A NAV különleges alakulata elfogta az első bujkáló oligarchát. Az egység légi csoportjának figyelmét egy szalmával fedett irányítótoron és egy délibábmintás A-380-as repülőgép hívta fel.

Az Airbus francia szóvivője elmondta, a repülő egyedi felszereltségű. Ez az első gép, amibe építettek borospincét, vaddisznókifutót vadlessel, illetve egy SZOT üdülőt két turnussal. „Nagyon nehéz volt a lengőteke beépítése és a folyton irigykedő szomszéd kialakítása is” – nyilatkozta Jean de Baar, szóvivő.

Az elfogott oligarcha, K.J. tagadta a vádakat. Az OLI-G rendszámos Bentley-t, és a halastóban álló Vöcsök 3-as szárnyashajót állítólag egy arra bóklászó spanyol királytól kapta, míg a kobe marha simogatót egy japán fejlesztőmérnök adta.

A gyanúsított esélyei nem túl jók, mert a helyi önkormányzatnál éppen folyamatban a névmódosítása Csák Mátéra.

23 KOMMENT

  1. Aztán felébredtek a NAV-osok a Kilenclyukú híd alatt.
    Furcsán érezték magukat. Nem emlékeztek az elmúl két napra.
    Vagyis, mintha valaki azt mondta volna, hogy ne emlékezzenek.
    Mondott valami geci komcsi apekosokat is, meg hogy én vagyok
    a főnökötök, főnöke, de az nagyon halvány emlék bennük.
    Felkászálódtak, aztán elindultak a vasútállomás felé, hogy elérjék az aznapi egyetlen déli vonatot, ami háromkor megy tovább.
    Igy holnap reggelre talán haza is érnek.
    Menetközben látták az égen elhúzni az A-380-at, utána még hármat.
    Aztán erőre kaptak:
    – Holnap kigyünk a piacra, oszt jól meg vagyonadóztatjuk a genya adócsaló parasztokat. – mondták vidáman.

  2. Időközben a megtalált oligarchát a WWF a világörökség részének nyilvánította. Bayer Zsolt és Bencsik András spontán békemenetet szervez a hárombetűs globalista gyarmatosító agresszor ellen.

  3. ez a hír nem friss. az orbán foci akadémia támogatói listája 3 naponta frissül. reggel kijött az új lista. emberünket már nem vadolják, sőt kossuth díjra is jelölték 11kor.

  4. Fingeszhez közeli oli-garázdák,egyre jobban ellepik az Országot! Megy a mutyizás és nem nyugszanak míg nem találnak csontvázat! A stadionok egyben álcázott repterek is! Így már nem lesz szükség a tanyákra!

  5. A Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ (NIBEK) nyilvánosságra hozta, hogy az elfogott oligarcha, K.J. bizonyítottan a TESCO-ban vásárolta a lejárt szavatosságú pilótakekszet, ami végül is nyomra vezette a hatóságokat! A kézzel fogható bizonyíték arra az elhatározásra juttatta a nyomozókat, hogy a NAV-nak jelentsék az ügyet. Hiába tagadta a vádakat a pilóta stewardess barátnője, ős is valamint a délibábmintás A-380-as repülőgép is a pilótakeksszel együtt lefoglalásra került!

  6. A felcsúti hajléktalan faluszerte ismert jelenség.OVI. amikor megtekinti faluját, a fociakadémiát, mindig dob egy 2-est a kalapjába.A minap OVI. megbízottja(akinek csak ennyit mondott: “ne mi nyerjük a legtöbbet..”) a Vidékfejlesztési Minisztérium-ból, pályázati felhívására, hősünk is beintett. A jelszó: családi gazdaság, virágozzon 100 virág.(OV: keleti szél) Ahogy azt várni lehetett a hajléktalan vesztett 300 Hektárt. Azonnal Rolls-Royce-nak álcázott 2 kerekű Trabantjára pattant, hogy John Deere traktornak álcázott két lóerős-ökrös szekeréhez hajtasson. A falu azonnal a szájára vette, de ő elhárította a gyanúsítgatásokat, mondván: a látszat csal, valójában nem nyert, csak mert veszíteni. A NAV oligarcháknak,offshore lovagoknak, ill. Ángyán-nak álcázott nyomozói is megszégyenülten sompolyogtak el. Na ugye, hogy nincsenek is oligarchák a faluban, beee..,csak szegény emberek, akik mindig nyernek családi oligarchákat,ütötte el viccel komoly mondandóját Viktor Orrba-szája.

  7. Schiffer Anna levele Lázár Jánoshoz, a Fidesz frakcióvezetőjéhez:
    >
    > „Id. Schiffer Pál lánya vagyok. Azé a Schiffer Pálé, aki Ön szerint rendszerműködtető volt. Valóban, dolgozott, amikor dolgozhatott, és azt végezte, amit a rendszer engedett neki, abban a meggyőződésében, hogy amit tesz, azt a társadalmi többség érdekében teszi.
    >
    > 1944-ben élete és családja élete árán is harcolt a fasiszta, náci uralom ellen, igyekezett megakadályozni a budapesti hidak felrobbantást. Letartóztatták, Dachauba hurcolták. Éppen hogy túlélte. A tábor felszabadulásakor 32 kiló volt. Az Ön nagyapja mit tett a pusztítás megakadályozásáért?
    >
    > Ön nem tudja, mert Önt nem érdekli, de én tudom, hogy Apám 1946 és 1950 között kritikus bírálója volt Rákosi Mátyásnak, aminek következtében 5 és fél évet ült börtönben. Családja, öt gyermeke kitelepítve, nélkülözve élte túl ezeket az éveket. Négyéves voltam, amikor letartóztatták. Tíz, amikor szabadult. Nem ismertem meg!
    >
    > Apám meggyőződése volt, hogy az igazságtalan kapitalista rendszert és a szocializmus eszméjét megcsúfoló sztálini, rákosi diktatúrát a többség érdekében, a politikai hatalommal élő, és nem visszaélő rendszernek kell felváltania. Az általa áhított tisztességes, igazságos rendszer érdekében bizony gyakran került vitába vezető politikusokkal. A diplomatastátust ő is és családja is egy „humánusabb” börtönként élte meg. Ennyit az egyenesen kikövezett útról.
    >
    > Hogy Apám mennyire vitte? Tisztességesen élt, és a jó parti helyett azt tartotta fontosnak, hogy a gyermekei is tisztességesek legyenek. Mi nem hoztunk szégyent rá!
    >
    > Ön viszont, szégyellje magát!
    >
    > Schiffer Anna
    >
    > Ui.: Írásomat – természetesen – elküldtem a Magyar Hírlap szerkesztőségének, miután a lapban jelent meg Lázár János inkriminált interjúja. Mailemre nem válaszoltak, írásomat nem közölték.
    >
    > Sch. A.”

  8. Az oligarchák már a minisztériumokban vannak. Meg a földeken, és a bankokban és a kereskedelemben. Természetesen ezek a jó magyar oligarchák, akik svájci cégekben optimalizálják adójukat, miután az elmútnyócév sanyarúság után végre kibontakoztathatják “tehetségüket”.

  9. Miért olyan nehéz megérteni, hogy vannak jó, nemzeti oligarchák???!!!
    Valóban elég nehéz megkülönböztetni őket a kommunista, eltőzsdéző, spekulatív oligarcháktól, mert látszólag ugyanúgy a magyar emberek pénzén gazdagodnak, a hasznot látszólag ugyanúgy offshore technikával menekítik Magyarországon kívülre, de akkoris…

  10. @Lázár,te igazi szarjankó vagy! Anyád….: Drága Lázár elvtárs!
    Bocsássa meg, hogy drága idejét levelemmel elrabolom. Megértem, hogy a leg-Drágább Miniszterelnökünk Orbán Viktor Elvtárs útmutatása alapján, nagyszerű, fáradságot nem ismerő, felelősséggel átitatódott, népéért, nemzetéért bármilyen áldozatot vállaló,a nemzet előtt álló hatalmas távlatokat mutató, kemény, ugyanakkor,rendkívül következetes, határozott, elvhű és megalkuvásmentes, a Centrális Erőtérben kifejtett, a nemzeti elkötelezettségű kétharmad által fülkeforradalmat győzelemre segítők együttműködésével, „gránitszilárd alapokat építő”,(a „minket csodál európa” szeme láttára, füle hallatára) , országátalakító munkája során drága figyelme kiterjed az elmúlt nyóc év, valamint a korábbi rendszer kommunista bérenceinek országromboló tevékenykedésére is. Itt éri tetten és mondhatni, leplezi le azokat a hazaáruló szovjettalp-nyaló elődök hozzátartozóit akik feltűnően ellenzékieskedő magatatását mutatva, nem átallanak az u.n. Ügynökakták nyílvánosságra hozataláért törvénytervezetet benyújtani a Nemzet Országházában, ahol az Önök Dicsőséges, Győzelmes és Fülkeforradalmi, Szabadságharcos, IMF-kipaterolt, majd befogadott Pártja, rövídítve: FIDESZ kétharmadol. Önök mindvégig kiállnak a kommunizmus üldözöttjei mellett, így tehát nincs szükség arra, hogy e törvénytervezetet elfogadják, főleg azoktól, akik a fentiek szerint leszármazottai az elmúlt rendszer kiszolgálóinak.
    Drága Lázár Elvtárs!Te nem a kommunista Lázár miniszterelnök unokája vagy? Ha igen, takarodj a Nemzet Házából és Sopronkőhidán, vagy a szegedi Csillagban rohadj el!!