laca.jpgA házelnöknek elege van már abból, hogy mindenki kövérezi. Augusztustól Slank lesz.

Ötvenhárom évig tűrtem, hogy a vezetéknevemen csúfoljanak, és nem beletörődve, hogy nomen est omen, idáig tartottam a versenysúlyomat. De most betelt a pohár!” – sommázta így döntésének indokait az Országgyűlés elnöke, aki azt is elmondta: “Ha valakit mondjuk Ronda Pálnak hívnak, ötven év alatt elhiszi magáról. Az utóbbi hónapokban én is kezdtem azon kapni magam, hogy szaladnak a kilók felfelé, ezért is döntöttem úgy: augusztustól Slank László leszek.

Kövér László egyébként legjobban a Nagy, a Papp és a Hajdú vezetéknevűeket irigyli, tetszenek még neki az olyan egyedi vezetéknevek mint az Orbán vagy az Áder, de soha nem lenne Kiss vagy Szabó – ahogy ő mondta: “akkor már inkább Szijjártó.

16 KOMMENT

  1. De ha már úgyis változt a nevén ,akkor mán inkább a Van Slank jobban hangzik és nem emlékeztet az MSZMP KB Társadalompolitikai intézeti múltjára, nem úgy mint a kövér, ami a zsíros, és a kulák szavakkal cseng össze.

  2. Akkor most az összes általa aláírt törvényt is hatályon kívül kell majd helyezni?
    Egyszer a Schmitt, most meg ez a Dr. Slank… Túl sok a névváltoztatási kavarás a Fideszben. Identitászavaros félázsiai banda! (Meg volt még az a Deutsch-Für Tamás esete is…)

  3. háááá én nemtom, hÚgy mit szól ehhŐ…

    ( azt nem tudom, hogy HUNnan – galíciából, indiából vagy ½ázsiából -, vagy HUN-nanarossebbűl gyütt, de az bißtos, hÚgy 1998-jött-ment-2002 ! )

    … a ½ázsiai ½ember testmagaSSágú színesfémgyűjtő egyéni vállalkozó kinézetű ½konduktor ½nemzetvezető, a, a, a ½bányai ½-DIK ½-TOR, ½-potroh?

  4. aczélgyörgy lászló is lyó,

    vagy mint cidexcß verőlegény

    dr. vitéz lászló von smaßßermann auch kút ill. góth vagy gúth

    a rossebsetuggya, hÚgy hÚgyanis irgyák