A Terrorelhárító Központ (TEK) X. kerületi telephelyén maga Brad Pitt személyesen tesztelte le azokat a fegyvereket, amik az ő filmjének forgatására érkeztek Magyarországra.

"A faszt nincs ez hatástalanítva" – kommentálta a színész azt a vádat, hogy a fegyverek még alkalmasak éles lőszer kilövésére. Ezután több TEK-tiszt fényképét dedikálta, meg azokat is, amiken felesége, Jennifer Aniston látható.

16 KOMMENT

  1. Idióta, fasz magyarok, ez esetben egészen konkrétan a TEK vezetői.
    Idejön, ebbe a porfészekbe -számomra teljesen érthetetlen módon- Brad Pitt + fél Hollywood PÉNZT KÖLTENI, FORGATNI. A Nemzet Vezető Elvtárs kvázi magánhadserege pedig jól rajtaüt. Hogy ÖRÖKRE ELMENJEN a kedve az országtól.
    Ez annyira gagyi, hogy még azt is elképzelem, hogy Pitt esetleg nincs jóba Vajnával és az -a megszokott becsületes névtelen feljelentéssel- küldte rá a TEK-et.
    Persze az is lehet, hogy Bástya elvtársat akarták jól megmerényelni.

    A Dragunov-val (távcsöves mesterlövész puska, Origo-n lehet látni a fényképeken) én is meg tudnám csinálni.

  2. A TEK nagyon akar, már egyszer lecsaptak egy fegyvergyűjtőre, de az, hogy az Eu-n belül szállitják a szinházi kellékeket és azt valakik VÁM árúraktárba viszik, elég fura. Lehet, hogy csak reklámot akartak csinálni a készülő filmhez ?

  3. Ugyan már, ez csak nagyon gyors reakció volt…
    Egyik nap az ellenzék zombi gazdaságpolitikát emleget. Előző nap lefoglalják a zombihentelésre szánt fegyvereket…
    A forgatókönyvben a főzombi tuti Szemölcsy 🙂