„Villámmal cseszem agyon, aki szerint válság van. Ha kell, bika formában kényeztetem Angela Merkelt a népemért” – nyilatkozta Zeusz a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak egy sajtótájékoztatón.

A görög istent az eseményre elkísérte Aphrodité, Pallasz Athéné és Kronosz is, aki a mondanivaló nyomatékosításaként megevett négy gyereket, míg Aphrodité lap dance show-val szórakoztatta a megjelenteket, majd Zagorakisszal az oldalán elhagyta a termet.

„Megvertük a trójaikat, a perzsákat, és az EB-döntőben meg a Portugálokat, nekem ne szóljon be senki, aki elvesztett két világháborút” – tette nyilvánvalóvá álláspontját a fellegtorlaszoló. „Még egy állandó jelzője sincsen, mit gondol magáról? Kicsit visszább kéne venni az agarakat.”

„Népszavazásról szó se lehet most, paktumot inkább” – reagált a fenyegetőzésre a német kancellár az alkalomhoz illő hexameterben.

18 KOMMENT

  1. Nem. Egy. Működő kormányunk nevében hivatalosan cáfolom, hogy a visszatért antik görög teológiai és stratégiai vezető, gondolkodó szerven, elektromos kisülés által elkövetett szexuális zaklatást ígért volna Kósa és Szijjártó uraknak is, amennyiben mégegyszer az ő birodalmához mernék hasonlítani erre méltánytalannak tartott országunkat.

  2. keresnetek kéne görög // angol fordítót ezekhez a cikkekhez, hogy eljusson a görög közönséghez is, hátha gondolkodnának picit, mielőtt orbáni bátorsággal és alázattal szétbasszák az egész világot

  3. Válság? A bankok által gerjesztett állapot.
    Ami tökéletes szerephez juttatja Őket. Konszolidálni kell a bankokat ismételten, hogy jobb legyen a tőke kihelyezésük, és még több bőrt húzzanak le az emberek cserzett hátáról. Még hogy a banki hitel nélkül nincs vállalkozói fejlődés. Nekik van. Mert ha a vállalkozás felveszi a hitelt, akkor a kamat igen magas, és nem lesz fejlődés, csak kamat nyögés….
    A magánszemélyek pedig jobban élhetnek a plazma tv előtt ülve, amit természetesen hitelből vettek. S elgondolkozhatnak rajta, valóban jobban élek mint 20 éve?