Szigorodik a szmogriadó rendelet a mostani tapasztalatok miatt. Kommunisták, nem értékteremtő munkából élők és gárdisták sem mehetnek majd az utcára.

Ne rontsák itt a levegőt tovább ezek az elemek, elég rossz már így is Budapesten. A szén-dioxid, a nitrogén-dioxid és kénszármazékok mellett ezután a kommunisták számát is kiírjuk az adott környéken, amit a kommunisták lábára szerelte nyomkövetővel kötünk össze.” – körvonalazta a terveket Tarlós.

A szmogriadót a tervek szerint akkor is el lehet majd rendelni, ha egy négyzetkilométeren ötnél több kommunista gyűlik össze, Biszku Béla lakóhelyén pedig állandó riasztási fokozat lesz érvényben, sőt amikor a boltba menne vagy a postára, akár kijárási tilalmat is bevezethetnek a számára.

A kommunisták autójának rendszámtáblájára piros matrica kerülhet majd, amivel csak hétvégenként lehetne közlekedni és csak a helyi önkormányzat által meghatározott útvonalon.

24 KOMMENT

  1. Ez kimeríti a diszkrimináció fogalmát. 🙂
    Vezessék be a narancssárga rendszámú lázárblokkolós kocsikon is.
    (esetleg itt is érvényes a minden szentnek maga felé elv?)
    A taposó akna viszont látványosabb a nyomkövetőnél.

  2. Nekem ez nagyon tetszik ez a avaslat, viszont úgy tudom, hogy jelenleg csak Tűrmer és szűk családi köre, valamint Margit néni, a földszint 6-ból esik bele a tiltásba. Javasolnám kiterjeszteni a NASA által is bizonyítottan haragos (mérges) gázokat kibocsátó IQ hiányosokat, valamint az asztalosok bevonását a kitiltandók körébe (svéd-asztal készítők, terülj-terülj asztalkám gyártók és az alaptörvény asztala project összes részvevőjét). Még a szar sem lenne büdös, ha sikerülne elérni az ők hermetikus elszigetelését. Sajnálatos módon, ezt követően Tarlós úr is csak interneten keresztül kommunikálhatná az okosságait.

  3. Garantált a mennybemenetel minden türkmén állampolgárnak, aki életében legalább háromszor elolvassa elnöke, Szaparmurat Nijazov A Szellemiség című művét. A megalomán türkmén basi egyenesen Allahnál járta ki állampolgárainak a jutalmat.
    Ezt mikor járja ki Orbán Viktor?:)))

  4. Biszku Béla lakóhelyén állandó ria-STASI fokozat lesz érvényben – eddig rendben. De könyörgöm, már megint azokat korlátozzák, akikből alig van! Látott már valaki manapság közlekedni fekete- vagy vöröscímkés rendszámot, esetleg kommunistát?

  5. @Aszongyaja Zanyósom:

    Ez utóbbiból nagy a sűrűség a Parlament környékén.
    Ugyebár vannak az öreg kommunisták (Pozsgay pl.) a folytatólagos kommunisták (az egész MSZP bagázs) és az ifjúkommunisták (a komplett Fidesz)
    Nem lesz meglepő, ha legközelebb gázálarcban megyünk tüntetni.

  6. @Dinkainka: “Ezt mikor járja ki Orbán Viktor?:))) “

    Ez nem vicces!
    Orbán Viktor nem jár ki semmit! Harcban áll, és győz!
    Majd jól legyőzi Allahot, vagy Istent, ahogy tetszik, és az ajánlja föl!
    Mit is? Mindegy! Bármit!

  7. “Luxuskocsik a BKK vezetőinek
    2011-11-09 04:24:00

    Budapest – A BKV rövidesen csődbe mehet, ha nem kap ismét állami forintmilliárdokat, ám eközben állami vezetőket megillető luxuskocsival furikázik a BKV-t is irányító Budapesti Közlekedési Központ (BKK) minden tizedik dolgozója – tudta meg a Blikk.
    Hirdetés

    Az egykor harcos civil közlekedési aktivista, Vitézy Dávid által vezetett BKK jelenleg alig több mint 100 főt foglalkoztat, a budapesti tömegközlekedés megszervezésével megbízott társaság mégis 12 fős luxusautó-flottáról írt alá bérleti szerződést – derül ki a birtokunkba került dokumentumokból. Mint ahogy azt több forrásból is megtudtuk, tíz extrákkal felszerelt, vadonatúj Skoda Superb már meg is érkezett a BKK-hoz. Sőt az egyiket Vitézy Dávid vezérigazgató és a főtanácsadójának kinevezett Nagy Levente már használja is. Ilyen felső középkategóriásnak számító személyautókkal járnak egyébként a miniszterek és az államtitkárok is.

    RAKJÁK MÁR EL EZT AZ ORBÁN-ROKON GYEREKET A SZEMEM ELŐL VALAMI OLYAN HELYRE AHOL NEM LÁTOM, MERT EGYRE JOBBAN IRRITÁLJA A HANGULATOMAT !!!

  8. @Sün‼:
    Mijafasz bajod van a piros zsigulikkal?

    Az igazi ellenség a szuzuki. Az összes nyugger, roki, ballibber (ballibsi? nem tudom követni a trendet) és (ide írd be még, akikkel bajod van) ezzel a típussal akadályozza folyamatosan a Nemzeti Egység győzelmét az utakon – gulágra az összessel!!!

    Ráadásul mind svájci frankért vette, és most muszáj lesz őket támogatni. Ezért tart itt ez az ország.