Sajnos a kedvenceinket vérbe fagyva fogjuk találni, így búcsút mondhatunk a kibelezett egészségügynek, a lefejezett oktatásnak, de a barackfavirágos Lannistereknek jó lesz.

201306-martin.jpg

A jövő évi költségvetés megírását A Trónok harca könyvsorozat szerzőjére, George R.R Martinra bízná a kormányzat. “Van néhány dolog, amiben erősen meg kéne vágni a költségeket. És ezt nem szimbolikusan értem, hanem rendesen gyakni kell, fröcsögni az emberi erőforrásnak, hullani a férgesének az oktatási rendszerből meg az egészségügyből” – mondta el a nemzetgazdasági minisztérium egy nevének és szexuális szokásainak elhallgatását kérő államtitkára, majd elindult a Kaszter-hegy irányába egy lámával.

Martin, aki hőseivel nem szokott kesztyűs kézzel bánni, és a legkedveltebb főszereplőit is előszeretettel pengeélre hányja, valószínűleg a költségvetéssel is kíméletlen lenne, mint Matolcsy az ortodoxiával. “Ez abból a szempontból jó, hogy így biztosan nem lenne választási jellege a költségvetésnek, másrészt viszont mind megdöglünk” – mondta el állandó szakértőnk Belénessy-Későnffőy Bertold, a Szent László Független Politikai Iskola igazgatója, jelenleg Londonban csemege és sajt pult eladó egy Tescoban.

12 KOMMENT

  1. Alea iacta est, azaz: a kocka el van vetve, mondta Julius Caesar Kr. e. 49. január 10-én,
    amikor seregével átlépte a Rubicon folyót.
    Ennek Hun változata: A költség el van vetve.(Der cehh ist palántíren) szokta mondani Papa Csehzáre Vittorió, amikor kimegy az áradó Dadubiusz partjára, homokzsákot nézni.
    – Mennyi legyen a hiány vezérem? – kérdi Lancelot, sehol soha másütt okleveles pénzügyőr.
    – Vessél kozkát, oszt írjad bé – mondja Csehzáre.
    – Öt. De ez nem lesz jó, mert gyün az EUnuh csináló – sopánkodik VL, (négy hijján fortinájnersz tekl)
    – Leszarom – pökhendezik Csehzáre – kapják be.Miért? Mer kell, oszt jónapot.
    – Na. Akkor ez kész is. Mit kell ezzel annyit tökölni. Mennyünk focizni.

  2. “másrészt viszont mind megdöglünk” – mondta el állandó szakértőnk Belénessy-Későnffőy Bertold, a Szent László Független Politikai Iskola igazgatója, jelenleg Londonban csemege és sajt pult eladó egy Tescoban.”

    Mérgezett a sajt a Tescoban??? <:elszörnyedés ikon:>

  3. Kedves Lencses Elvtars.
    Ugy latom meg mindig nem hajlando tenyalasomra kielegito valasszal megfelelni, ezalltal feoldani a fennallo ellentmondast, miszerint On egy Allat vagy sem. Amig ez nem valtozik automatikusan a gombakhoz soroljuk es Fosva szar ironia kent fogjuk ertekelni.

    Elore is koszonom egyuttmukodeset

    A Nevtelen himivarsejt

  4. @Lencsés István:

    @Lencsés István:

    Meg mindig nem nyertel Hiszen TE hazudsz: Eloszor is EN jobban tudom hol szulettem es hol Elek mint TE, es ha ott Elnek ahol TE akkor Tudnek ekezetekkel irni.
    Az ember az Allatok orszagaba tartozik Igy akkor Allat vagy hiszen En is tudok internetezni sot az Egesz emberiseg azon halmaza amely metszete azon halmazoknak melyeknek egyike akik hozzafernek az internethez es masik halmaza akik ertenek is hozza es akarjak is hasznalni. Ergo az allatok halmazan belul egy kisebb halmaz foglal helyet melynek neve foemlosok, azon belul pedig egy meg kisebb ami Homo Sapiens Sapiens(modern felegyenesedett ember) nevre hallgat. Ergo Ha te Ember vagy akkor allat is hacsak nem olyan matematikai es biologiai ismeretekkel rendelkezel mint a Biblia, De azt hiszem hogy a Tovabbiakban Ha TE a bibliahoz hasonlatos Tenyekkel birsz akkor Tobbet nem reagalok mert Nem vagy Melto ra.

    Tisztelettel a Nevtelen Himivarsejt (es nem hazudok mert akkor meg nem volt nevem, Tudom TE kulonleges vagy es akkor is mar hivtak valahogy Szerintem ugy Hogy GECI)