A párt a Kétfarkú Kutya Párthoz hasonlóan nem felel meg a “névvalódiság követelményének”.

fidesz.jpg

Precedens értékű lehet a Kétfarkú Kutya Párt bejegyzésének elutasítása, mivel ez esetben a többi parlamenti szervezet nevében sem szerepelhet olyan kifejezés, amely a szervezet jelentőségét, vagy működését illetően megtévesztésre alkalmas. Kétségek merülhetnek fel ugyanis, hogy a Fidesz Magyar Polgári Szövetség neve is megtévesztő, hiszen a “Simicska Lajos Baráti Társaság és Látványpékség”, “Magyarországi Trafik Reorganizációs Központ”, vagy a “Továbbra Sem Érezzük Selmeczi Gabriellát Kínosnak, LOL” nevek jobban fedik a párt valódi működését.

Az “Elkúrta, Nekünk Meg Ötletünk Sincs Mit Kéne Tenni” (egykori MSZP) “Bárkivel 2014-2060” (egykori Együtt – a Korszakváltók Pártja) és az “Én Vagyok Gyurcsány” (egykori Demokratikus Koalíció) egyelőre nem kommentálta a bíróság határozatát, de már igazodtak hozzá.

Megkeresésünkre a Kétfarkú Kutya Párt vezetője elmondta, hogy valószínűleg Lehet Más a Fidesz Magyar Szocialista Párt néven fogják folytatni, mivel ebből az összes szó felszabadul, és mind teljesen valódi.

164 KOMMENT

  1. @Pékszakállú Henceg: Orbán 1990-ben a Radnóti Színházban a Fekete Doboz Videofolyóirat Alapítvány vendége volt. Akkor megkérdezték tőle, hogy mi lesz a Fidesszel, ha az alapítók kiöregszenek a “fiatal” jelzőből? Orbán frappánsan azt válaszolta, hogy már megvan a válasz: megváltoztatják a párt nevét “Fiatal és Idős Demokraták Szövetségére”… Majd úgy folytatta, hogy demost komolyan, ha kiöregszik a Fideszből, természetesen más pártban fogja folytatni a karrierjét.

    A szómágiában persze azóta sokat fejlődött, de legalább az ígéretét betartotta: Tényleg egy más pártban folytatta a karrierjét, egy másik Fideszben…

  2. A jo büdös kurva anyátokat tiltsátok be, de a Fidesz-KDNP-t nem fogjátok!!!

    Mégis ki a faszom emelte fel az államadosságot 50-röl 823%-ra???!!!!!4444!!!??
    És ki a faszom duplázta meg a munkanélküliséget??!!!!! Basszátok meg, szarbol nem lehet hamar várat épiteni!!!
    Bebizonyosodott hogy Reding és az egész EU a ballibekkel karöltve választái csalást akarnak jövöre itt elkövetni hogy a Libást visszaültessék!!

    No ezt nem engedhetjük!!! Mi az hogy betiltani a legerösebb Kormánypártot (aki épít, rombolás helyett???!!) Nem vagytok ti magyarok, rohadt büdös komcsik!!!
    A kétfarku kutya is mi??!! Egy büdös ballib, züllött csürhe, semmi több!!!
    Huzzatok a Libáshoz azt szopkodjátok!!! De itt jövüre meg azután is Fidesz-KDNP kormányzás lesz!!

  3. 823 = 82%, elirtam

    Amugy meg napestig sorolhatnám a szociballib szövetség szemétkedéseit, ami 2002 és között történt!! “Nem lesz gázáremeléééés…” 11X EMELTÉK A GÁZÁRAT!!!

    mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/az-mszp-fizette-angyan-eloadasat-1168615

    Itt a beépített embereetek mellesleg, ez a rohadék, csokolgassátok!!!

    Orbán Viktornak igaza volt (EBBEN IS), az EU is elismerte végre:
    mno.hu/gazdasag/a-magannyugdijpenztarakat-temeti-a-financial-times-1168714

  4. A kurva anyját az egész ellenzéki söpredéknek, nem elég, hogy Nokiásdobozokkal, talicskákkal lopták ki a pénzeket még nekik áll feljebb, és ahelyett hogy kussolnának még MEGINT KORMÁNYRA AKARNAK KERÜLN, meg hazudoznak, uszítanakI!! DE EZT NEM ENGDJÜK!!!

    Undorító!!

  5. @henrik_:

    AZ! Ironia a munkanélküliség duplázódása meg az államadosság 30%-os növekedése 8 év alatt!! Ironia bazdmeg!!! Meg “fizessenek a gazdagok”, mi?
    Igazi komcsi tempó, amolyan mszp-e2014-es…
    A legtöbb normális országban mind egykulcsos adorendszer van, és nincsenek ilyen söpredék kamuszarok mint kétfarku kutyapárt

    De áhh….hülyék vagytok, azok is maradtok!!

    Inkább olvasd ezt: (szegény EU milyen szar lehet neki, hogy EL KELL ismerniük, hogy tévedtek, és a Fidesznek van igaza :)))

    mno.hu/gazdasag/a-magannyugdijpenztarakat-temeti-a-financial-times-1168714

  6. @Buta belpesti baliberális biboldó: vegyel be egy rivotrilt vagy xanaxot, fekudj be egy sotet szobaba – igen, eleg ha annyira sotet, mint te -, vagy csak siman takard le az arcod langyos vizes magyar nemzettel. Meg a vegen agyverzest kapsz itt nekunk. Vagy egy ilyen verzes nalad nem erintene letfontossagu szervet?

    Beszarok az ilyen agyalagyultakon. Tenyleg ilyen meleg van odahaza, vagy ezeket a nyomorultakat mar oltjak valamivel minden ironia es vicc ellen?

  7. @RaveAcE: Én azért hozzátennék annyit, csókolom, ha már kedves barátunk mno-fan, hogy lehet, hogy az mszp alatt 30%pontot (és nem százalékot) nőtt az államadósság, de fidesz ellopott 11 milliárd eurót, és semmit nem csökkent, pedig ez pont 11%-nyi GDP-nek felel meg.

    Köszönöm, csókolom, aviszontlátásra.

  8. szerintem gyíkember és éppen megbabonáz minden libsit, hogy a földönkívülieket hozza helyzetbe.

    A hírcsárda szokott egyeztetni a fideszközponttal? Nehogy lelőjék a szerverét vagy a szerzőket:)

  9. @Artie: Az akkor volt 11%, amikor egy összegben lenyúlta, azóta az oda befizetett összegeket átirányította az államkasszába, úgyhogy ha az eredeti helyzet változatlanságához viszonyítva nézzük, van az több is.

  10. Ilyen alapon a szocikat is be lehetne tiltani: nincs sok közük a szocializmushoz és a szociális érzékenységhez.
    A Lehet Más a Politika pedig párszor bizonyította már, hogy mégsem lehet más a politika.
    A Gyurcsány féle DK-ban meg mi a koalíció? Úgy értem, hogy Gyurcsány kivel kötötte? Saját magával?
    A Jobbik meg kinél jobb?
    A végén nem is marad párt a Parlamentben… 😛

  11. Martonyi János tegnapi nyilatkozatát épp most hallottam, amiben örömét fejezte ki, hogy sikerült elérnie a Bilderberg konferencián, hogy a fennálló rendszer ellen forradalmat csináló pártokat tiltsák be Magyarországon. Sajnos a félreértés csak ma derült ki, ezért a választásból kizárt FIDESZ-t újra meg kell alapítani.

  12. @Buta belpesti baliberális biboldó: jaj, te lúzer proli, te még troll sem tudsz lenni, annyira komolyan hithű fideszes vagy. csak egy igazi életvesztes tud ennyire dühödten politikusokat védeni.

    tudod, mivel köszönnék meg azok, akiket annyira imádsz, a feltétlen vonulgatós imádatodat, ha elmennél egy összejövetelükre? beállítanának vécés fiúnak. kábé ennyire tisztelik az ostoba, lúzer fajtádat, te nyomorúlt proli.

  13. “nevében sem szerepelhet olyan kifejezés, amely a szervezet jelentőségét, vagy működését illetően megtévesztésre alkalmas”

    Nyilván a Fidesz ugyanebből az okból nevezte át a Magyar Köztársaságot Magyarországra…

  14. @dr kotász: Hja, a zember csak reménykedik, reménykedik, reménykedik, oszt amikor szembejön egy komplett békemenet, vagy beköszön a kávézóba véleményt nyilvánítani a sakk szurkolóinak egy közepes tábora, akkor a zember csak les, hogy mit számolt el.

  15. Az a baj, hogy állítólag leszóltak a Pártközpontból a Bíróságnak, hogy senkinek sem lehet több farka mint nekik. Igazán módosíthatnának: Háromfarkú Fidesz Magyar Polgári Párt.
    Akkor már lehetne Kétfarkú Kutya.

  16. A nap fénypontja volt! Az az idióta belpesti izé gyerek, meg a korona rajta! Képzeljük el, ha tényleg ezek védik meg őket! 😀 Asszem, az a 2M bizonytalan, hamar megvilágosodik! Persze, ha ehhez lesz még egy- két szárszó menet, az sokat ront az esélyeken!

  17. …meg Országgyűlés. Hát nooormális? Hát az ország az nem gyűlik sehová! Az marad a helyén. Hát az nem lehet, hogy Magyarország gyűlt. Hová gyűlt volna? Hogy még kisebb legyen? Hát nooormális? A marhaság, az gyűlik egy rakásra, oszt amikor már elég nagy a rakás, rádől az országra…

  18. Na az Fingdex már cimlapra is hozta ezt a mocskot!!! Szánalmas!! :))

    Ti meg le vagytok szarva! Elöbb fizesse ki gyurcsány-libás szövetség az adósságot, utána tárgyalhatunk!!!

  19. @yard: Na meg hogy kormány… Hát én hajdan szállítottam az öcsémet kormányon, és már akkor szólt a rendőr, pedig ő csak _egy_ gyermek volt. Hát hogy lehetne már a belügyminiszter láttán annyi gyermeteg alakot kormányra ültetni!? Ez hülyeség!

  20. a Jobbik sem jobbik… valójában rosszabbik…

    javaslom a kétfarkúaknak az igaz nevet adni:
    “Mi Igérünk Legtöbbet Párt” (MILP)
    vagy
    “Holnap Elhozzuk a Kánaaánt Szövecség” (HEKSZ)

    vagy ha indirekt is igaz a bírósági döntés,
    vagyis ha bejegyez valamit a bíróság azzal igazojja egyben, hogy az IGAZ, akkor legyen:
    “Mi Soha Nem Hazudunk Párt” (MSNHP)

  21. Ilyen erővel az Igazságügyi Minisztérium hejes neve: Gazságügyi Minisztérium

    Ilyen erővel az Nemzeti Gazdasági Minisztérium hejes neve: Zeti Romlásügyi Minisztérium

    egyedül a Katasztrófavédelem maradhat… anak igazi a neve…

  22. ez a bírósági ítélet nagyon absurd ezek után már csak ijjen párt nevek lesznek:

    Lopni Fogunk Szövecség (LoFoSz)
    Most Már Mi Aakarlyuk Tönkretenni az Országot Párt (3M-A-TOP)
    Ártunk Pártunk (ÁP)
    Rombolunk ha Ellenzék Leszünk Párt (R-HELP)
    Zeti Mafia Párt (ZMF)

  23. Nekem már az is megfelelne, ha orbánt és bűntársait tiltanák be. Kíváncsi lennék milyen szájízzel olvasta a kis cigánygyerek, hogy Berlusconit 7 év börtönre ítélték és örökre eltiltották a közügyek gyakorlásától. Pedig ő még nem is rabolta ki az országát…

  24. @Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Ha most az MSZp visszajön, a tuti államcsőd és leszakadás. Európa többállam ais kezd rájönni, hogy a mi “szabadságharcos unortodox” gazdaságpolitikánk eddig jól működött. és Ők is erre fognak áttérni, ha balliberális agymosottakat sikerül legyőzni az öntudatos nemzetnek (más országokbban is). Az EU haldoklik. 50 év múlva nem lesz itt EU. De lehet hogy 15 se kell… Hah… Európai Balliberális Szocilaista Birodalom = EU

  25. Tisztelt Erdogan Úr! Mi itt fiatal demokraták lelkesen figyeljük az alkohol fogyasztást korlátozó törvényét illetve elképzelését a későbbi végleges betiltásról. Mi is tettünk lépéseket ez ügyben, szinte elsőként tiltottuk meg a házi pálinkafőzéseket. Allah akbar.

  26. @yard: Az útdíjjal és nemzeti valutával kapcsolatos lépesink pedig, amint Ön számára is nyilvánvaló, mind a disznóhús fogyasztásának visszaszorítását célozzák, mind nagyobb sikerrel.

  27. @yard: Az is egy magyarázat. Én úgy tudtam, direkt nem akarják lebuktatni a másokat, mert jófejek, meg érző szívű, megbocsátó emberek, meg nem a zemútsokévekbe néznek, hanem bele a jövőbe, meg a naplementébe, amibe Semjén kész bele is lovagolni.

  28. @yard: A dolog ott kezdődik, hogy a ki sose hazudott a zembereknek, az nyilván olyan igénnyel válogatja a társaságát, hogy csak az fér bele, aki szintén sose hazudott a zembereknek, amely tulajdonság a lánc végéig tranzitív. Ilyenformán a Fidesz érintettségéről beszélni nem lehet más, mint komonista ármány.

  29. Mielőtt butaságot beszél itt néhány ember megemlítem, hogy 1988-n a rendszerváltás előtt már megvolt a Fidesz, melyet Viktor és társai a Bibó kollégiumban alapítottak.
    Ki lehet számolni. Egyébként én 1988-n érettségiztem, tehát az én 43 évemnél idősebbnek kell lennie.

    ui: Előre megemlítem, hogy tősgyökeres és született kiskőrösiként Nem ajánlom, hogy balosnak merjen titulálni valaki. Rokonaim, ismerőseim sose voltak párttagok abban a rendszerben (én sem voltam még KISZ-s sem), mikor Viktorék lelkes ifjú komcsik( KISZ titkárok) voltak!!!
    Bánom, hogy 2010-n 7 települést hoztam nekik!

  30. A kétfarkú kutyák felhajtásával adódhat némi gond, de manapság messze nem megoldhatatlan! Ha az első komolyabb akadálynál meghátrálnak, vajon mit tesznek majd kormányzó pártként a hamarosan eljövendő, a Marsról indított magyarellenes annunaki ufózsidó EUbankár invázió kitörésekor? Ezeket a dolgokat nem lehet félvállról venni, itten a Nemzeti Nemzet sorsáról van szó!

    Azt tudjuk, hogy a Fidesz fiatal és/vagy demokrata párttagot max. szürkeimportból kényszerpártkönyvezve, székhez kötözve, leragasztott szájjal, aznapi újsággal lefotózva tudna bemutatni, szóval ők is bajban lehetnek… Bár nekik legalább a talpuk összeér, az is valami, egy tipikus, elfogulatlan bírónak ennyi bőven elég lehet.

    Persze a “fidesz” nevű képződmény egyértelműen létezik, igaz, senki se tudja miért, de fidesz van, így legföljebb az őket jövőre leváltó erők dönthetnek úgy, hogy visszamenőlegesen nemlétezőnek nyilvánítják az egészet, hiszen ez csak egy viccpárt. Amire egy nem annyira elfogulatlan, az unortodox módszerekből többé-kevésbé kiművelt bíró már simán hivatkozhat, majd a bizonytalan jövőben bekövetkezhető visszamenőleges politikai döntések előreláthatatlansága miatt a névvalódiság követelményének a potenciálisan már ma sem létező “fidesz” név miatti meg nem felelés okán egy mozdulattal feloszlatja ezt a majomparádét.

    Emiatt persze leginkább azért kár aggódni, mert a fideszt jövőre leváltó erők sem léteznek jobban, mint eme nemlétező erők által visszamenőleg nemlétezővé teendő fidesz. De ha mégis, akkor meg aggódjon a tér-idő kontinuum.

  31. @Buga.Jakab: Csak voltam. Akkor senki sem gondolta, hogy 180 fokot fordulnak a programtól. Én legalább elismerem-beismerem-megbántam nyíltan. Szemükbe mondtam a nyílt utcán.
    Te a névtelenség alatt kritizálsz. Elfogadnám, csak kulturáltan. Így viszont magadat minősíted. A mocskolódás a buta emberek szintje….

  32. @informat.ja: “senki sem gondolta, hogy 180 fokot fordulnak a programtól”

    :)))))) hahahhahahhah a bruhhahahhahaha

    az ország többsége tutta hogy hitvány rohat banda…

    2006-tól már MINDEN önkorinál (megyék városok stb) gőzerővel adósították el a közt és loptak szét mindent…

    MAFIA…. ez köztudomású kb 2000 től…
    a haza nem lehet ellenzékben ergó felgyújtyuk a várost…
    a 2002-es erzsébet hídi blokádot 7-9h ig 2 rendőr csinálta amíg a qva budai tüntető “urak” megjöttek :))))

    hitvány rohat bűnöző csürhe ez mind…

  33. @Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

    mno.hu/fricztamasblogja/viviane-reding-bilderberg-es-az-igazsag-iranti-vagy-1168693

    Aztakutya. Hát ez nem semmi. Ezt beszopni, az már nagyon gáz – szerintem ez a zsírdisznó-mosolyú fricc faszi muszáj hogy titokban szégyellje magát, vagy ha nem, akkor hihetetlenül mocskos paraszt. Mint a gazdái, akiknek pitizik.

    Ezekkel bszhatjuk hogy bármi fejlődés legyen itt, ilyen brunnyant seggfejek síbolják az országot, amíg még van mit. Minden mozdíthatót kilopnak-szétmutyiznak offshore-ba, oszt jónapot, ugye fideszes köcsögök? :))

  34. @yard: “Az a baj, hogy állítólag leszóltak a Pártközpontból a Bíróságnak, hogy senkinek sem lehet több farka mint nekik. Igazán módosíthatnának: Háromfarkú Fidesz Magyar Polgári Párt.
    Akkor már lehetne Kétfarkú Kutya.”

    Nem lenne udvarias dolog egy kormánypárttól névváltoztatást kérni, drága yard. Javaslom, inkább legyen a Kétfarkú Kutya párt neve Kétharmad Farkú Kutya Párt.

  35. Kedvesz kici Hircsorda!
    Van nem elir, ti lenni csorda, szok-szok marha jo edjut.
    Nadjon szok, nadjon marha. Valoszagosz ketfarku marhacsorda, mint part anji.
    Olvasz eztet normal naci, humortalansagban erolkod, de cak troll tud cinal maga.
    Itt, tavol kelet mondja szokas ilenkor: kucujusi kamubusi (le vadj szarva)
    Edj, cak edj legenj van talpon a talpa messe barackosz reten 100 ember is ölve.
    De jaj-jaj van neki bele pestis rohad szet szegenj tole.
    Elnezes, van nekem jóedesanjanelv mar torve kici, edj hete cak ra gondol en, meg ovekere, de kurvara.

  36. Szerintem a Magyar Polgári Összefogás Csoportja név nagyon illene rájuk.
    Bár maradhatnak Fidesz is, amennyiben ez a Fingból Ihletett Diktatórikus Erők Szervezete nevet fogja takarni.

  37. @VisionX: Igaz hogy a mostani kormány sem jobb, de a liba-szarházi-csótány szuperdemokrata-szocionista-együtt bárkivel még az ufókkal is-lehet menni a picsába-pontleszarom a magyarságot szövetség sem jobb, ha nem rosszabb. A helyzet az, hogy 2014-ben a bal és jobboldali agymosott idiótáknak azt kell majd eldönteniük, hogy melyik a rosszabb formáció, és a rosszabbat vagy a még rosszabbat válasszák!

  38. @ariskerase:

    Tévedsz.
    A mostani választás arról fog szólni, hogy megmaradjon-e a választási esélyünk, azaz a jogunk, hogy elzavarjuk az aktuális kormányt!
    Most politikai tahók vannak hatalmon, akiknek ez az élete, ettől függ a megélhetésük és 52%-os támogatottsággal úgy viselkednek, mint ha mindenre (és mindennek az ellenkezőjére is) felhatalmazást kaptak volna.
    Tehát 2014-ben a politikai kultúráról szavazunk majd és nem jobb-, meg baloldalról.
    Más megközelítésben:
    Kelljen-e meghallgatni fontos döntések előtt a másik felet illetve az érintetteket, vagy döntsön A Vezető, aki olyan okos és egyébként is mindenhez ért? (nem beszélve arról, hogy csak jót akar nekünk)

  39. @Lencsés István: Kedves Uram, látom, hogy a magyar helyesírás még mindig nem lett az erőssége. Sajnálom, de így kollégáim bizonnyal megbuktatták volna munkahelyemen.
    Hovatovább: Nem tudom, hogy ön miért hazudik. Tudja azt, hogy van-e Magyarországon maffia? Valószínűleg nem, de én sem. Szóval biztosra biztosan nem állíthatja, hogy nincs. Kérem, hogy a jövőben tartózkodjék a felesleges és értelmetlen tippelgetésektől.
    Ugyanez vonatkozik a szóközökre is.
    Köszönöm szépen!

    Teremb ura, hozzászólogató

  40. @Teremb ura: A MAGYAR helyesírásom jó , az hogy neked nem tetszik , az nem az én bajom …. Én SOHA nem hazudok . MAGYARORSZÁG – on nincs maffia .

    @tobias2: Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . 🙂 Ilyen nincs , hogy . : ” …. Tyuhh …. ” . A nevemmel való ironizálása kurva gyenge , és szánalmas is . Nincsenek nindzsák MAGYARORSZÁG – on . Nem haltam meg itt vagyok , szóval ezt IS beszoptad . 🙂 😉 😀

  41. @Lencsés István: Kedves uram, bizonyítsa be, hogy nincs. Addig hazugságnak számít. Köszönöm.
    A helyesírásával kapcsolatban: az, hogy tetszik-e, vagy sem, másodlagos. De hogy nem helyes, az biztos, tehát Ön jelenleg magyartalanul ír.
    “A kijelölt helyen szóközhiány vagy -felesleg van” <- Nagyjából ezt írná a Word az irományaira.
    Kérem, hogy vegye figyelembe jótanácsomat, azon okból, hogy ne kuncogjanak az ön háta mögött az emberek.

  42. @Teremb ura: A tényt nem kell bizonyítani . 🙂 😉 😀 Én helyesen írok a többdiplomás MAGYAR tanárom szerint is , szóval ezt IS beszoptad . 🙂 😉 😀 Emberek nem kuncognak , mert az itt hozzászólók nagyobb többsége anonim fosós , azaz csak emberszerű lény , azoknak meg a véleménye nem érdekel .

  43. @Knapp75: Túl értelmes, konstruktív és igaz a kommented. Ezzel nem tud mit kezdeni egy fideszes agyhalott és/vagy fizetett tollnok. Tények megvitatásába nem mennek bele. Többször tapasztaltam már, hogy ha vitathatatlan érvekkel állítod szembe őket és rávilágítasz, hogy a kormánynak mit kellene tenni, és nem azt teszi, akkor egyszerűen negligálják a kommented. De ne add fel, a jó érzésűeket megerősíti a hitükben, hogy mások is úgy gondolják, és nem őrült meg még mindenki.