A Rendőrség által megkövetelt szabályok miatt jövő héttől csak lassít a Ryanair hazánk felett.

Az utasoknak 1000 méteres magasságból kell kiugrálniuk egy káposztásmegyeri futballpályára. 30 euróért már ejtőernyőt is vásárolhatnak hozzá. „Szedjék össze a hullákat azok, akik minket szopatnak.” – mondta el sajtótájékoztatóján a cég vezérigazgatója, majd jelképesen egy hányózacskóba hugyozott és kidurrantotta. A sarkos kommunikációjáról ismert Michael O’Leary elmondta azt is, hogy nem kell sok ész ahhoz, hogy valaki fakabát legyen, ahhoz viszont igen, hogy egy fapados légitársaságot üzemeltessen.

A Ryanair további intézkedésként addig a szendvicsek vásárlását sem engedi a magyar állampolgárságú utasoknak, amíg a helyzet meg nem oldódik.

23 KOMMENT

  1. Semmi gond, az új MALÉV-et rövidesen bejelentik, ha igazak a hirek index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/06/hamarosan_bejelentik_az_uj_malevot/
    Bár se gépek, se személyzet, de eddig sem ez volt a MALÉV lényege. Egyébként az ejtőernyős kiszállásnál még a kaland pótdijat is fel lehet számitani. Okos ötlet. Ha meg pont a temető felett ugranak, akkor a sikertelen ugrásokkal sincs gond, a káposztásmegyeri futballpálya helyett az újpesti temetőt kell kijelölni, amúgy is csak pár km a távolság.

  2. Nekem van ejtőernyős vizsgám és több mint 100 ugrásom, felőlem… 🙂
    Legalább a reptéri illetéket megspóroljuk, ennyivel is olcsóbb 😀
    A bátrabbak ugorhatnak a poroltóval is 🙂

  3. @Love is in the air:
    Csak most látjuk igazán, hogy mennyire hiányzott a Malév Magyarországról…
    A munkatársakat persze sajnálom, de annyi pénznek a töredékéből, amennyibe a gépek nélküli Malév került az országunknak, gavallérosan ki lehet őket elégíteni.

  4. @ninimimi: hát ja, azért arra is kíváncsi lennék hogy “a bkv csőd utáni 72 óra múlva összeomlik az országból” mi lenne az igaz. Talán hogy 72 óra alatt mindenki megoldaná okosba és menne tovább az élet 😀

  5. Találó.

    Végülis a Ryanair nem légitársaság, hanem egy bonyolult, nemzetközi tömeglélektani kísérlet annak kiderítésére, hogy az emberek mekkora megaláztatást képesek egy olcsóbb repülőjegy érdekében elviselni.

  6. Ez a fapados fokozat voltaképpen a repülő marhavagon?
    Szalmával terítve, deszka hidlással, kétszintesre alakítva.
    Bár a szalma már túl értékes, finom vörösbor lehet belőle.
    Maradna a gumiabroncs darabok. Az jó.
    Pisálni a deszkaréseken át lehet, tojni a sarokba.
    Fűtés a kocsi közepére állított szenes kályhával.
    A MÁV miért nem vezeti be ezt az osztályt?