Giró-Szász András szóvivő közölte, ha Obamának nem kell, a magyar kormány majd megépíti a Halálcsillagot. A kivitelezést a Közgép végzi.

hungarian death star.jpg

„Az Erő már velünk van, az Országház épülete pedig úgyis már kissé avitt és nincsen rajta szuperlézer sem. A Halálcsillagot organikus stílusban, Makovecz Imre egyik uszodaterve alapján készítjük el” – közölte az újságírókkal Giró-Szász András, Orbán Viktor padawanja. 

A magyar Halálcsillag a Csillagok háborújából megismert objektumhoz képest nem annyira gömb, sokkal inkább életfa formájú templom lesz jacuzzival és élménycsúszdával. A filmbeli műbolygótól eltérően ráadásul a magyar Halálcsillag főleg fából és hitelekből fog épülni, turullézerének energiáját pedig a pilisi szívcsakra fogja biztosítani. A belső tereket Kerényi Imre által megrendelt festményekkel fogják díszíteni, amik mind az elmúlt nyolc év plusz kettő, mínusz a mostani kettő idejének gyalázatos tetteit fogják ábrázolni.

A magyar Halálcsillag alapterülete a tervek szerint megegyezne az amerikaiéval, ami 360 millió négyzetkilométer, a hasznos területe viszont csak 917 négyzetméter lesz, mivel az organikus építészetből adódóan szükséges ornamentika és az Alaptörvény asztala elfoglalja a többit. A komplexum elvileg szolgálhat a magyar országgyűlés épületeként, konferencia központként, vagy a felcsúti stadionként, de erről csak később dönt Orbán Viktor a kormány.

A Halálcsillag kivitelezését nyílt tenderen a Közgép nyerte el, igaz a pályázatot másfél perc után lezárták.

A Jobbik szerint a Halálcsillagra szánt pénzből inkább további rezsicsökkentést kéne végrehajtani, míg az MSZP szerint az egész Halálcsillag csak azt mutatja, hogy a kormány hazudik, bár az nem egészen világos, hogy miről és mit. Az LMP egyelőre nem nyilatkozott, mert tagjai a szájukat hozzáláncolták az építkezést irányító Nemzeti Halálcsillag Beszerzési és Lebonyolítási Vállalat bankszámlájához.

47 KOMMENT

  1. Örömmel olvasom, hogy Szerző Úr véleménye Makovecz organikus építészetéről gyakorlatilag betűre megegyezik az enyémmel. Megjegyzem, a fából készült halálcsillag sajnos nem rohadna szét a párától, mint az uszoda, viszont cserébe a a Nap azonnal kiszívná a lazúrt és szétrepedezne az egész. Szóval Makoveczi értelemben tökéletes az anyagválasztás és a Közgép is évente renoválhatná a Halálcsillagot.

  2. Hivatalosan is kiírták a Magyar Nemzeti Pánikgomb-beszerzési Tendert, az az a MANEPÁNIK-ot. Mint ismert, az eredeti pánikgombot Matolcsy György még 170 ft-os svájci frank árfolyamnál veszítette el, és azóta sem aggódik, mert erős a forintunk. Időközben a kormány új nemzeti fizetőeszközt bevezetését tervezi, egyelőre egy éhező kisnyugdíjasért három 30 év feletti doktoranduszt adnak a tőzsdén, de a piac még vár Matolcsy György nyilatkozatára, hátha…

  3. Parlamenti vizsgálóbizottság felállítását követelem annak megvizsgálására, hogy egy fából készült halálcsillag egyáltalán fenn marad-e az űrben vagy sem!
    Mert amennyiben nem marad fent az űrben, csak a vízen, akkor kénytelenek lesznek a Velencei tóban, Sukorónál elhelyezni a fa halálcsillagot, ahonnan viszont lényegesebben nehezebben lehet a New York Párizs Tel-Aviv Brüsszel tengelyt támadni, meg egyébként is!

  4. Nyugi emberek, a Magyar Halál Csillag ( H.Cs.) vályogból fog készülni,
    törek, meg lószar stabilizáló adalékkal, sárgafölddel jól körül tapasztva,
    szép fehérre kimeszelve. Csakúgy ragyog majd az égen.
    Magyarország felett fog állni, geostacionáre, azaz hosszú póznákon,
    Ópusztaszer legmagasabb hegycsúcsán, a világűrben.
    Anettka asztronauta szerint ugyanis, az is a világűr, ha jó magasra ugrunk.
    A természetvédőket már előzetesbe helyezték, ne akadékoskodjanak, védekezzenek.
    A vályogvető szakemberek már hozzákezdtek a sár dagasztásához.Van minden bőven.
    Kijelölték azokat a feleségeket, akiket bele kell darálni az anyagba,
    mert van itt ész, tapasztalat, meg előrelátás vazzeg.

  5. @Dinkainka:
    Turulblézer mellé ajánlott viselet már a ’20-as évek óta, sőt szinte kötelező kiegészítője a Nemzeti Koherenciagyűléseknek a Turulblázer, azaz galambszopató. Sajnos mára a kokárda sorsára jutott, egyes politikai erők kisajátították, így viselése társadalmi konfliktusok forrásává vált.

  6. Á, nem hívhatják így.
    A valódi neve a trendek szerint kb. : Nemzeti Élet Csillag.
    Vagy: Nemzeti Fekete Lyuk.

    Nem értem miért pont fából van, hiszen, nagyon trendi a kalocsai minta fémvázon.

  7. Vigyázz Bence! Van amin lehet gúnyolódni, van amin kötelező… ja és van amit meg mocskolni kell. Akinek nem tetszik, annak el lehet menni… ha nem akarja, hogy összefogdossák mint a kóbor kutyákat. Hja és közben persze ők rettegnek, mert őket kirekesztik, megfélemlítik, kirabolják, üldözik, kiirtják stb. stb. …. mindenütt! Hja és évezredek óta!

  8. GiroszÁsz a Nemzeti Szarcsimbók…seggnyalója, gerinctelen, közpénzen ” jutalmazott” élősködő, egy parazita. Éveken keresztűl mint Századvéges Fidesz seggnyaló “tanuló” , könyökölte fel m,agát kománySZARvivőnek. A nép felé Ő keni el a Fidesz és a Nemzeti Gonosz Törpe szarát! –és azt bizonygatja, hogy az nem szar amit Orbán csinál, hanem LEKVÁR:)))))
    Budán a Kóka villától 200 méterre meg is építette a palotáját, és az önmutogató feleségét betette a senki nem nézi MTV be…….
    Gyermeke meg már most szégyenkezik miatta!

  9. És ki fogja megsemmisíteni a Nemzeti Együttműködés Csillagát? Csak nem Ludas Bajnai, a nép gyermeke? Aki egyszerű mezítlábas libapásztorként kezdte, de szövetkezett a lázadók két csoportjával a Milla és M.SZ. Mozgalommal, maga mögött tudva mentorát, akit már mindenki halottnak hitt, Gyurcsány Maxiklorián Ferencet.

  10. Hmm…
    Patkó Bandi!
    Már a HCS is cenzúráz, vagy beüzemelve a HalálCsillag. (bááár…, mindkettő HCS)
    Hová tűntek a kommentek?
    Bizonyíték a @dr kíváncsivagyok válasza @Úz Bencéhez. Hmmm..?
    És hová tűnt Damon Hill?

  11. te Leone b+ ne bántsd a Ferit hallod?
    Ő már éhezett érted egy hétig, sátorban kuporogva. Én láttam, neki is akartam adni a kaviáros sonkás szendómat, de nem kérte asszonta fogyózik. A Gordit meg pláne ne bántsd b+. Foglalkozz inkább. a National Evil Midget-el.

  12. lehetne HHH csilla
    g is, a magyar nép mesékből ismert halálnak halálával halsz. (ami egy aximoran.) mivel a Közgép építi a slogen lehetne egy Simlicska klasszikus a zuristen irgalmazzon nektek….

  13. Nem tudom, mibaj Makovecz stílusával.
    Az egri uszoda is fasza lett.
    Hát a nézők mondjuk beszopták, mert a lelátók szarok, de kívülről például fotogén, belül meg van víz, szóval a céljának megfelel.

    Halálcsillagra meg van igény, mert a faszkalap töpörödött portásnak is kell egy icipici hatalom.