Egyre tovább gyűrűzik a bundabotrány, már a 6:3-mal kapcsolatban is kétségek merültek fel, sőt a pákozdi csata is a nyomozók látókörébe került.

„Vajon Mohácsnál mennyit kapott és ki, hogy kikapjunk? A muhi csatában ki adta el a meccset és a Honfoglalásnál miért pont itt álltunk meg, ahelyett, hogy folytattuk volna az utat Ausztria felé?” –vetette fel a bundaügyben nyomozó tisztségviselő.

Amennyiben sikerül a honfoglalás körülményire is fényt deríteni, több ezer ember letartóztatása válhat indokolttá, ugyanakkor végre magyarázatot kaphatunk hazánk viszontagságos történelmére is. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a fogadásokat befolyásoló maffia i.sz. 800 körül kezdhette meg tevékenységét és napjainkig több millió milliárd forintnyi kárt okozott a fogadóknak és hazánknak.

4 KOMMENT

  1. Ha ezt a Kosa megtudja azonnal átváltozik csontvázkutató régészé! Be bizonyítja Gyurcsányék eladták Mohácsot Kaja Ibrahimnak! Az Ezüsthajó K.f.t -pedig átalakul Szemese áll jól Nemzetgarázdálkodási Minisztériummá!