A népszerű színész, filmes, humorista, improvizátor és reklámarc, Rudolf Péter saját tévécsatornát kap januártól, Rudi TV néven.

„Mindegy milyen médium, melyik film, hányadik tévécsatorna vagy reklámfilm a sorban, Péter mindig, mindenhol ott van. Így legalább egy helyen nézhetjük őt.” – mondta az NMHH egyik munkatársa.

A Rudi TV műsoraiban többnyire Rudolf Péter fog szerepelni. A délelőtti idősávban a "Rudolf, Hess!” elnevezésű játékos galambűző fog futni belvárosi gyerekeknek. Itt a színész fertőzött belvárosi galambnak maszkírozva riogatja önmagát és a gyerekeket az Astoriánál.

Délutánonként a főszerep a sporté. Megnézhetjük, ahogy Rudolf Péter magányosan dekázik, szögletet gyakorol, vagy egyedül forgózik egy pingpongasztal körül rohangálva.

Este 11-től a Pornó Beugróval indul a Rudi Gold programsáv felnőtteknek. Itt már kibővül a stáb további 3 színésszel és egy műsorvezetővel. Rögtönzött pózokat láthatunk a dominának öltözött Novák Péter ostorcsapásos instruálásával. „Oké, akkor most te vagy felül, és angolul dadogva töcskölöd finoman, miközben féltékenyen tikkelsz, és eljátszod Ikaruszt repülés közben, olyan Maya Goldos tekintettel” –olvastunk egy pajkos részletet a műsor forgatókönyvéből.

A Túró Rudi című transz-szex magazin hajnali 2-től a reggeli tornáig fog menni, ami 6-kor kezdődik egy maratoni teleshop gimnasztikával. 

1 KOMMENT