A játékost, Erdei Jánost csak órákkal később találták meg a Gödör egyik vécéjében. A rendőrséget egy szeretkező holland pár hívta.

Állításuk szerint egy villanást követően kettőjük közt termett a rémült játékos, aki hamar megbarátkozott a helyzettel.

A műsor producere, Ánizs Manó már felvétel közben furcsállotta, hogy a lezuhanó játékos fél óra elteltével sem ért a stúdió pincéjében földet: „Vártuk. Ittunk egy kávét. Továbbra is vártuk, toltunk még egy kaput, de csak nem jött!”

Erdei János csak néhány emlékfoszlányt tudott felidézni: „Még emlékszem a kérdésre, hogy a zanyám tyúkját írta és Petőfi a vezetékneve. A keresztnevéből megvolt öt betű, mégpedig az, hogy …ándor. Én mondtam, hogy Nándor, majd jött a zuhanás…”

Az esetet vizsgáló pszichiáter csoport elemzése szerint a játékos számos idő- és térsíkot érintve került vissza a fővárosba. Utazása elején részt vett a vérszerződésben, dirty sanchezt adott Kleopátrának, megküzdött egy T-rex-szel, az első éj jogát gyakorolta egy hobbit faluban, majd egy Hitlerrel játszott kanaszta parti után fáradtan landolt a Deák téren.

A tudomány jelen állása szerint egy féreglyuk létrehozásához rengeteg negatív energia szükséges. Ezért valószínűsíthető, hogy egy MSZP-s kisnyugdíjas, esetleg Hegyi Iván sportújságíró kószálhatott a forgatás ideje alatt a stúdió környékén. 

A műsor amúgy egyre népszerűbb, ami főleg a profi standup-os erényeket csillogtató Gundel Takács Gábornak köszönhető. A slágfertig, frech műsorvezetőt már meg is kereste az Új Mikroszkóp Színpad, hogy Hahotázó Gundi Randi címmel önálló estet ajánljon neki.

5 KOMMENT