A Marslakók nézettségének növekedését várják attól a ma elfogadott alkotmánymódosítástól, amely szerint a műsorban rendezett SMS-szavazás alapján jelölnének köztársasági elnököt a Fidesz képviselői.

A Marslakók remek nézettségének köszönhetően nyáron valószínűleg a labdarúgó EB és az olimpia is ennek keretében kerül adásba, hogy segítse azok várhatóan gyenge nézettségét. Az MTVA már megkezdte a tárgyalásokat arról, hogy a Ferrari volánjánál 5 futamon is Gergő, a rendszergazda ülhessen, aki már most rendkívül népszerű.

Jáksó László, a sorozat producere elmondta, örül, hogy megkeresték az ötlettel, és maga is indul a megtisztelő pozícióért, hiszen ő annyira független, hogy egyszerre szerepel a Heti Hetesben és kap végtelen mennyiségű közpénzt.

7 KOMMENT

  1. Először azt hittem, hogy Pataky bizonyította az UFO -k létezését.
    De felvilágosítottak, hogy valami adáshiba féle az M1-en.
    Nálam nézhetetlen mert, vagy homályos, vagy nincs arcuk az élőlényeknek.
    Miről szól?

  2. Ezek nem hüjék, hanem celebek, mijér vállalnák?… Szerintem az lessza nemzet gojóstolla, aki óvatlanul kimegy vécéreja kamarillagyüliről… Gyorsan megszavazzák, mijelőtt visszagyünne…

  3. A szavazást a Marson tartják.Itt sorsolják ki a legtöbb sms-t kapott jelöltet. A bolygó fagyos légkörrel fogadta a szavazókat, de minden jobbra fordult, amikor a Nap felőli oldalára dőlt. Ez óriási hőfokon tartotta az eseményt.A marslakók kitörő ovációval fogadták a nyertest, aki izgalmában alig kapott levegőt. Az új köztársasági elnökjelölt a földi körülmények között meggyanúsított Schmitt, aki nemsokkal felövése előtt volt kénytelen távozni hivatalából, mivel kiderült, hogy doktoriját teljesen ő írta,de az egyetem igaztalanul plagizálással vádolta meg, megfosztva szeretett doktorijától.Beiktatása is a Marson történik, ahol próbaidejét eltölti.Elnöki esküje az ostya bevétele és egy pakli tömjén elszívása után a Magyar Hiszekegy lesz. Ezután a fellőtt tatabányai kereszténydemokraták hatására Jézussá változik, és nehéz keresztjét fogja egy darabig viselni, majd a próbaidő leteltével azt levéve a szolgálati marsjárója helyezve foglalja el marsi palotáját. Este az Utolsó Vacsorán, amit Leonardo da Vinci rendez, kedvenc ételét, a Grenadin Marsot fogják elfogyasztani. A védelmét is megszervezik. Kilőtt katonák díszelgő százada is rendelkezésre áll. Ha sikerül túlélnie, jogot formálhat a földi viszonyok között is az elnökségre, méghozzá, Mária országában Magyarországon, II. Dr.Schmitt Pál-Jézus néven.A marsi beiktatási ceremónia és a próbaidő letelte után,a földi hívők az égre tekintve megpillantották a dicsfény övezte II.dr.Schmitt Jézus-Pál-t, amint lassan alászáll a mennyből.A gonosz és ördögi szocik meglepetésükben és elkeseredettségükben,Jézus Mária szavakkal fogadták.