A köztársasági elnök lapunknak is eljuttatta üzenetét, amiben reagál a plágium-vádra.

 

 

125 KOMMENT

  1. Skiccpali nem doktor,mert csalva lett az ; skiccpali nem olimpiai bajnok,mert mint tudjuk,végig a gyertyát tartotta az olimpiján a kispadon;skiccpali nem magyar,mer fingja nincs a magyar hejesírásról,és a magyar fogalmazásról;skiccpali nem köztársasági elnök,mer mi má nem vagyunk köztársaság………sem.
    Tessen má nekem megmondani valakinek : Ki ez a skiccpali?

  2. Shitt Pali—Egy ország szégyene! De leginkább annak aki hatalmat adott a kezébe! Ha volna benne ami csak gerincesekben fordul elő, felemelné a szaros valagát a cicomázott bársonyszékből!! Nyilvánosan bocsánatot kérne azoktól akik hittek benne! Bár erre nem sok a remény. Féreg ,csak féreg módon tudd viselkedni! Ez egyre jobban igaz a 2/3-ra is!

  3. Kikutattam!!! Smittet saját felesége vádolta meg plágiummal !!!!!!!!! A disszertáció (uni cum laude) ugyanis az egyetemen nincs meg , tehát csak a családból adhatta át a házipéldányt valaki drága Bulgár Úrnak, másképp ki , hol és mivel hasonlította össze ??
    rendbeszedem magam és megyek a sherlockholmes díjért !!!!

  4. shit pali for president :))))))
    van ebben a tetves fideszkdnp fasiszta csürhében olyan, aki legalább egy (1) napot dolgozott életében?

  5. Mr Bean két kézzel mutogatott ilyet, lelkesen.
    Nem merem megnézni újra mert szívritmuszavart kapok
    a röhögéstől, aztán dr Szmisz (aki igazi doktor)
    kezeibe kerülök pár napig.
    Tényleg mi is az hogy doktor?
    Go Google, tipe : doktor jelentése. Wikipedia.hu
    Nem kopizom ide.Érdekes.
    A lényeg, mindenből lehet valamit tanulni.
    Így pedig kötődni fog, megmarad.
    Én ilyen módszerrel tanulok a mai napig cca60

  6. Szegény… Ha nem akart volna kurvának szegődni, (“nem ajánlotta volna föl a politikai szüzességét a Fidesznek”,) még ma is ő volna a legnépszerűbb, legelismertebb magyar sportdiplomata…

  7. @Aszongyaja Zanyósom: Ne feledjétek, hogy az Orbán nagy népi ellenállása idején minden fellelhető valamennyire ismert arcra szükség volt.
    Ennél fogva meglehetősen sok sportolót állíttatott maga mellé a díszemelvényre. Így került oda az átkosban állítólag beszervezett Grosics,
    a jó öreg Buzánszki Jenő aki 8 általánosa ellenére a Dorogi Szénbányászati Tröszt szállítási ov.-ként ment nyugdíjba, A Szőke Szikla
    nevű ” b@szdmeg anyádat ” bekiabáló mesteredző, a zseniális rock zenész Pataki stb. A nép meg benyalta mint a eperfagyit. Így került a képbe maga I. Pálunk is, aki mivel a cuculistáknak nem kellett 1994-ben mint főpolgármester jelölt, hát keresett magának a színvonalához igazodó pártot. Orbán meg itta minden szavát, mint sakál a pocsolya vizét, mert hogy Pali tele volt diplomáciai tapasztalatokkal, mint MOB elnök+NOB tag. Hát így sikerült egy igen nagy tudású embert szereznie. Erről egy nagyon régi állítólag megtörtént eset jut az eszembe. Az 50-es években amikor még a körzeti orvos is kerékpáron járt, bizonyos Dr. Ács nevű háziorvos út közben megszomjazott és betért a kocsmába. Azokban az időkben a bringák első villára a kerékagy rögzítő csavarjával kötelező volt a névtáblát névvel és címmel felszerelni. Épp arra ment a körzeti rendőr ellenőrizve a kocsma falának támasztott kerékpárokat, hogy melyik kerékpáros fogyaszt alkoholt.
    Egyszer csak nyílt a kocsmaajtó és a rendőr beszólt, hogy Drács nevű jöjjön ki.

  8. @Aszongyaja Zanyósom: Gondolod, hogy egy másik eljövendő kormány is lesz akkora f@sz és ő is kinevez magának egy Kerényit, hogy milliárdokat érő képeket festessen.Úgy halottam, hogy a Louvre már rendelt is belőlük 5 db-t, mert állítólag nagyon jó minőségű vászonra festettek.

  9. Van aki mást vár tőlük? Jósok éve már bármi történik, ez a válasz, van hogy magyarázkodnak, elhallgatják, elhúzzák míg elévül, titkosítják, de a lényeg ugyanez végül.
    Mi van a privatizációval, olajügyek, bankügyek, gyurcsánycégek, orbánbányák, libások, ügynöklista, pártfinanszírozás, szemkilővetések, BKV, Esztergom, stb, stb…….
    Egy-két szövetséges maffiacsalád birtokolja a hatalmat ezen a szemétdombon, vagy végre elkezdhetünk egy ország kormányzásában gondolkodni?

  10. @narmer: Nem tehetek rólla, a diszertációmat dr. Schmitt Pál mentorállta, és büszkék vagyunk a zanyósomal, hogy a Nyelvek Nyelve tanított Magyarúl! Most már bevallhatom, hogy eggyütt kutattúnk…

  11. @narmer: (Jó, akkor komolyan: Mit vártál, pontos összeget, bankszámlaszámmal? Azt sem hinnéd el… vagyis ez a kétkedés elég alantas csapda tőled, és erre kaptál adekvát választ. Ha nem tetszik, fordulj az Alkotmánybírósághoz!)

  12. @narmer: Khm, khm… Egyébbiránt örülök, hogy végre bemutatkozot valódi nevén. Ám sajnos mi a (prof.) zanyósommal annyira finnyásak vagyúnk, hogy seggfejekkel csak akkor állunk szóba, ha minimum doktorok, de inkább köztársasági elnökök. Úgyhogy pá, drága kis Seggfej, sajnos magácska kevés, mint vizeletminta a zolimpiai doppingvizsgálathoz! ((c.) Plagi bá – ha ugyan van ennek és Plagi bának bármi értelme…)

  13. Mind hülyék vagytok!
    Szó sincs páli … izé … plágiumról. A két dolgozat véletlenül lett egyforma. Ennek elég nagy a valószínűsége, amit azonnal bizonyítok is.
    Vagy egyformák vagy nem => összes lehetséges esetek száma=2
    Kedvező esetek száma 1 (egyformák)
    Ergo p=1/2
    Q. E. D.

  14. Hogy volt-e benne helyesírási hiba, mert ha nem, akkor nem is Schmitt írta, vagy Georgijev tanulmánya alighanem fertőző volt, Schmitt Pál tehát nem lopta, csak valahogy elkapta tőle… Voltaképpen jól is esik – megint, nem először, sőt újra és újra – röhögni ezen a pojácán, de a gúnykacaj csak ideig-óráig feledteti a tényt, hogy Schmitt Pál alávalósága távolról sem marad következmények nélkül.

    Schmitt Pál vágja ugyanis csak igazán bóvliba ezt az országot, nem a Fitch Ratings. Hisz a hazugság, a lopás immár az államiságunk szimbólumáig ér, innen már nincs fölfelé, csak lefelé van. Mindaz a sár, amit ez az ügy is kitermelt, elkezd szépen lecsorogni előbb Schmitt lábszárán, aztán szépen végig az egész hóbelevancon, s nem fog megállni a lakások küszöbénél sem. Úgy fogunk eztán élni, hogy az első közülünk elcsórt valamit, aztán letagadta, s majd, amikor eljönnek az ünnepeink, kiáll elénk, és beszédet kanyarít a ránk váró feladatokról, meg a becsületről. Tiszteleg a zászlónk előtt.

    S. Pál “itt az idő”, takarodó!

  15. Javasolhatnám Kcsücsök-Solar Gabriellát prezidentisznek? Most, hogy sikeresen megvédte a nyugdíjakat, ez a méltó feladat lenne számára, hiszen most az országot kell megvédeni a szitektől. És ő biztos nem pálgumizna doktorátust

  16. “Az államfő sorsával kapcsolatban megkérdeztük Orbán Viktor miniszterelnök szóvivőjét, Szijjártó Péter válaszában azt írta: “Egy ilyen méltatlan bulvárkacsával nem kívánunk foglalkozni”.”

    Vissza dógozni, csűrhe, ne kacsázzatok a méltatlan bulvárban!

  17. Vicc a magyar jogrend, szőröstül – bőröstül. Nem lehet megbüntetni ezt a faszt, de aki ismertetni akarja annak a kurva dolgozatnak a tartalmát, azt megbasszák a szerzői jog megsértésére hivatkozva. Érted, bazdmeg? Szerzői jog. Ilyet nem basztam még, az kurva fasz. Mi van itt bazdmeg? Széjjel van baszódva az egész világ, vagy csak mi őrültünk meg, de kibaszottul?

  18. @s: “de aki ismertetni akarja annak a kurva dolgozatnak a tartalmát, azt megbasszák a szerzői jog megsértésére hivatkozva. Érted, bazdmeg? Szerzői jog. Ilyet nem basztam még, az kurva fasz.”

    Pali bácsi Selmeczi Nyugdíjvédelmi Alien Gabika folytatása más eszközökkel.

  19. Mindenki Palibá’-ja fogadta rezidenciájában Schering Gábor LMP-s képviselőt.
    Mindenki Palibá’-ja zárt ajtók mögött folytatott tanácskozást az említett képviselővel.
    Információnk szerint a zemberek zembere hasznos tanácsokat adott a képviselőnek a doktori disszertáció “megírásához”.
    Informátorunk látta amint a képviselő úr egy nemzeti színű szalaggal átkötött fénymásolóval a hóna alatt távozott Palibá’-tól.
    Informátorunk még azt is látta, hogy a nemzeti színű szalagon ez állt:
    “szertettel az álamelnöktől “.

  20. És arról ne is beszéljünk, hogy élnek még azok az emberek, akik ismerték “Idegen Toll” törzsfőnököt még sportoló korából. Nehányan arra is emlékeznek, hogy sok versenyt úgy nyert, hogy ügyesen tudott a pást mellé szúrni, amit a találatjelző jelzet. Mostani “ügyeskedése” ehhez képest nem nagy ügy… Csak közben a pozíciója változott.

  21. A hvg.hu információi szerint dr. Schmitt Pál köztársasági elnök doktori disszertációja plágium, szinte szóról szóra azonos egy bolgár sporttörténész tanulmányával, amelyet szó szerint lefordítottak franciáról magyarra, majd Schmitt Pál a maga neve alatt doktori disszertációként nyújtotta be a testnevelési egyetemen. A csalásnak van egy súlyos közjogi következménye is: ha Schmitt doktori disszertációja lopás, doktori fokozata pedig hamis és érvénytelen, akkor az általa dr. Schmitt Pálként aláírt valamennyi dokumentum, így Orbán Viktor diktatúrájának önkényes törvényei és a fideszes alaptörvény is, amelyet az ő aláírásával iktattak be, érvénytelen.

    Orbán és csaló maffiája nem tudja alulmúlni önmagát, a legújabb hírek szerint az Orbán által kiválasztott Schmitt Pál nemcsak a KGB leányvállalataként működő kommunista állambiztonság együttműködő segítője volt az Astoria Szállóban, nemcsak felfüggesztett börtönbüntetésével nem számolt el, hanem még a doktori címét is lopta, miután a disszertációja plágium, egy bolgár sporttörténész munkája. Egyes vélemények szerint a csalás azért lett feltűnő, mert a dolgozatban nem volt helyesírási hiba. (Ez nem igaz, a hvg.hu által közzétett dokumentumból kiderül, hogy a lefordított szöveg is hemzseg a helyesírási, elsősorban ékezethibáktól.)

    Schmitt közönséges csaló, szélhámos, akinek azonnal le kellene mondania a történtek után. A köztársasági elnöki méltóság olyan intézmény, amely megkövetel bizonyos mértékű erkölcsi tisztaságot, közismerten bűnöző személyek nem tölthetik be. Az ügyészségnek az ügyben azonnal vizsgálatot kell indítania, demokratikus országokban az őt jelölő politikusnak le kell mondania, de Orbántól ilyet nem várhatunk el.

  22. Elnök Úr: mi, magyar polgárok, hálásan köszönjük, hogy megtisztelt kedves válaszával.

    Szabadjon tisztelettel megjegyeznem, hogy Ön, Elnök Úr, épp olyan felesleges, mint pápának az óvszer.

  23. Nevetseges vad. Szemet dolog ilyennel szivatni, csak azert mert valami hulye gyerek lemasolta a Smitt Pal doktorijat.
    Es ha veletlenul tenyleg nincs doktorija, az sem szamit, nekem sincs. Es akkor mi van ????

  24. @Hajdú Peter: Nevetseges vad. Szemet dolog ilyennel szivatni, csak azert mert valami hulye gyerek lemasolta a Smitt Pal doktorijat.
    Es ha veletlenul tenyleg nincs doktorija, az sem szamit, nekem sincs. Es akkor mi van ????

    Akkor mi van ? Bazmeg…Te nem vagy Álamelnök,,,bazmeg…az van !!!

  25. Nyugi! Az illető egy sportember, győzni és veszteni tudó, katonás figura. Most feljogosított mindenkit arra, hogy mindenki doktor legyen. Ilyen erővel bárki… Egy országot virágoztatott fel. “Doktor Magyarország”. Jól hangzik, de megint cserélhetjük a táblákat a határokon.

  26. “2012. január 11. A Köztársasági Elnöki Hivatal közleménye

    2012. 01. 11.
    Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-ben a Testnevelési Főiskolán „Az újkori olimpiai játékok programjának elemzése” címmel doktor. univ. értekezést készített. A hiánypótló munkát történész professzorok bírálták, akik summa cum laude minősítéssel értékelték. Annak eldöntése, hogy az értekezés tartalmi és alaki szempontból megfelelő-e, az ő hatáskörük volt.

    A dolgozat minősítése önmagáért beszél!

    Schmitt Pál, mint a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak 1983 óta tagja,
    a forrásként is megjelölt Nyikolaj Georgijev neves sporttörténészt személyesen, jól ismerte.

    Kutatásaik során több résztéma megtárgyalása során együttműködtek. A két munka legfontosabb alapforrásai a NOB ülések jegyzőkönyvei, valamint a NOB Végrehajtó Bizottságának jegyzőkönyvei, illetve a vizsgált olimpiák záródokumentumai.

    A fentiek alapján a Köztársasági Elnöki Hivatal a cikkben megjelent plágium gyanúját a leghatározottabban visszautasítja. “

    Mi ezzel a baj?

    Ezzel a szöveggel az a baj, hogy 1992-ben nem volt Magyarországon Testnevelési Főiskola!
    Bolondok ezek!

    Az intézményt Klebelsberg Kunó kultuszminiszter fáradozása nyomán 1925-ben Magyar Királyi Testnevelési Főiskola néven nyitották meg, majd 1945-től Magyar Testnevelési Főiskola néven működött tovább. 1975-ben az ún. tudományegyetemek csoportjába sorolták, így egyetemi rangú intézménnyé vált, 1989-től a Magyar Testnevelési Egyetem elnevezést viselte. 2000. januárjától a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karaként működik.

  27. Kej fől magar!

    Kej föl magar, hí a haza!
    Itt az idő, most vagy soha!
    Rabok legyünk vagy szabadok?
    Ez a kérdés, válasszatok! –
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Rabok voltunk mostanáig,
    Kárhozottak ősapáink,
    Kik szabadon éltek-haltak,
    Szolgaföldben nem nyughatnak.
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Sehonnai bitang ember,
    Ki most, ha kell, halni nem mer,
    Kinek drágább rongy élete,
    Mint a haza becsülete.
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Fényesebb a láncnál a kard,
    Jobban ékesíti a kart,
    És mi mégis láncot hordtunk!
    Ide veled, régi kardunk!
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    A magyar név megint szép lesz,
    Méltó régi nagy hiréhez;
    Mit rákentek a századok,
    Lemossuk a gyalázatot!
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Hol sírjaink domborulnak,
    Unokáink leborulnak,
    És áldó imádság mellett
    Mondják el szent neveinket.
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    (Buda-Pest, 1992. március 13.)

    Itt pedig egy hasonló, melyet 1848-ban loptak smittől!
    Talpra magyar, hí a haza!
    Itt az idő, most vagy soha!
    Rabok legyünk vagy szabadok?
    Ez a kérdés, válasszatok! –
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Rabok voltunk mostanáig,
    Kárhozottak ősapáink,
    Kik szabadon éltek-haltak,
    Szolgaföldben nem nyughatnak.
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Sehonnai bitang ember,
    Ki most, ha kell, halni nem mer,
    Kinek drágább rongy élete,
    Mint a haza becsülete.
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Fényesebb a láncnál a kard,
    Jobban ékesíti a kart,
    És mi mégis láncot hordtunk!
    Ide veled, régi kardunk!
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    A magyar név megint szép lesz,
    Méltó régi nagy hiréhez;
    Mit rákentek a századok,
    Lemossuk a gyalázatot!
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Hol sírjaink domborulnak,
    Unokáink leborulnak,
    És áldó imádság mellett
    Mondják el szent neveinket.
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    (Pest, 1848. március 13.)

  28. Kej fől magar!

    Kej föl magar, hí a haza!
    Itt az idő, most vagy soha!
    Rabok legyünk vagy szabadok?
    Ez a kérdés, válasszatok! –
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Rabok voltunk mostanáig,
    Kárhozottak ősapáink,
    Kik szabadon éltek-haltak,
    Szolgaföldben nem nyughatnak.
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Sehonnai bitang ember,
    Ki most, ha kell, halni nem mer,
    Kinek drágább rongy élete,
    Mint a haza becsülete.
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Fényesebb a láncnál a kard,
    Jobban ékesíti a kart,
    És mi mégis láncot hordtunk!
    Ide veled, régi kardunk!
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    A magyar név megint szép lesz,
    Méltó régi nagy hiréhez;
    Mit rákentek a századok,
    Lemossuk a gyalázatot!
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Hol sírjaink domborulnak,
    Unokáink leborulnak,
    És áldó imádság mellett
    Mondják el szent neveinket.
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    (Buda-Pest, 1992. március 13.)

    Itt pedig egy hasonló, melyet 1848-ban loptak smittől!
    Talpra magyar, hí a haza!
    Itt az idő, most vagy soha!
    Rabok legyünk vagy szabadok?
    Ez a kérdés, válasszatok! –
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Rabok voltunk mostanáig,
    Kárhozottak ősapáink,
    Kik szabadon éltek-haltak,
    Szolgaföldben nem nyughatnak.
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Sehonnai bitang ember,
    Ki most, ha kell, halni nem mer,
    Kinek drágább rongy élete,
    Mint a haza becsülete.
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Fényesebb a láncnál a kard,
    Jobban ékesíti a kart,
    És mi mégis láncot hordtunk!
    Ide veled, régi kardunk!
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    A magyar név megint szép lesz,
    Méltó régi nagy hiréhez;
    Mit rákentek a századok,
    Lemossuk a gyalázatot!
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    Hol sírjaink domborulnak,
    Unokáink leborulnak,
    És áldó imádság mellett
    Mondják el szent neveinket.
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy rabok tovább
    Nem leszünk!
    (Pest, 1848. március 13.)

  29. @Shinjuku: Buzanszky Jeno meg a rendszervaltas elott ment nyugdijba. Hogy jon ide a zorban?

    Gondolom úgy, hogy minden végzettség nélkül a dorogi szénbányák osztályvezetőnek alkalmazta ami ugyebár azt jelenti, hogy annak idején ő is tövig benyalt az akkori rendszernek, oszt most ott díszeleg mint kakastoll az Orbán csendőr kalapján. A másik díszmadár meg jobb lett volna ha szépen sunnyog. Vastagon a rendszer kegyeltje volt, ha Volán SC elnök lett belőle.

  30. Azért ezek után valaki összevethetné az új Alkotmányunk szövegét a kínai, észak-koreai alkotmányéval, esetleg büntető törvénykönyvével.
    Erősen plágium-gyanús.

  31. @GYUSZI BACSl: Idő közben kiderült, hogy akik elbírálták a mélyen szántó gondolatait azok ráadásul a beosztottjai voltak a MOB keretein belül. Ez ahhoz hasonlít, mint amikor még az átkosban egy állami cég újítási bizottságának kellett elbírálni az igazgató újítási javaslatát.

  32. @igényes: Azóta még jobban sántít a dolog mert nem sokkal utána az is kiderült, hogy a 2 ember aki summa cum laude-ra minősítette a koppintást, az lényegében a MOB-on égisze alatt a beosztottja volt.
    Lehet, hogy rosszul vagyok informálva, de tudtommal a közgáz-on végzett.
    Hogy hogyan az más kérdés, mert azokban az időkben egy élsportoló aki ambiciózus és ráadásul a rendszer kegyeltje volt azt semmi sem mentette meg attól, hogy diplomát szerezzen.
    Na már most ez egy kicsit olyan, mintha egy kohómérnök a vastagbél rák kialakulásának fejlődési ciklusaiból doktorálna.
    Ha ez így működik minálunk, akkor elküldetem az unokatestvérem 1972-ben írt diploma munkáját Canadából, és doktori disszertációt írok az Óriás léghajók modern kori nagy kiterjedésű erdőtüzeknél történő rendkívül hatékony alkalmazhatóságáról.
    Gondolom a példán keresztül érted, hogy mi a dilemma.