Dopeman Bazmeg-száma miatt büntetőeljárás folyik a rapper ellen, mert a dal szövegében a himnusz sorait idézte. És most jöhet a sorban a nemzeti színű lobogó.

Lelkes Dopeman-rajongók a Hírcsárda olvasói kedvéért elegyítették a nemzeti színű zászlót is a bazmegolással, ügyelve arra, hogy oldalunkat 18 éven aluliak is olvassák, így a kényesebb b betűs igéket behelyettesítettük

Piros,

Vadmeggy,

Fehér,

Vadmeggy,

Zöld,

Vadmeggy!


A rajongók emellett már szervezik a tüntetést az ügyészség előtt, ahova egy olyan remixet készítettek, amiben Magyarország címerét dolgozták fel Dopeman-stílusban:

Vadmeggy az Orbánt, vadmeggy a kormányt, azt mondom, bal oldalon piros csík, alatta fehér, vadmeggy, és így tovább, jobb oldalon meg zöld hármas halmon kettős kereszt, vadmeggy, vadmeggy, vadmeggy!

18 KOMMENT

  1. @Link Elek: nem bántanám. sosem volt a kedvencem, de ezzel a himihumi-himnuszosdival belopakodta magát a szívembe. és nem a vadmeggyezés miatt, hanem mert rendkívül faszányos dallamot kanyarintott a klásszikus sorok alá. az ilyesmit mifelénk megböcsülik.

  2. És a Pásztorok, pásztorok című nótában két hét múlva szabad azt énekelnem, hogy “köszöntést mondana kakis dednek”, vagy az nemzetileg támogatott világvallás megsértésének minősül, és mehetek kihallgatásra?

  3. @Nem Máté:
    Az hagyján, hogy kihallgatásra mész, de a vallásos emberek (Tömjénzsóti)
    lelkivilágának megsértéséért kiűzettetsz a Paradicsomból! ( és lekerülsz
    a pokolba. Bár, ott sokkal jobb a társaság….)

  4. Kicsit sok benne a közős nevező! De valójában egy politikai tükör.! Az át baszból, mindenkinek elege van!..”Okos ország” nem való bunkón buta vezetők kezébe!!!

  5. @NE használd: a tömjénzsolti annyira vallásos, mint a faszom piros kotonsapkával a végén. lehet éppen rá mondani, de azért attól az csak egy fasz piros kotonsapkával a végén. karrierista, bálványimádó fluxusparaszt.

  6. Ürügyminisztériumunk vizsgálatot kezdeményezett Jimi Hendrix ellen, mivel Woodstockban – méltánytalan előadásmódja mellett – az Egyesült államok himnuszába oda nem illő, háborús zajokat kevert, ezáltal hazáját hazug módon, agresszorként feltüntetve. http://www.youtube.com/watch?v=1CMyxB-CKMs

    A Sex Pistols, személyesen Johnny Rotten ügyében is vizsgálódunk, aki isten védelmét kérte a királynő fasiszta rezsimjére. http://www.youtube.com/watch?v=MeP220xx7Bs

    További becsületes névtelen feljelentéseket is várunk, hős tévészékház-forradalmáraink és saját démonjaink kompenzálására!

  7. @Lendvai Ildi néni: Köszönjük Nem. Egy. Működő társunk figyelmességét! Kivizsgáltuk az (ür)ügyet, és megkönnyebbülve állapítottuk meg, hogy Köz. El. úr azon említett alkalommal nem Orbán Viktorról beszélt. Ily módon ezen nyelvújítása sem számít. Büntetendőnek. Sem.