigeteltem a házamat, 37.5%-kal csökkent a fűtésszámlám.

    Az adók tekintetében igazad van, bár én 400 ezerről hallottam korábban, ami szintén szánalmasan alacsony. Az viszon tetszett, amit a Bajnai kormány 2009-ben tervezett: nevezetesen, hogy évi 15 millió (azaz havi 1.25 millió) forint felett lenne egy magasabb adókulcs a 17%-os általános kulcs mellett. Persze meghozhatták ezt a törvényt 2011-re annak biztos tudatában, hogy a fidesz úgyis eltörli (ami meg is történt). Érdekes, hogy most már a 400 (300) ezret keresők is gazdagoknak számítanak – Bajnai is bekaphatja. De nem azért, amit te vélsz, hogy Bajnai árulja a hazáját (ezzel kapcsolatban inkább keresd elő a gyógyszeredet és szedd ismét rendszeresen).

    Csak azt nem tudom még, kire szavazzak. Az elég jól látszik, hogy kire ne – ezzel a húzással Bajnai is belépett az utóbbiak klubjába.

    Balog meg egy kibaszott nagy duplanulla, majdnem annyira irritáló, mint Viktorka – nyilván azért jó ott Balog (is), ahol van, mert nem lóg ki a sorból.

  9. @Zakk: “Neked gazdag az akinek a nettó bére 200 és 300 közt van ma? basszuk meg őket 35 % adóval??? … Szeretnél a mostani 16% helyett a 230 ezres “gazdag” fizetésedből mondjuk 35 %-ot fizetni???”

    Nehéz eldönteni, hogy szándékosan csúsztatsz-e, vagy csak tájékozatlan vagy… A 300 ezren felüli részre lenne magasabb a kulcs, és nem az egészre. Ráadásul te nettó (már adózott) összegeket említesz, mintha azokra tennének rá még 35%-ot. Majd belehergeled magad a mélységes felháborodásba azon, amit te találtál ki.

  10. @Zakk:
    Na, épp a hozzád hasonló szegény idiótákról beszélt @Super aGyuri: kettővel feljebb.
    Az a baj, hogy annyira hülye vagy, hogy fel sem fogod, mennyire basztak át Orbánék, csak fújod, amit a szádba fosnak nap mint nap. És még kérsz újabb adagokat is.

    Egyébként olyan sosem volt, hogy akinek nettó 300 ezer a mai fizetése, az 35% adót fizetett volna, és nem is terveznek ilyet, max. olyat, hogy a 300 ezer Ft FELETTI részre lesz ennyi (valójában nem, hanem valahol 1 millió 200 ezer bruttó fölött lenne a határ, nem egészen mindegy, az pedig már tényleg elég magas fizetés magyar viszonylatban).

    És igen, a szegényekkel szemben igazságosabb lenne, mint a mostani 16% mindenkinek változat. Akinek ugyanis több van, az több terhet el bír viselni.

    @RÖVIDLÁTÓ:
    Jaja, és a Mikulás is létezik.

  11. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: “A dupla whiskey és Habana szivar hová lett az est végéről?”

    Nyilván közbeszerzést írtak ki rá, jó zártan meghírdetve, valamelyik simics cég számára. Be is szerezték a 20 db szivart 200 millióért, de sajnos ezek nem értek oda az eseményre, nyilván a hóvihar miatt. Így, hogy meg ne romoljanak, fideszes képviselők vállaták a kemény feladatot, hogy elszívják öket. Hiába, a Nemzetért mindent. 🙂

  12. @Mr. Közbiztonság Szilárd: “És igen, a szegényekkel szemben igazságosabb lenne, mint a mostani 16% mindenkinek változat.”

    Ezt hogy érted? Mit jelent az, hogy a szegényekkel szemben igazságosabb lenne? Valami lehet igazásgos, meg igazásgtalan. De ami csak valakiknek igazásgos, az másoknak igazságtalan nem?

  13. Na fiam Nyomorgó, mit tanútá’ a kúturhális minyisztertő’ a Hítonba’?
    Hát azt apám, hogy a zadvent az egy kurvául elsötétített, lomokkal telehányt szoba.
    Olyan, mint itthon, mikor hazahozod amit guberáltál, de nálunk van ablak, meg villany.
    Ezek még lekvárt és kormot is direkt bevisznek, köteleket feszítenek ki keresztbe-kasul,
    annyira perverzek. Talán még oda is szarnak, de azt nem merte kimondani a szerzetesbá.
    Aztán a négy hétre bezárt, hívő gyerekeknek, gyertyafénynél kell kupizniuk a lakást.
    Ez az ő szeretetünnepi előjátékuk.
    Hogy örülhetnek a gyerekek, mikor kiengedik őket onnan, szentestére.
    Megkérdezte a pap bácsi, hogy bemennék-e vele a sötétbe?
    Mondtam neki, hogy menjen vele a rosseb, ha sokat szívózik, hívlak téged a bicskáddal,
    vigye a Pityut, az buzi, azt olcsóért oda is adják a Lajosbáék.
    Én a Julcsival szoktam bemenni a sötétbe, de nem lomolni.
    Te apa, ezek szószba kevert pálinkával itatják le a gyerekeket, aztán jönnek
    a vakesz dumával, mint a Bözse mama, mikor levette rólam rontást.
    Újra ki kell hívnod azt hiszem. Nekik is van ilyen vajákosuk, Rózsának hívják.

  14. Mégvalaki hiányzott ebből a “díszes” társaságból. A levesosztó Róbert bácsi (aki mint tudjuk meggazdagodott az ingyenleves osztásból). Egyébként pedig csak egyet remélek: Balogh pátert (akár már holnap is) magához szólitja mennyei főnöke

  15. @Dinkainka: tudnod kell, hogy ez nem így volt. Ez a szésőballiberálisöszödilibásböszmeemútnyócézszemkilövetőmocskosnemzetelleneshazaárulónemzetvesztőellenzék (majdnem megfulladtam, mire végig mondtam) hazug lejárató kampányának része, hogy ilyeneket terjesztenek.

  16. igenis hogy a ygerekeket el kell vini a iltonba mert sose jutnának el !

    hagy tuggyák meg hogyha nem szerencsétlen szegény csórónak születnek
    vagy nem tudnak eléggé lopni csalni hazudni (szumma néven: politizálni)
    akkor senkik is maradnak…

  17. @Zakk: Na, megjött a tömbmegbízott a Pártbizottságból.
    Namost. A helyzet az, hogy ez egy humoros oldal. A magadfajta nem t’om, minek jön ide, hacsak nem küldték. Részint, mert (rezsi)harciasak vagytok 0-tól 24 óráig, lazaságnak itt helye nincs (“a pornográfiát hagyjuk meg a rothadó kapitalizmusnak”, igaz, Virág Elvtárs…), másrészt pedig azt kellene ám érteni, kétbites fityeszvezérelt aggyal meg nem megy.
    Látom, hatott a homloklebeny-metszés, és csak az marad meg neked, amit sulykoltak. De lemaradt a gyurcsányhazudott-elmúttnyócév-bajnai-bankárkormány strófa…

  18. @Zakk: Te zakkant vagy? …esetleg mutyista Pista?
    Khérlekh alássan azért mááá me a Zakadémija még nem very kenterbe a Barcelónát azért még a felcsúti Messzi lába a leggörbéb naaa! ne gyere má nekem ilyen olyan Bajnaival Te Tsülök amikor a Józsi ha kapásból berúgja az ól ajtót nálatok akkor a zegész falú góóólt kiállt!
    Hááááát vedd mááá észre magadat hááát a zegész orrszág jobban teljesít!
    Ha Viktor akargya má a 2028-as téli olimpiját is a kertye végibe rendezik meg!!! Erre vajon a Bajnai gombot …. hát má minket irigyel Burkina Fasso.