Ritka epitheton ornansban szenved Lázár János. A miniszterelnökséget vezető államtitkár hangulatingadozás hatására kezd el eposzi jelzőket használni.

gazar-mcclane.jpg

Miután Csányi Sándort Magyarország uzsorásának nevezte Lázár, kiderült, hogy jelenleg is gyógyszereket szed, mivel eposzi jelzők tolulnak szájára, ha felbőszítik. A kamerák lekapcsolása után kapott rohamot a legutóbbi sajtótájékoztatón is, ahol Gyurcsány Ferencet a Kárpátok Péniszgyűrűjének, Vona Gábort pedig Turultöcskölő Mussolininek titulálta.

A Lázárt közelebbről ismerők szerint az utóbbi időben egyre gyakoribbak az ilyen rohamok. Winstont Churchillt a belterjes körbekúró-tenyészet whiskytemetőjeként jellemezte, míg Szabó Rebekát olyan minősíthetetlen jelzővel illette, hogy Kövér László is átvette.

41 KOMMENT

  1. Lázár János felismerve Csányi igazi arcát, csalódásában Freddie Mercuryvá reinkarnálódott, csak még a bajusz hibádzik egy kicsit.
    A hosszú ideig összezárt fiúk között, egyébként megesik az ilyesmi.
    – Megpróbálom a bot másik végét is – mondta kacagva – Valakinek el kell hoznia azt a félmillió szavazatot is.
    – Tavaszi szél fideszt választ, világos, Világos.
    Ki lesz a következő?
    Nekem kezdettől fogva gyanús Szijjártó, olyan Boy George-os
    – Baby let me be your lovin’ teddy bear – szokta dúdolni főnökének a hosszú repülőutak alatt.
    http://www.youtube.com/watch?v=EGxrjhrMhEU
    Lehet, hogy Orbán, mint domináns alfahím van ilyen hatással rájuk?

  2. Hogy én mi vagyok?! Nem, nem, Sanyikám, én, én vagyok! Te nem tudod, hogy mit beszélsz! Hát jó előre közlöm, hogy először is, másodszor. Hogy én mutyizásra spekuláltam volna? Azért mert a barátom a dohány meg az üzlet? Mi van ebben olyan elítélendő? Hogy én lennék az ország legnagyobb spekulánsa? Sanyikám, te meg a trafikokat jól elintéztem. Ezért én jól le do hánylak te alkohol lista készítő, te beszélsz?! Mert irigyled az én terheltségemet? Ezért egyszer még rá po fázol! Mert hozzám képest te csak egy porszem vagyok.

  3. Lázár János, felismerve Csányi igazi arcát, csalódásában Freddy Mercuryvá
    reinkarnálódott, csak még a bajusz hibádzik kicsit.
    – Megpróbálom a bot másik végéről szemlélni a világot – nyilatkozta kacagva
    – valakinek el kell hoznia azt a félmilliónyi szavazatot is.
    – Tavaszi szél fideszt választ, virágom, virágom, Világos – idézett új slágeréből.
    Hosszú ideig összezárt fiú társaságban egyébként nem ritka a jelenség,
    pláne, ha hozzá vesszük Orbán erőteljes, domináns alfahímségének jelenlétét.
    Sehol egy nő! Állandó kanmuri. Gyanús, nagyon gyanús!
    Ki lesz a következő?
    Szijjártó kezdettől fogva gyanús, olyan Boy Georges.
    – Baby let me be your lovin’ Teddy Bear – szokta dúdolgatni a “királynak”.
    http://www.youtube.com/watch?v=JijJa2Q0TWY

  4. lézerjani ezúttal nagyobbat harapott a látnokzsályából, mint amennyit fiatal szervezete elbír. Hiába no, matolcsy az etalon ezen a téren. Ő eszi is, bírja is. Mi nem bírjuk már olyan jól.
    Visszakanyarodva a pénzügyekre, jobb lett volna, ha azt mondja, hogy vargamisi az NGM matolcsyja. Találóbb lett volna.

  5. @kittrabi: Erre megnéztem mindkettőt, a felirat tényleg minőségileg egy másik osztályba visz.
    Nekem az a gyanúm, hogy 2005-ben azért tanulmányozta az Apró-Gyurcsány érdekkört a parlamenti bizottságban, hogy titokban megtanulhassa a Gyurcsány-táncot.

  6. @kittrabi: A kommented először mindig az NNI-be megy és csak ha ott feldolgozták, megindították a nyomozást és becsatolták a bizonyítékok közé, utána kerül fel a blogba. Légy türelmesebb. Viszont újra megcsodálhattuk, milyen k. jó a rövidtávú memóriád! 🙂

  7. @s: 🙂 A kis fittipaldi tegnapi peformanszát látva nekem is az első kérdésem az volt, vajon a 2/3-on kívül még milyen tudatmódosító szerre kapott rá?

    Amúgy szívből örülök, hogy ezek a komcsi állatok végre összeakadtak az igazi oligarchákkal, akiket talán nem tudnak úgy mindenfajta ellenállás nélkül, egyenként, atomizálva és egymással szembeállítva seggbekúrni, mint a 10 millió szerencsétlent az országban.
    Lehet, hogy Hodorkovszkij lesz belőlük, de mindenesetre bennük van potenciál, nem úgy, mint bennünk, szarháziakban.

  8. “lézerjani ezúttal nagyobbat harapott a látnokzsályából, mint amennyit fiatal szervezete elbír. “

    ez dijnyertes beszolas, a teljesitmenyt ertekelni kell 🙂

  9. Lócsiszár János találkozása a Csányi farkával.
    Na Lézer, ez a szopás komám.
    Remélem megnézik majd hogy honnan van a sok-sok “kinek mennyije van annyit is ér” zseton. Mert hogy ezt nem munkából szerezte az biztos.

  10. @s:

    “lézerjani ezúttal nagyobbat harapott a látnokzsályából, mint amennyit fiatal szervezete elbír. “

    Ez nagyon ott van 🙂

    De az is vicces lenne, ha L. János ma beperelné a Hírcsárdát, reménykedvén, hogy amit itt nyer, abból finanszírozza majd a Csányi számára fizetendő kártérítést :*)

  11. @Mészáros Laci: Nem lenne elég az a pénz szerintem, amit ebből nyerne. Másrészt lehet, hogy még ezt is elveszíti. Amúgy meg ez a körbetartozás iskolapéldája lenne, ha a hírcsárda mondjuk beperelné csányit azért, mert ő meg úgy néz ki, mint egy bebaszott tszelnök falunapon, és erről viszont egy kurva szót sem hoztak le, tehát itt tetten érhető az elmaradt haszon. Hoppá.

  12. @s:

    Mindenesetre én kíváncsi vagyok a Csányi vs Lézer perre. Ha Csányi doktor az OTP Bank jó hírnevén esett sérelmet akarja leverni Jánosunkon, azt az unokái hetedíziglen is törleszteni fogják.

  13. @Mészáros Laci: Nem ismerjük a kereset pontos tartalmát, a szóbeszéd szerint csak személyes ügyről van szó. lézerjani nem azt mondta, hogy az OTP Magyarország legnagyobb uzsoracége. Akkor nem Csányi, hanem az OTP perelné gennyesre. Ennyi esze csak volt, de lehet, csak a szerencséje mentetette meg.

  14. @s:

    Lehet, de abban a kontextusban nincs értelme Lázár mondatának.

    Csányi írt büntetőfeljelentést is. Ha azért, mert Lázár a BTK.381-gyel vádolta meg Csányit, a hamis vád aligha áll meg (nem “hatóság előtt” vádolta meg). A rágalmazás (BTK.226) megállna, de az magánvádas bcs, tehát rendőrségi feljelentésnek nem lenne értelme…

    Lehet, hogy Csányi doktor mégsem annyira higgadt és meggondolt személyiség, mint amilyennek hisszük? Lézer J. viszont rendkívül intelligens.

  15. @Mészáros Laci: “Lehet, hogy Csányi doktor mégsem annyira higgadt és meggondolt személyiség, mint amilyennek hisszük? Lézer J. viszont rendkívül intelligens.”

    Nem tudom, nem vagyok jogász. Nem én értékelem, hogy mit kell csinálni. Csányi értékelte, nyilván konzultált előtte egy hadsereg ügyvéddel. Az öreg döntését megalapozottabbnak vélem. Nem ide tartozik közvetlenül, de Demján is felvette a kesztyűt orbán ellen. Szerintem a fideszes fijjuk elszámolták az ugrás ívét. Majd meglátjuk.

  16. @s:

    A fideszes fijjug elég sokszor tévednek. Persze, csak az nem téved, aki nem doglozik, de náluk az átlagosnál nagyobb a hibaarány: vannak megkerülhetetlen emberek és megkerülhetetlen szempontok.

    Mondjuk az index minapi írása “mi lesz ha az ellenzék nyer” kicsit kijózanított, szóval az ellenzékhez képest nem ANNYIRA rossz a fideszkormány 🙂

  17. @willdattaa: Az igen. Van benne néhány vonóval is. Szóval a legjobb kombináció (lehetne). Zsidó-cigány. Az a probléma, hogy nem muzsikál és még csak nem is a tudományos pályát választotta. Kár érte, ezt komolyan mondom.

  18. @Mészáros Laci: “mi lesz ha az ellenzék nyer”

    Nem érdekel a téma. Nincsenek favoritjaim. A választók eldöntik, én meg eldöntöm, hogy hány méterre ásom el a kertben, amim van, és azt is, hogy 150, vagy pediglen 200 kg-os betonlapot öntök -e rá.

  19. HCS, semmivel sem lehetsz jobb Lázárnál, talán, azon kívül, hogy a szaros kis klikkbányád, alighanem kevesebbet jövedelmez, mint, amit ő csinál.

    Az jól látszik, hogy vélemény tekintetében más-más hátsóban lehet a szaglószerv, de talán, egy csomó embernek, MINDKETTŐ szánalmas.

    Nem tudom….

    Mindenesetre, abban NINCS különbség, hogy TE is pénzért csinálod.
    Egyszerűen, gátlás nélkül, önkritika nélkül.

    Szerintem.

  20. Ezért ez tetszett az az OTP bank jó hírneve..:_)) miért oylan is van neki?xd
    Senki nem halott még az otp” erőszakos” behajtási gyakorlatáról. a kilakoltatásokrol? Senki nem nézi az otp árfolyamát-amit azér sztem pot a benne levő bizalom “jóhír” befolyásol. S maa Csányi doktor is eladta:_)) Lázár János nem közölhette a véleményét?xdJa és igen az a fránya uzsora fogalma a btkban. ha jól emlékszem 10 százalék feletti kamat már kimerítixd nem beszélve hogy szerződéseket egyoldalúan módosítgani–hagyjuk már kiirta pl az otp módosítotts zerződéseit alá? senki.. kuldik h a szabályzat változott. hm tudatos vagy nem tudatos félretájékoztatás? Lázár János nem mondhatja el a véleményét Csányiról? mert ki Ő? 20-on x éve a mindnekori komrányoknak tanácsol .. Lázár nem kér ebből ez miért baj? egyébként meg egy Orbáni idézet: a jogászok majd megvédenek oszt jó napot..xd

  21. jó értem. az otp által beszedett több mint 100 százalék akkor kimeríti jól van..xd Minek hazudnék aki ebben az országban él látja mit művel az otp.. Lázár János meg aki járatosabb bizonyos körökben pláne..

  22. @buday008: Akkor miért nem ballagsz be a legközelebbi rendőrkapitányságra és jelented fel az OTP Bank Nyrt-t?! Mert ugye nem a retorzióktókl félsz, szerintem most még 4-5 trafikot is kapnál jutalmul, ha megtennéd.