Schmitt Pál szerint nem használta fel doktorijához forrásmegjelölés nélkül senki más kutatását a tegnap lemondott német szövetségi államfő. 

Az államfő elmondta, hogy régebben sokat dolgozott együtt Christian Wulfffal, és egyszer sem látta, amint más dolgozatból szóról-szóra másolta volna, amit írt. "Lehet, hogy némi törzsanyagot átemelt kisebb jelentőségű kutatásokból, de azoknak az íróit ismerte mind személyesen, így joggal használhatta írásaikat" – mesélte egy pianínó mögül Scmitt Pál. Majd hozzátette, ilyen alaptalan vádak miatt nem kellett volna lemondania német kollégájának.

Amikor a jelen lévő újságírók megjegyezték, hogy nem emiatt mondott le Christian Wulff, Schmitt Pál a hátunk mögé mutatott és rémülten azt kiáltotta, hogy "Úristen egy márványzsiráf!". Mire visszafordultunk az államfő már nem volt ott.

Jelenleg is várunk a válaszra az Köztársa Államfői Hivatalból.

61 KOMMENT

  1. A kataszrófaturizmus mintájára az EU megbízásából a mai naptól, Christian Wulff ügyvédi irodája szervezi Magyarországra a diktatúra turizmus keretében a csapatépítő túlélőtréning utakat. A fizetés Vatikáni valutában.

  2. Az álomfőnek volt egy nyomasztó “állma” amelyben címét és rangját álamfőként jegyezte első álomásán, egy híres kocsmai falra. Állma szerint,régészek fogják restaurálni évszázadok múlva, a fidesz-éra alatt sebtében templommá átalakított kocsma korabeli, festő-mázoló iparosok által lemeszelt, falrészletét. A z inkriminált szó, a másikkal együtt elő fog tűnni, s ah, milyen az álom – sokszor egymásra torlódnak képzelt és valóságos történetek – a falon megjelenik doktori értekezése is, amely szinte szóról szóra megegyezik német kollégája “Hogyan csaljunk baráti hitelt álamfőként” kisdoktori disszertációjával. S a látogatók élénk derültséggel szótagolják majd azokat. A rémálomból izzadtan felriadó közjogi-méltóság hangosan kiabálta: Viktor, Viktor, ne válts le, mindent aláírok!

  3. A gazdasági válság miatt adjuk el skiccplagi háttyánkat, talán 47.000 Ft-ot adnak érte a Németek, s így legalább egy-két hónapig egy népes magyar család dúskálhat a jólétben… – hááá neem !?

  4. A németeknél egyébként tényleg szintén volt egy plágium-eset a közelmúltban. A védelmi miniszter, Karl-Theodor zu Guttenberg volt az aki szintén lopta doktori dolgozatának jelentős részét (bár ő nem egyben vett át 180 oldalt egy másik doktoriból, hanem csak komplett bekezdéseket újságcikkekből) . Ő szintén tagadta eleinte, hogy ez plágium lenne, az egyértelmű bizonyítékok ellenére is.

    A különbség annyi, hogy ott 51.000 doktorandusz írt petíciót a kancellár(asszony)nak, és végül lemondásra kényszerítették – pedig “csak” egy védelmi miniszter volt, nem köztársasági elnök vagy kancellár.

    Nálunk ilyen elképzelhetetlen. Hülyék közt a leghülyébb a király, gazemberek közt a leggazemberebb a köztársasági elnök.

  5. Ja, Ja. En libe kedves barat Schmitt Pal, ócseny.
    Allitom, ó nem plagizanter, nem, nem, soha.
    Madaros neve miatt is, oszt und temperamentaliasaga is, göttlich.
    Brachfeld Siegfried is szeret libe nagyon ot.
    Mondta: Huzza a vonot oder vonja a huzot, melik igaz madar mondó?
    Ungarische blúz – cak amit a cigan húz, in Pata moszt.
    Azaz nem bunos, kici budos, mint a halfej, de mikor nem?

  6. @bölcscsősz: @The okos: Államközi segítségnyújtás keretében Ürügyminisztériumunk felajánlotta a német kormány részére Budai Gyulát és Szalai Annamáriát, hogy kiderítsék, kiknek állhatott érdekében a német államfő levadászása, valamint azért, hogy a puccskísérletben közreműködő ellenséges médiumok teljesen jogszerű megszűnését felügyeljék.

    De sajnos Christian Wulff úr összekeveri a tisztességet és az államférfiúi erényeket a tehetetlenséggel és hatékonytalansággal, és nem hajlandó kinyírni az ellenfeleit, még ha lehetősége is adódik rá. Nem mer naggyá lenni, mégcsak annak látszani se. Így nincs is esélye Németországnak arra, hogy bármikor is átvegye az EU vezető szerepét Magyarország mini. elnökétől!

  7. Az “Úristen egy márványzsiráf!” így, vessző nélkül komoly problémát fog majd jelenteni az államegyház képviselőivel és a Vatikánnal (vö. idegen hatalmak). Az Úristent holmi márványzsiráfokkal egyenértékűnek tekintő mondatokat még egy álamfő sem engedhet meg magának Mária országában.

  8. az Úristen nem egy márványzsiráf, márpedig vessző nélkül úgy értelmezendő a mondat, hogy az. ha palink nem is tudja, hogy ide kell vessző, ti azért tehetnétek 🙂

  9. Ne báncsátok Plagi Bá’t!
    Viktorék mán kiadták – tisztességben megőszült, böcsületes vén fejére- a kilövési engedélyt.

    Apropó: ugyanazok – a Schmitt melletti szimpátiatüntetők- fogják majd
    “éljenezni” az utódot (Martonyit) is a Várban?
    (szar ügy: új táblákat kell készíteni, új szövegeket kell betanulni. Mi lesz, ha valaki összetéveszti az elődöt az utóddal? )

  10. Az ottani zsidók és ballibek simán lemondatták Wulf-ot, de ebből is látszik, hogy -mivel ez itthon nem sikerült az ÁlomEllNők úr esetében- a magyar társadalom (valamint ormányunk ér pártunk) nem vevő ezekre a becsületet és tisztességet szajkózó szirénhangokra. 🙂

  11. Ugyan már, nézzétek a dolog másik oldalát is.Hát nem humoros ahogyan védik a védhetetlent, érvelnek a nyilvánvaló tények ellen, a legostobább módon? 🙂 Engem rendkívül szórakoztat.Illetve nagyon jól leképezi a jobbos politikusaink lelkivilágát, hagyjuk még őket magyarázkodni egy kicsit, dőljünk hátra, és csak élvezzük a mozit! 🙂

  12. Közérdekű közlemény:
    A véraláfutás elérte az Atlanti óceánt.
    ismétlem:
    A véraláfutás elérte a Csendes óceánt.
    mégegyszer ismétlem:
    A véraláfutás új világycsúcsa: 1:31:56.
    Aki hallja, adja át.
    Dr Schmitt, a magyar hadsereg főparancsnoka
    azonnal jelentkezzen a parancsnokánál.
    Himbi-limbi-gumidominó.

  13. @Dr. Nyuggervadász dr.: Állítólag Pálinkás akadémonikus lesz az utódja, tudod az a faszi, akinek olyan mindig a tekintete, mint aki most fordult be a négyszázas síkfutás olimpiai bajnoki döntő célegyenesébe, és állandóan arról karattyol, hogy ez a természettudományok kurva nagy okosság, ezért ő is azért foglalkozik húsz éve kizárólag társadalomtudományokkal, hogy jöjjenek a fiatalok, szóval nagy hecc lesz ez az idióta is.. 🙂

  14. @Satrafa:
    pontos, mármint a végén az 🙂
    mert ezt leltem:
    🙂 Az író nevet, viccel
    :-)))))))) Az író hangosan nevet
    😀 Az író még hangosabban nevet
    🙁 Az író szomorú, sajnálja
    :-(((((((( Az író erősen szomorú
    :-O Az író meg van lepve
    😉 Az író kacsint
    :-* Az író egy puszit küld
    ?-) Az írónak leragadnak a szemei
    :-)> Az író kinyújtja a nyelvét
    😎 Szemüveges író
    8:-) Az író homlokán napszemüveg van
    <|-) Kínai író
    *<:-) Télapó vagy bohócsapkás író
    3:-) Az író tehén (esetleg egy nagy marha)
    :-[ Az író vámpír
    =:-) Punk író
    O:-) Az író egy szent
    :_-) Az író örömében könnyezik.
    :_-( Az író sír.
    ?-? Bájos mosoly

  15. Nagyot bukott a Fábry második adása
    Több mint 190 ezer nézővel kevesebb volt kíváncsi Fábry Sándor köztévés show-műsorának második adására csütörtökön, mint a két héttel ezelőtti premierre. Míg a Fábry február 2-i első adása a teljes népesség körében 741 ezer nézőt vonzott, addig a csütörtöki második adást már csak 550 ezren nézték.

    Talpra magyar, meddig tűröd még az orbáni ámokfutást?

  16. @Satrafa:
    Hát, nem tudom, hogy mi a helyes válasz. Az egyik tv híradóban hallottam, hogy az egri “titkos” ülésen szóba került Plagi bá’ is, és Martonyit nevezték meg, mint lehetséges utódot.
    Az egyik “összeesküvés-elmélethez” (mely szerint, Viktor akar a későbbiekben államelnök lenni) jól passzolna Martonyi neve. Az öreg ugyanis (állítólag) a kormányalakításnál azt mondta, hogy ő csak egy évre vállalja a külügyminiszteri posztot. Amikor letelt az egy év, (azok a fránya!) újságírók rákérdeztek erre, hogy akkor most mizujs? Erre Viktorunk(!) azt válaszolta, hogy szó sem lehet a poszt elhagyásáról, rá még komoly feladatok várnak!
    Feltételezve (mint egy matematikai tétel bizonyításánál), hogy mindez igaz:
    ad. 1.(Elképzelhetően) valós az a verzió, mely szerint a fidesz érdeke volt a plágium-botrány kirobbantása.
    ad. 2. Martonyi van már olyan öreg (ha ő lenne az utód), hogy bármikor lemondhat (egészségi állapotára való hivatkozással).
    Mindez kiderülhet, ha a 2/3-ad a Zalaptörvényben megerősíti az elnöki hatalmat (hiszen, ha igaz a fenti teória, Viktorunk nem egy diszpinty államelnök akarna lenni, hanem egy nagy hatalommal bíró, pl. kancellári hatáskört biztosító elnök lenne).

  17. A kormányt támogató nemrégi rendezvény sikerén felbuzdulva a tegnap esti órákban szimpátiatüntetés alakult ki Schmitt Pál támogatására is. A járókelők, a zemberek, a cukrászdákban sütiket majszolók, valamint az éppen bevásárlást intéző háziasszonyok spontán módon gyűltek egyre nagyobb és nagyobb csoportokba, amelyek később a gravitáció és a sötét erő hatására egyetlen hatalmas (negyvenezres) (négyszázezres) négymilliós tömeggé alakultak át. A résztvevők hangos felkiáltásokkal, táblákkal, valamint énekkel támogatták Schmitt Pál államfőt a gonosz médiák ellen vívott harcában.
    A felszólalások jelszavai, valamint a táblák üzenetei hűen tükrözték a magyar nemzet bátor kiállását az ország első embere mellett: „Veled vagyunk Pali”, „Le a hejesírással!”, „Az ország Palija!”, „Nem, nem, soha!”, „A magyar Comenius”, „Felcsút Veled van”, „A Hírcsárda monnyon le!”, „Georgiev for Prezident”, „Mi is így csináljuk”, „Nem kellenek a doktorok”, „Palira vesszük a tudományt”, „Minek a sok szöveg?” „Végy két tojást, harminc deka lisztet” (ezt a táblát valószínűleg tévedésből hozták el), „Elhisszük, amit mondasz”, „Láttunk Szófiában”, „Mindenki más hazudik”, „Bulgár – magyar: két jó barát”, „Német – magyar: két jó barát”.
    A forró hangulatú tüntetés csak a hajnali órákban oszlott fel, amikor a háziasszonyok észrevették, hogy a szatyorban a forróság hatására már felolvadt a margarin.

  18. Figyelem! Tekintsétek meg :
    “dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom 2012.02.18. 17:06:18
    @Creatura: mandiner.blog.hu/2012/02/02/tarts_ki_elnok_ur_ilyen_orszag_pedig_nincs_cccxvi”
    Esküszöm, berosáltok! Annyi csúsztatás van az Echo tv műsorában (Schmitt védelmében), hogy kettéállt a fülem.

    Én 1990-ben doktoráltam, -tehát kompetens vagyok ilyet kijelenteni!- és már két évvel Plagi bá előtt, az egyetemen szétrúgták volna a sejhajomat, ha csak egy olyan hibát elkövetek, amiből számolatlan terheli az álamelnök úr lelkét!

  19. @ürügyminisztériumi álamszitkár: A hír valóban igaz, Budai állat, szimata szagot fogott, mely szerint összeesküvés kerekedik ki, melyben a mi hős “Dr.” Olimposzunk és Kedves Vezető-jének a mini-szterelnöknek gyanúja szerint, a hazai és a nemzetközi szoc-lib. körök aknamunkája érhető tetten, bár erre semmi bizonyíték nincs, de nagyon életszerű.( Pálffy ). Az ellen nagyon keveri a sza..vakat, ami nagyon megnehezíti Gyulusunk gyanújának, sőt logikai lépéseinek egymásra épülését, s emiatt már semmi nem igaz, ami annak látszik, s ami nem. Ezt csak erősíti a sajtóetti-kuss pornósztároló, de itt Annamari eltököltségét, a Wulff-Schitt Plá féle összefonódás sajtóvíz-hangjának megszüntetésére.

  20. @dr. Pökhendi Pökös Pajtás: továbbá: Minek a sok szög, ha velünk vagy ? Éljen Pali madár! Még a palimadár is veled van! Palira veszünk, vagy elveszünk! Két vállra fektetjük rágalmazóidat! Nem engedjük a hara-kirit! Nem kisdoktor, de nagydoktor vagy a szemünkben! A hegyeshalmi Paripa csárda Veled van, kedves Álamfőnk! Kard ki kard! Az igazság: Te írtad a bolgár Georgiev díszdoktoriját!

  21. @Dr. Nyuggervadász dr.: ” szétrúgták volna a sejhajomat” – ja, ha nem az egykori beosztottaid bírálták volna! merthogy a bizottság tagjainak a te doktorálásodkor még csiribí-palibá volt a főnöke (bizottsági elnök, a többiek meg tagok – gondolom, nem társadalmi munkában)

  22. Az elnök megvédte Doktor Bubó fokozatát is:
    “Nem másolt, nem palgizált” – küzdött a szavakkal és könnyeivel az álomfő. “Bagoly mondja verébnek” – tette hozzá provokatívan.

  23. @mehet/mégse:
    Tegnap még azt mondtam, hogy nem reagálok egy beteg elme hagymázas
    dührohamaira. Ma már megsajnáltalak. Felébredtél a kényszeraltatásból, a hátul kötős zubbonyod zsinórja kioldódott….és nincs senki körülötted, aki simogatná kis buksidat, hogy “Mi így is szeretünk, kis buzi!”
    Ezért kötelességemnek érzem, hogy (leereszkedve a te szellemi színvonaladra) megkérdezzem:
    – mi van Tünci-Bünci, a Nemzetvesztő Testvér már megint nem fogott veled kezet ott, a pszichiátrián?!? Mondd meg neki: “. Rossz vége lesz ennek, én szóltam.:)”

  24. Ahogy elnéztem az Echo Tv adását Plagi bá védelmében, szinte biztosra veszem, hogy lesz itt még plágium-per. Csakhogy Plagi bá fogja perelni a bulgár tudóst.

  25. @Dr. Nyuggervadász dr.: Nehéz ügy ez az utódlás. A FELADATRA egy idomított majom lenne csak alkalmas, Martonyi iszonyúan veszélyes alak ehhez képest. Persze, ha neki is vannak sötét foltok a múltjában, alkalmas lehet (kézivezérlésre).
    Leegyszerűsítve, már most megvetem a következő köztársasági elnököt! 🙂

  26. @Dr. Nyuggervadász dr.: “Én 1990-ben doktoráltam, -tehát kompetens vagyok ilyet kijelenteni!- és már két évvel Plagi bá előtt, az egyetemen szétrúgták volna a sejhajomat, ha csak egy olyan hibát elkövetek, amiből számolatlan terheli az álamelnök úr lelkét! “

    Lúzer…

    Különben is, 1990 OK, de melyik hónapban?! Mert még lehet, hogy komenista doktor vagy!