Az Országos Bírósági Hivatal elnöke sajtónyilatkozatában kifejtette, hogy remélhetőleg másodfokon már az államnak kedvezőbb ítélet születhet.

A 92,9-es frekvenciát a Klubrádiónak adó ítélet után belső beszélgetésekre és informális találkozókra került sor, amelyek felderítették, hogy az ítélet meghozatala során számos szempontot nem vettek figyelembe, így például azt, hogy a Klubrádió semmiképpen sem kaphat frekvenciát.

„Az igazságszolgáltatás független, akár a Klubrádió.” – kommentálta az ítéletet Handó Tünde, majd hozzátette, hogy folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozik.

15 KOMMENT

  1. Maffíográciában a butaságot fenntartani lényeges! Ezért mindent elkövet a félrevezetésért! Fizetett fidesznyikek hada mászik a tetőkre,zavarni a frekvenciát!

  2. Ezúton helyesbítem a fenti hírben elrejtett csúsztatást annyiban, hogy természetesen nem az államnak kedvező ítélet meghozatalát várja Nem. Ügy. kormányunk a bíróságoktól, hanem – esküjüknek megfelelően – kizárólag a NEMZETI érdek érvényesülésében való EGYÜTTMŰKÖDÉSt. Méghozzá RENDSZEResen.

  3. Han dó tün de Un a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság kilencven évre megválasztott bírói hivatal elnöke. Az új elnök,Kim Dzsong Un tudomásul vette a pártkongresszus 2/3-os többsége által megválasztott elnököt. A megválasztás napján a nép zokogásba kezdett, az örömtől. A szűnni nem akaró sírást, rívás követte. A Nagy Han -mert csak így nevezte a nép – első intézkedése, az új népbírók beiktatása. Az általa nagyon kedvelt futball mintájára szervezte meg a csapatot. 12 bíró kapott szerepet, a 62 évesnél idősebbeket tartalékba a kispadra ültette.Büntetőterületet jelölt ki a játéktér mindkét végén.
    Mindegyik sarokban a KNDK nemzeti lobogója lett elhelyezve.
    .A Nagy Han jelöli ki a mérkőzések mindenkori helyét.
    A bírók büntetőt rúgnak a bedobott gyanúsítottba.A közvetítést a Nagy Han utasítására a Klu B rádió közvetítheti, a tarajos hullámon.(korábban nem kapott hullámot ez az adó, adóelkerülés miatt.)