Ahelyett, hogy kőzetmintákat venne, az Egy Gyűrűvel iparkodik Mordorba a Curiosity.

nasa mordor.jpg

Tegnap reggel adra hírül a NASA, hogy a Curiosity marsjáró letért az eredetileg megadott pályájáról, és egy előtte tornyosuló hegynek vette az irányt. A lefuttatott ellenőrzésekre csupán egyetlen választ küldött a szonda: „Drágaszág”.

A merényletet nyilatkozatban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem diákjai vállalták magukra, azzal a magyarázattal élve, hogy Schönherz-kupa volt, nem volt mit tenni. Egyúttal megnyugtatták a NASA szakembereit, hogy miután a marsjáró beledob egy Mars-kráterbe egy csavaralátétet, megnyugszik, visszatér az eredeti küldetéséhez, a Marson pedig kizöldül az élet, tündék és törpök fognak szökdécselni.

A NASA a nyilatkozatot nem kommentálta.

13 KOMMENT

  1. – Micsoda!? Schönherz? Hallod ezt Oszi?
    – Hallom Dezső bátyám, hallom. A pofám leszakad tőle.
    – Kinyírom ezt a Tarlóst öregem. Mit csinál ez itt három éve? Alszik?
    Miért nem figyel ez a barom? Megmondtam neki, hogy Aponyi Kéner Levente Ignácz.
    – Ez provokál minket Dezső bátyám, provokál! Egyébként az ki Dezső bátyám?
    – Elkapjuk Oszi!
    – El Dezső bátyám, el. Repül mint a kaszakő.

  2. A BME Villamoskari Főkúria javaslatára, mátol naponta leállítják az ISS-t,
    (nemzet-köz-i űrállomás) a szélvédőre ragadt bogarak eltávolítása érdekében.
    Ilyen módon a sofőr szkafander nélkül ki tud szállni a gépből, és letörölni az üveget,
    nem tépi le a fejét a 28 000 km/órás, nagyon kellemetlen menetszél.
    Az egyszerű, de zseniális megoldás egy magyar ember szellemi terméke,
    legyünk büszkék Aponyi Kéner Rajmundra, az Operaház magán és énekes táncosára,
    aki genetikailag univerzális zseni, szóval átlagos magyar.

  3. az elso mars szondat amikor meghekkeltek az MSZP-s szakemberek ’94 korul akkor kozetminta helyett kopogtato cedulakat gyujtott a marson, aztan privatizalt mindent, olcso hitelekkel arasztotta el a zold marslakokat majd bevezette a 13. havi nyugdijat. Nepszerusege az egeket ( bocsanat, a legkort ) verdeste. Hangszorojabol allandoan demagog igereteket sugarzott, ingyenesse tette a galaktikus utazasokat 70 fenyevnel oregebbek reszere, neha a programja ingyenebedet osztogatott. Amikor teljessen onallo eletre kelt akkor eloszor a Silicon Valley agytrosztoket kertek fel hogy szerezzek vissza felette az iranyitast de maga Stephen Hawkins es Kiss Belane szuletett Strasszer Jolan is lemondott rola. Ekkor az Orban kormanyt kerte fel a NASA, aki ellenszondat kuldott a Marsra. A kiserlet eredmenyesnek bizonyult. Az ellenszonda eloszor felfedte a Mars jaro mas galaktikumokban tortent regi gaztetteit, majd folyamatossan Torgyan Jozsef beszedekbol osszeallitott anyagot sugarzott nonstop ami a vegletegik farasztotta a MARS szonda minden szabad gondolkodo kapacitasat. Az oshonos marslakoknak a regen elvett Mars foldek visszaszerzeset igerte, ingyen lakashitelt es focistadionokat. Imadtak az uj szondat, igy a regit minden kulonosebb ellenkezes nelkul ki tudtak kapcsolni.